Urocza wiedźma. Ładne kolory. Stylizacja bardzo mi się spodobała, ale muszę sie przyczepić makijażu. Niebardzo mi się podoba, jest taki skromny. Daję 8/10 

Strony : 1 ... 151 152 153 154 155 ... 200
Urocza wiedźma. Ładne kolory. Stylizacja bardzo mi się spodobała, ale muszę sie przyczepić makijażu. Niebardzo mi się podoba, jest taki skromny. Daję 8/10 

Stylizacja elegancka i mroczna jednocześnie. Super wygląda maska w połączeniu z tym kapeluszem, tworzy jedną całość. Jedyny zarzut mam do makijażu, a zwłaszcza oczy. Przez maskę wyglądają na strasznie wyłupiaste 8/10
wszystko wygląda ładnie, schludnie i ciekawie. Stylizacja ma swój charakter, a to bardzo dobrze. Jedyne do czego się przyczepię, to twarz. Jakoś mi nie odpowiada. Niestety nie jestem w stanie dokładnie określić co to jest. 9/10
Ciekawa i pomysłowa stylizacja. Ładne kolorki, wygląda jak bajeczna wróżka ^^ Ładna fryzura i spódnica. Niemniej dla mnie troszkę za dużo się dzieje, więc 8/10 
10/10 niby prosta stylizacja, a jednak robi wrażenie. Świetny amorek. A makijaż dodał tego akcentu wow. 10/10
Świetna stylizacja. Kojarzy mi się z jedną z postaci z książki ''Cyrk Nocy'' (polecam!). Idealnie wręcz się wpasowuje do tematyki cyrkowej. Drażni mnie tylko, możliwe jak i ciebie, że ta ''koszula'' nie jest za spódnicą. 10/10

Ładna prosta stylizacja, elementy dobrze dobre, ale na moje oko za prosto zbytnio nie przyciąga uwagi mimo że jest poprawnie. 5/10

Wg. mnie jest to piękna, delikatna stylizacja w pewien sposób bardzo pasująca twojej miss. Białe kolory dodają jej "lekkości".
Myślę, że 7/10
Ooo bardzo magiczna miss i to się chwali 
A co do wykonania to fryzura jest ekstra i te skrzydła, a reszta co tu dużo mówić nie pasuje i jest bardzo skromna. Jak już dałaś tą mgiełkę to po co róże? Tatuaż nijak się ma do reszty, są o wiele lepiej pasujące wzory niż tygrys. Daję 4/10
10/10 stylizacja pasuje pod względem kolorystycznym i stylistycznym, a przy tym jest pomysłowa. Wszystko pasuje, nawet jeśli nogi są moim zdaniem zbyt odkryte to nie ujmuje to nic z ogółu stylizacji. Fryzura i makijaż też dobrze pasują i się nie gryzą. Podoba mi się.
Nie jestem przekonana co do kolorystyki. Niby wszystko ok, ale jednak kilka elementów w oczy kole
Nie pasuje mi też ta róża z brokatowym tłem... ogólne stylizacja dość udana 7/10
Zacznę od tego, że to zupełnie nie moje kolory, jednak jeśli chciałaś osiągnąć efekt jakiegoś magicznego stworzenia, to pasują one jak najbardziej. Wszystko się świeci, więc jest git~ Zielony cień bardzo mi tu odpowiada, a fryzura według mnie nadaje całej stylizacji takiego lekkiego podmuchu~ 8/10
Edit: Iremi
Fryzura źle wygląda z tym parasolem, tak trochę nienaturalnie. Według mnie w jakiś jaśniejszych i delikatniejszych kolorach pasowałaby dużo lepiej do całej delikatnej stylizacji. Mało się dzieje, 6/10
Ostatnio zmieniony przez Misa-chan1906 (28-11-2014 o 20h40)
Stylizacja fajna i spójna, trochę mroczna, trochę tajemnicza, więc jest git. Blado-szara cera zdecydowanie tu pasuje, makijaż jest fajnym dopełnieniem. Ja bym usunęła złote akcenty, bo jakoś nie dają mi spokoju xD
Co do całości jestem za - 9/10
Twoja stylizacja naprawdę mi się podoba. Uwielbiam stylizacje ze złotem. Jedyną rzeczą, jaką bym zmieniła, są policzki. Za mocno kontrastują ze skórą. Reszta jest super. 9,5/10 
Eee... I to tyle? Przylepiona ta sama stylizacja. Mało kreatywnie, w ogóle jakoś mało. Po co ta strzykawka? Biednie 4/10
Wszystko ładnie-pięknie, tylko te rogi z koroną jakoś niezbyt leżą, wg mnie albo jedno, albo drugie. W makijażu też czegoś wydaje mi się za dużo. Może jakaś łagodniejsza maskara...?
Ogółem 8/10

Jedno z lepszych wykorzystań tej spódnicy, jakie rzuciły mi się w oczy - a jest chyba jednym z popularniejszych ubrań od gwiazd. Jeśli miałabym się do czegoś przyczepić, to byłyby to kolczyki, które wydają mi się bardzo sztuczne i nowoczesne w połączeniu z magiczno-naturalną resztą stroju. 9/10
Alyssa, miss wygląda mi na indiańską szamankę (ale nie jestem pewna czy na pewno). Szczerze mówiąc nie pasują mi tutaj te białe dodatki (narzutka i ocieplacze) a właściwie to ich kolor. Pomysł sam w sobie ciekawy i ładnie zrobiony. Kolor oczu jest dziwny, ale nadaje tajemniczości Twojej miss. Fryzurka fajna. Pomyślałabym nad zmianą koloru rękawiczek.
6
Ostatnio zmieniony przez Sartani (29-11-2014 o 11h33)
9/10
Podoba mi się twoja stylizacja. Jest zamknięta w jednym temacie i nie jest zrobiona w nadmiarze, jak u niektórych miss. Podoba mi się że dodałaś kolorowy akcent w postaci tych motylków, stylizacja przez to staje się tak jakby... pełna 

Twoja miss nie przypadła mi do gustu. Stylizacja jest dość zwyczajna i zbyt różowa. I jeszcze te cekiny >.< Tatuaż- kompletnie do niczego nie pasuje, tak samo cienie. 3/10
Ostatnio zmieniony przez Sadist (29-11-2014 o 14h41)

Te oczy mnie przerażają ;-; Usta to chyba z poprzedniej stylizacji (która była mega, ale to nie na temat), kolor ust nie pasuje do tej aktualnej. Zmieniłabym kapelusz, bo "ucina" włosy, i bluzkę lub płaszcz, bo wystaje rękaw od bluzki. Do tego to co trzyma miss (jak to się nazywa? Bo zapomniałam ;-; ) wchodzi w rękaw płaszcza. Reszta jest dobrze ;3 5/10
Ostatnio zmieniony przez Diduś-Chan (29-11-2014 o 14h49)

Diduś straszny misz masz. Coś jest ale jest tego za dużo. Po co oko, po co te krzaki. Za dużo tego wszystkiego. Czerwone włosy, kwiatek na oku. Makijaż też nie wygląda dobrze.. Przykro mi
0
Kolejna stylizacja z kluczem. Podoba mi się twarz. Ogółem też fajnie i nasze miss mogłyby razem występować. 10/10
Bardzo fajna stylizacja, na szalonego Kapelusznika a ta opaska na oko, czy to kwiat jest mega <3
Kolory dobrze połączone i idealnie paują do jej twarzy.
Nie mam się niestety do niczego przyczepić ale dziwnie mi się kojarzą te motylki z tyłu xD 10/10
Ostatnio zmieniony przez Joanna (29-11-2014 o 16h42)
Joanna świetna stylizacja na motyla.. Udanie dobrane kolory pasujące do skrzydeł. Jak mam się czegoś czepić to tylko makijażu oczu, reszta jest świetna, poza tym że brakuje mi czegoś w tle.
9