Wszystko ładnie pięknie i na miejscu po za paroma szczegółami.Rzucające się w oczy czerwone elementy które psują efekt oraz makijaż.7/10
"Przyszłość potrafi być bardziej świetlna niż mroczna przeszłość"

Strony : 1 ... 117 118 119 120 121 ... 200
Wszystko ładnie pięknie i na miejscu po za paroma szczegółami.Rzucające się w oczy czerwone elementy które psują efekt oraz makijaż.7/10

Bardzo ladna stylizacja, idealnie dobrana do tematu, ale nie podobają mi sie oczy miss i ta hmm... jakby to nazwać... i ta czapka 
Dobrze by było gdybyś oczom nadała koloru
a tak to daję... 8/10 
3/10 sukienka i nic poza tym. Buty kolorystycznie nie pasują do niczego. Torebka też w zupełnie innym kolorze.
Wszystko super, tylko wlosy wybralabym brazowe, zeby czerwone oczy bardziej sie wyroznialy. 9,5/10
Hmm... Zastanawiam się jak ciebie ocenić. Za stylizacja nie za bardzo przypadła mi do gustu, z powodu tym czerwonych akcentów i maski (??) na twarzy. Bez nich ocena byłaby wyższa, a na razie: 5/10
Stylizacja piękna, z ładnie dobraną kolorystyką, dość spójna, ale oczywiście mam jedno lub dwa ale... Złoty naszyjnik nijak się ma do całości, podobnie jak opaska na włosach, wzięłabym też inne rękawiczki (ze względu na te białe kokardki). Całość oceniam jako 7/10
stylizacja w całości ściągnięta z gotyckiej nowości, więc chyba raczej powinnam oceniać Nine nie Ciebie
Zmieniłaś jedynie fryzurę, kolory i postawiłaś na inny spód do swetra. Od siebie dodałaś jedynie okulary więc 1/10
Idealna stylizacja *o* i ten kotek, trudno użyc tego kapelusza więc gratulacje podoba mi się też to że mis ma ( prawdopodobnie ) związane włosy a nie rozpuszczone tylko może zmieniłabym makijaż i kształt ust zostawiam 9/10
Widzę, że Ci też spodobał się ten gorset
Stylizacja ładna i prosta, fajnie zgrana kolorystycznie. Buzia trochę zbyt delikatna do tego stroju, ale urocza ;3 Dałabym jakieś dodatki, bo trochę ich mało
Ogółem 7.5/10
No jak widzę gorset zauroczył wszystkich nie dziwię się ale nie każdemu udaję się stworzyc tak udaną stylizację jak tobie, podoba mi się kolorystyka tylko naszyjnik mi nie pasuję ale poza tym wszystko jest świetnie 9,5/10
Nowy gorset zainspirował Cię to stworzenia bardzo ładnej stylizacji. Bardzo ładny dobór kolorów, ale dałabym jeszcze jakiś naszyjnik lub narzuciła coś na ramiona bo powyżej gorsetu jest trochę pusto. No i niezbyt mi pasuje bladoróżowa szminka (w tej stylizacji lepiej komponowałaby by się czerwona lub czarna). Całość oceniam na 8,5/10
Uuuuuuuuuu pierwszy raz widzę tak ,, Fioletową " stylizację i podoba mi się całośc do siebie pasuje ale zdjęłabym kurtkę i zmieniła buty reszta jest ok 8/10
od razu zakochałam się w twojej ślicznej blondynce :3 krwista czerwień to kolor królów a twoja miss ma coś w sobie bez wątpienia z królowej
10/10

Nie podoba mi się ten makijaż...te brwi oczy policzki - to nie moja bajka. Sukienka ładnie eksponuje dekolt. tatuaż nie pasuje, fryzura może być, chociaż nie przepadam za takim uczesaniem, ale do stylizacji pasuje 5/10
Śliczna stylizacja wcześniej wydawało mi się trudne użycie tego kapelusza ale teraz połowa stylizacji jest z nim no cóż zmieniłam tylko wachlarz i tyle 9/10
7/10 wykorzystanie nowości, choć paski wtopiły się w spódnicę i zatraciły. Wyszła suknia i nic poza tym.
Zanim ocenisz zalukaj opis
Świetny cosplay do tego twoja nie zmienna twarz dodaje uroku całej stylizacji więc dostaje 10/10.Cały strój idealnie odwzorowany.
Ostatnio zmieniony przez Lajna (30-08-2014 o 18h54)

Fajna wodniczka, podobają mi się rozwiane włosy i dobrze, że jest boso
Jedynie tatuaż mi tu nie pasuje do całości
8.5/10
10/10 dużo rzeczy z tych nowych strojów, aczkolwiek wyszło klasycznie i smacznie. Instrument dodaje uroku.
Zanim ocenisz zalukaj opis
O jakiś cosplay
Nie wiem kto to, dobrze że dodałaś obrazki. Porównałam kreacje z obrazkiem i jest wszystko co powinno być, a grzywka bardzo mi się podoba
Spytałabym czy nie ma jakiejś koszuli pod szyję, ale skoro jej nie ubrałaś to pewnie, nie ma
10/10

Cosik w moim stylu
Tylko może spódnicę bym zmieniła, ale jak kto woli
Makijaż świetny, kapelusz spoko - też chcę taki
I jeszcze ten baset o wiecznie smutnym spojrzeniu
( to baset prawda? ) 10/10
ps nienawidzę Cię za te koty! razem z nimi zaczęłam kręcić głową haha
słodkie 
ps2 z tego wszystkiego zapomniałam ocenę wystawić 
Ostatnio zmieniony przez Jezebeth (30-08-2014 o 19h47)
To tak: ładnie, klasycznie i elegancko. Kolorystycznie bardzo mi przypadło do gustu. Czarno-biała stylizacja z bordowymi ustami i fryzurką :3 Ja bym może coś dodała, ale to przez moje skłonności do przesady xD
8/10
Strój jest piękny
Zrezygnowałabym tylko z naszyjnika i poszukała czegoś bardziej eleganckiego. Kolejny argument przeciwko naszyjnikowi jest taki, że jest on srebrny, a gorset ma złote elementy. Szkoda, że bolerko nie styka się z rękawkami tylko zostaje taka dziura 
Poza tymi szczegółami (bo są to drobnostki) jest pięknie, wytwornie. Cieszę się widząc taką kreacje na podium. 10/10 

Śliczny kapelusz, makijaż godny pochwały. Spódnica elegancka, ale co z górą? Białe rękawiczki, różowa bluzka i brązowa kamizelka to sie chyba nie bardzo klei. Zmieniłabym rękawiczki na czarne. Gdyby zrezygnowano z czarnej spódnicy na rzecz brazowej wtedy góre bym zrozumiała
6/10
Ładna stylizacja, chociaż dodałabym dłuższe rękawiczki i coś do ręki
Pasek jakoś nie za bardzo pasuje mi stylem. Nosek twojej misski też jest za ciemny i strasznie rzuca się to w oczy. 5/10