Widzę, że także długo w różu nie wytrzymałaś - jak i ja. Zgrabna i przemyślana stylizacja. Głównie przez dodatki 10/10
Strony : 1 ... 163 164 165 166 167 ... 200
Widzę, że także długo w różu nie wytrzymałaś - jak i ja. Zgrabna i przemyślana stylizacja. Głównie przez dodatki 10/10
Bardzo ciekawie... swietna ta alicja. A raczej ZŁA alicja.
10/10
Stylizacja jest naprawdę fajna
Podoba mi się bardzo kolorystyka i dopasowanie spódnicy i bluzki idealnie leży
Dodatki także są dobre myślę jednak że włosy nie pasują gdyż są strasznie wysoka a ubranie jest takie jakbyś szła do pracy 8,5/10
Bardzo mi się podoba. Jedynie co to rysy twarzy mi jakoś nie pasują
10/10
Piękna twarz!!O.O,super połączenie spódnicy z listami jedynie co mi nie pasuje to te rękawiczki które mają inny odcień koloru niż reszta.Ale ogólnie to jest dobrze 9/10

Ooo jak ładnie! Podoba mi się, kolory piękne no i stylistycznie bardzo ciekawie! Jedyną skazą tego dzieła jest twarz. Zupełnie nie pasuje i psuje efekt. 8/10
Przypominam, bo widzę, że jakaś zbiorową amnezja zapanowała. Minimalna długość wypowiedzi to 1 linijka, kieruję te słowa w szczególności do: Karolcia67, Motionell, Solomona, Milenacz, JulettaFabious, Adelajda5.
Nie bierzcie mnie pod uwagę w kolejce.

Ravenly, to jest takie strasznie wszem i wobec, postać ?Pani Mikołajowej, Królowej Mikołajowej? Nie bardzo rozumiem przesłania Twojej stylizacji i jakoś nie wchodzi mi do głowy swoim pomysłem, jakoś tak brak mi tutaj zaangażowania. Niedźwiedź jest tu zupełnie zbędny i kolor włosów odstrasza. Nie powala w żaden sposób, ale plus za kolory ciuchów.
2
Fajne kolory, fajny klimat. Nie do końca mi te buty i królik podchodzą, ale możliwe, że wyobrażam sobie trochę inny klimat tej postaci. Dodatkowo chłopak baardzo fajnie zrobiony. 9/10
Stylizacja bardzo ładna, fajny, mroźny klimat i, jeśli chodzi o strój, wszystko bardzo mi się podoba. Jednak nie przemawia do mnie makijaż i fryzura, może zmieniłabym też karnację. 8/10

10/10 pierwszy chyba raz widzę świetną stylizację z efektem wow z tą spódnicą. Jednak się da. Zmieniłabym jej usta, bo jej uśmiech nie pasuje, ale i tak jest ok.
(Jak mogłaś zmienić avka i sygnę? Tak uwielbiałam tę rudą. Dzięki temu zlukałam 2 horrory z tą aktorką.)
Solomona tą stylizacją akurat nie trafiłaś w moje gusta:( po prostu mi się nie podoba,tak jakby wszystko do siebie nie pasowało.Ale i tak znalazłam co mi się nawet podoba i to jest połączenie nóg baletnicy z sukienką. daję 5/10:(
Ostatnio zmieniony przez jula1243 (23-12-2014 o 10h55)

8/10
Piękna pani lasu. Ładnie dobrane kolory i ta wiwórka taka słodka, ale jednak trochę tutaj tego dużo i twarz trochę taka... no nie wiem jak to nazwać. Może słowo niepokojąca będzie tutaj pasować- to przez te oczy, których kolor nie współgra z resztą stylizacji-według mnie.

Podoina, śliczna biała dziewczynka. Nie pasują mi te ?żółte/złote usta, jakoś tak... psują efekt poza tym mało je widać. I torebeczkę też bym zmieniła na coś bardziej drapieżnego (pasującego do stylizacji), poza tym odrobinę pusto.
7
Ostatnio zmieniony przez Sartani (23-12-2014 o 12h47)
Sama w sobie stylizacja jest bardzo pomysłowa taka jakby no... Syrenka ! Ale zdjęłabym kokardkę, zmieniła kolor bluzki/biustonosza i zdjęła te bransoletki
Zmieniłabym też kolor skóry i twarz ale jest naprawdę dobrze
6,5/10
Bardzo śliczna,ale nie podobają mi jej oczy,oraz smutny wyraz twarzy,ale ogólnie cała stylizacja jest NICE
9/10
Stylizacja bardzo przyjemna dla oka jednak jak dla mnie za prosta.Jak dla mnie to czegoś jeszcze brakuje.Ale stylizacja dobra więc 7/10

Uu, jaka leśna pani bardzo fajna stylizacja, ale tych zamkniętych oczu nie rozumiem, a przynajmniej ich znaczenie jest do głębszych rozważań 
Śliczny strój w którym przewijają sie odcienie zieleni i ten rudy kolor włosów <3
Jedyne co mi jakoś nie pasuje to ten sweter a tak to daje 9/10
Jak widzę jakiś ślub się szykuje czyż nie ?
( tylko chłopaka nie widzę XD) Wszystko ze sobą gra dodatki, włosy i makijaż GENIALNIE tylko zdjęłabym bransoletkę gdyż dziwnie wygląda
Według mnie stylizacja zasługuje na 10/10 jest bardzo fajna i pomysłowa 
Szczerze mówiąc to szału nie ma, trochę uboga ta stylizacja. Podoba mi się dobór spódnicy do nóg baletnicy. Bluzka nie pasuje ze względu na krzywe połączenie ze spódnicą. Korona za bardzo zlewa się z włosami. Sama fryzura i makijaż też mi się nie podobają, trochę za smutno miss wygląda. Ogólne wrażenie dosyć słabe - 2/10.
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (23-12-2014 o 16h11)

Stylizacja całkiem fajna ale nie gustuję w takich smutnych stylizacjach i skoro jest ona cala szara i ponura czemu miss się uśmiecha xd fajnie by to wyglądało jakby cała była szara a lampki ( gdyby było kolorowe ) oświetlały by jej ponurą atmosferę zmieniłabym też włosy i zdjęła tą maskę i inną bluzkę ale nie jest najgorzej 4,5/10
Rosemary5 nie rozumiem co, do czego i z jakiego powodu, różne odcienie tych fioletów tak się ze sobą gryzą, że aż nie pasują, usta jestem w stanie zrozumieć, chciałaś może zrobić laleczkę tańczącą na pozytywce. Ciekawy temat, ale wykonanie zupełnie na nie. Jest pusto i bez żadnego zwalającego (w jakikolwiek) efektu. Przykro mi, ale dam punkty za pomysł
1
Ostatnio zmieniony przez Sartani (23-12-2014 o 16h40)
Podoba mi się twoja stylizacja tylko zmieniłabym kolor włosów bo nie pasuje do reszty i zamiast ptaków dałabym inne zwierzęta bo jakoś mi tu nie pasują gdyż myślę iż miss to jakieś takie drapieżne zwierze i nie wiem co wspólnego mają te ptaki jeszcze może zmieniłabym tą spódnice bo średnio tutaj pasuje 6,5/10
Rosemary5 szczerze to stylizacja mi się w ogóle nie podoba:(nic do siebie nie pasuje i jest strasznie pusto z przykrością daje 2/10

Jezu *O* Kocham ta stylizację nad życie to najlepsze co ja w swoim zyciu widziałam
Kłaniam się do samej ziemi mistrzu *o* Bardzo mi się podoba wszystko ze sobą gra kolorystyka i twarz też jest idealna 10/10