Twoja stylizacja kojarzy mi się z prezentem. Jest oryginalna i bardzo cukierkowa. Nie pasuje mi jedynie kolor makijażu oczu i włosy. 8/10
Sadysta czy raczej masochista ?
Strony : 1 ... 155 156 157 158 159 ... 200
Twoja stylizacja kojarzy mi się z prezentem. Jest oryginalna i bardzo cukierkowa. Nie pasuje mi jedynie kolor makijażu oczu i włosy. 8/10
8/10
Stylizacja bardzo ciekawa, jednak u ciebie już powoli zaczynam czuć nadmiar. Pewnie z powodu tych rąk. No wiesz, nie koniecznie ze sobą współgrają, tak to stylizacja zasługiwałaby na 10

Podoina- Awwww ,stilizacja przeurocza wszystko do siebie pasuje , nie mam na co narzekać :3 10/10
O! Merida!- Strój bardzo mi się podoba. Może jest skromny, ale tutaj to bardzo odpowiada. Kolory i styl dopasowane idealnie! 10/10
Ravenly, stylizacja jest w miarę prosta, ale ładnie połączyłaś kolorki, widzę że ptaszek spodobał się większej części osób w grze, ale nie potrafię się nim znudzić.
9
Aż tak źle nie jest, ale ten ptak koło miss trochę przytłacza, dodałabym jakieś spodnie, bądź spódniczkę, a rajstopy bym skasowała. Zdjęłabym to co] y gowz.
Podoba mi si połączenie tych rękawiczek za strojem, i rozwichrzone włosy też dobrze się komponują. 6/110
Pikna3 - zwyczajna stylizacja:bluzka, spódnica, torebeczka - nic zachwycającego,ale też nic bez gustu dlatego 7/10

Zawsze nudziły mnie kopie strojów od Nine. Ale ty je pomieszałaś i wyszła bombowa mieszanka. Nic dodać nic ująć 10/10
Krótki opis mojej stylizacji -> miss komentarze
Karolcia67 pomysł bardzo fajny wykonanie, ja może bym zmieniła makijaż i włosy na jakiś warkocz, ale ogółem wszystko jest jak najbardziej na tak:) 8/10
Ostatnio zmieniony przez jula1243 (07-12-2014 o 14h51)

Ładne wykorzystanie nowych elementów. Spokojna i stonowana kolorystyka, jednak ja pokombinowałabym nieco z makijażem (bardziej pasowałby delikatniejszy kontur brwi). Ogólnie stylizacja - bardzo mi się podoba
9,9/10
bardzo zgrabna i urocza stylizacja wyszła. ładny make up. No i moja ulubiona spódnica w innej odsłonie. 10/10
Jak zobaczyłam tę rąsię to od razu przyszedł mi do głowy text:
YOU TALKING TO ME?!
Ładnie, ładnie... nie podoba mi się jednak kapelusz i te czerwone oczka 
Więcej zastrzerzeń nie mam 8,5/10
Bardzo ładna kowbojka, tylko nie wiem, w jakim celi użyłaś body artu zamiast zwykłej skóry. To trochę psuje efekt. 8/10
Super kolory i fajne połączenie tych kwiatów z sukienki z tymi w pasie!
pomysłowy makijaż a szczególnie puder na policzkach!!! pełne zasłużone 10

Fajny styl postaci, ładnie dobrane kolory, ręka coś mi nie bardzo pasuje zwłaszcza z tym fioletem, z drugiej strony pasuje i w zasadzie tworzy klimat stylizacji. Dam 8/10 
Po prostu zatkało. Biel, zloto, turkus- wszustko pięknie się komponuje...
Nke jestem pewna czy miss ma na glowie szwy, a meśli tak- to nie są one potrzebne
9,5/10
Karolcia to nie szwy, to jedna z opasek 
Twoja kowbojka również mi przypadła do gustu. Widziałam ją chyba w AWMF 
WOW!!
Prześliczny strój, suknia jest....ona jest... po prostu BOSKA!!!I i do tego te skrzydła!!biżuteria na ręce, a ten ptak (czy co to tam jest
) też bardzo ładnie pasuje!! BEZ ZASTRZEŻEŃ 10/10!!
Skromnie bardzo, niezbyt ciekawie, ale całkiem przyjemnie dla oka. Nie zachwycam się, ale jest ok, dlatego 5/10
Ładnie i kolorystycznie i stylistycznie, ale... Trochę od pasa w dół zlewają się kolory. Brakuje tak jakiegoś kontrastu... 9/10
Jest ładnie, egzotycznie, kolory dopasowane, ale moim zdaniem trochę za... pstrokato? Tak czy owak, dam 8/10
Boska stylizacja, steam punk do mnie przemawia, choć ta krew coś mi nie gra. 9/10 
Anixa, piękna stylizacja, połączenie bieli i złota wygląda bardzo kobieco, bogato i po prostu pięknie..całość idealnie dopełnia fryzura i makijaż..
10/10
Lola886
stylizacja świetna miss wygląda tajemniczo i zmyslowo , ( wielki plus za czerwone włosy <3 )