Ładna stylizacja ale trochę nie w moim stylu. Nie pasuje mi tu bluzka, a dokładnie jej wzór w te kropki. Piegi też bym usunęła. 7/10

Strony : 1 ... 147 148 149 150 151 ... 200
Ładna stylizacja ale trochę nie w moim stylu. Nie pasuje mi tu bluzka, a dokładnie jej wzór w te kropki. Piegi też bym usunęła. 7/10

Świetna neonowa stylizacja. Włosy dodają efektu wow. Jedna z moich faworytek we finale. 10/10
zanim ocenisz zalukaj opis
Wow, aż mnie zamurowało! Uwielbiam fantastyczne i proste stylizacje, a ta zdecydowanie trafiła w mój gust. 10/10 i gratuluję pomysłowości *-*
Jedyne, co mi odrobinę przeszkadza to za grube kreski wokół oczu.
Ostatnio zmieniony przez Hetalia (12-11-2014 o 18h31)
Nie pasuje tu: oczy, włosy. OCZY- za duże WŁOSY- RÓŻ???? 7/10 

Stylizacja mnie nie urzekła. Bluzka nie pasuje do sukienki, rękawiczki- chociaż są w kolorze sukienki- też trochę nie pasują. To samo kolor szminki. 4/10

No powiem tyle, szału nie ma.
Patrzę na Twój poziom, by było uczciwie i zdecydowanie mogłaś sobie pozwolić na większe "szaleństwo" przy zakupach i użyć wyobraźni.
Ps.Popraw trochę makijaż.
Na zachętę 4\10.
No wiesz ............... szału niema rozumiem że masz niski ale mogłaś zmienic kolor tych ubrań znim je kupiłaś .......No na zachętę 2/10 .
Powiem szczerze, że jest lepiej niż było. Zmieniłaś naszyjnik więc jest plus. Nadal jednak nie pasuje mi ten kosz owoców
A twoja miss ma na głowie chyba koronę... Nie wiem bo zlewa się z włosami. Ale ogólnie jest git
8/10

@Diduś-Chan MMiss nie z mojej bajki.
oczy za duże,skrzydla nie pasuja.Nie wiem co chcialas uzyskac ta stylizacja?//
Nie lubię nisko oceniać, dlatego z wielkim oporem muszę dać 3/10
Jedynie kolor mi sie podoba.
Całkiem fajna stylizacja, lubię szarości.
Gryzie mnie w oczy ta kokarda. No i fryzura wymaga uspokojenia - wprowadza trochę zamętu, a już sama kiecka i kapelusz są już wystarczająco "krzykliwe". Moja ocena 6/10

Przepiękna sukienka podkreślająca figurę Twojej Miss. Niestety kołnierz ją oszpeca. Kolor oczu i fryzura też nie przypadły mi do gustu. 5/10

Piękna, skromna stylizacja, urzekło mnie to, aczkolwiek odcień włosów nie bardzo pasuje do reszty. 8/10
Ładnie, klasycznie, skromnie - nawet trochę za skromnie, mimo wyrazistych dodatków. Czegoś mi tu brakuje, nie ma w ogóle efektu takiego "wow". 8/10

Ładna, pomysłowa i kolorowa. Nic dodać, nic ująć - bardzo mi się podoba. Fajnie to wygląda, więc 10-tka za pomysłowość. Przy okazji gratki za podium 
Czerń i biel rządzi- moje dwa ulubione kolorki ^•^ już masz plusa
stulizacja mi się bardzo podoba,a jeśli znudzi Ci się ta stylizacja to zrób po prostu wersję z spódnicą do kostek... ślicznie, aten kapelusz to po prostu szok,idealnie trafiłaś w mój gust. 10/10 bo jak nie inaczej?
Karolcia67. Stylizacja bez przepychu zupełnie jak zawarłaś w opisie ;] prostota sama w sobie. Ciekawy ubiór na co dzień lub na spotkania. Usunęła bym rękawiczki a dała jakąś ładną bransoletkę. I coś na głowę.
7
Bardzo ciekawa stylizacja. Zwykle nie lubię, gdy jest dużo dodatków, ale tutaj wszystko doskonale do siebie pasuje. I zakochałam się w tej sukience
10/10

Hm.. masz mały poziom, ale muszę ocenić raczej to co widzę... tak trochę tu pusto, ale sądzę, że chciałaś trochę upiększyć strój dodatkami, bo są tam słuchawki- prawie nie wiedoczne pod tą fryzurą i bransoletka... 3/10
Jest ok, ale nie podobają mi się włosy, kolczyki z chustką też tworzą złe połączenie. Spódnica nie należy do moich ulubionych, ogólnie stylizacja jakaś taka chyba trochę bez pomysłu. Za to podobają mi się buty z rajstopami. Słabe 6/10

Uwielbiam te buty i włosy. Sukienkę już trochę mniej, ale ładnie leży na Twojej Miss. Niestety twarz psuje tę dobrą opinię, chociaż pasuje do całości. Już trzeci raz daję Ci taką ocenę XD 8/10

Podoba mi się urocza twarz i meridowe włosy, ale sama stylizacja nie powala. Zwykła taka, więc 5/10.
zanim ocenisz zalukaj opis
Bardzo ciekawa stylizacja.
Bardzo orginalna. Nigdy nie widziałam czekoś ppodobnego.
Za pomysłowość zostawiam 9\10. 
Typowa, mało oryginalna stylizacja z poziomu 9. Takich jak ty mogę spotkać tu pełno, ale podoba mi się złączenie kolorystuczne. 2/10

Bardzo fajna stylizacja, w delikatnuch kolorach. Centrum stylizacji to chyba włosy, ich kolor przykuwa całą uwagę, jedynie torebka mi przeszkadza bo zachodzi na sweter. Moja ocena 9.5/10
CryHeart29 stylizacja nie przyciąga uwagi
jest ona ponura, i te kolory się zlewają
no ale nie jest tak żle, przy profilu daję gwiazdkę, a tu 5/10