Christabel, stylizacja świetna, nie będę się czepiać..ale kolor włosów stanowczo nie;( zmieniłabym na inny kolor i dała inne nakrycie głowy..poza tym jest ok;) 9/10
..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..
Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 200
Christabel, stylizacja świetna, nie będę się czepiać..ale kolor włosów stanowczo nie;( zmieniłabym na inny kolor i dała inne nakrycie głowy..poza tym jest ok;) 9/10
Starannie (jeśli można to powiedzieć o czymś takim), ładnie to wygląda. Approved.
9/10 bo trochę czegoś brakuje, takiego pazura. Ale ogółem okej.
Stylizacja bardzo nie w moim stylu, większość ubrań ze starej kreski, która nie wygląda zbyt ładnie. Jeszcze gdyby tu były czarne włosy to może by mi to jakoś pasowało do całości? No nie wiem, sorry. Moze taki sam strój w ubraniach 'nowszych' prezentowałby się bardziej atrakcyjnie, spróbuj. 
0/10
Bardzo przyjemna, wiosenna stylizacja. Fajne połączenie sukienek, które równie dobrze komponują się z tymi motywami roślinnymi. I ogromny plus za prześliczny makijaż - te różane usteczka i zielona maskara totalnie mnie ujęły
10/10
Na twoim miejscu postawiłabym na inną fryzurę .. strasznie spłaszcza głowę, a przy spódnicy rozkloszowanej, nie wygląda zbyt fajnie. Kolorystyka całkiem, całkiem chociaż ta parasolka niezbyt mi pasuje, bo w twojej stylizacji brakuje czarnego i ta falbanka dziwnie się wyróżnia. Ogólnie jest dobrze. 6,5/10
PS. Mój strój to COSPLAY ... proszę patrzeć, na mój Avatar lub Sygnature xD
Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (02-04-2014 o 15h11)
fajnie odwzorowane, super efekt, zadbałaś o szczegóły, nie przepadam za takimi stylizacjami, ale jako cosplay jest udana 10/10
fajnie, jakbym była w innej epoce,dopasowałaś kolory, zadbałaś o elementy, śliczny makijaż, jedyne co mnie gryzie to ten gorset, daje ciekawy efekt, ale jest nietypowy, chyba bym go zmieniła... ale nie wiem na co więc 9.99/10
Bardzo zwyczajnie, nic nowego, nic ciekawego. Ładnie ale nie ma na czym oka zawieśić niestety. Klatka raczej tu nie pasuje. Ładnie ale szału nie ma. 5/10
Agatko już chyba wczoraj oceniałam? śliczna fryzurka, strój też fajny ale wykończenie tej bluzki nie przypadło mi do gustu;( 9/10
Twoja miss przypomina mi lalkę ponieważ ma dużą fryzurę.
Jest z charakterem a zarazem niewinna 
Wszystko do siebie pasuje.
Czyżby coś ukrywała pod oczętami
??
Dam ci 10/10
Kolorowo i ciekawie ale nie jestem przekonana co do skrzydeł i może jakiś pasek dodać? 8/10

Kirixa, bardzo ładnie i bardzo prosto, mało się dzieje, ale ładnie to wygląda, twarz miss ładna, fajnie się na nią patrzy, dobrze dopasowane włosy do całości
9/10
Sartani, te czekoladowe kolory kontrastujące ze skórą miss..! te oczy! jesteś jedną z moich faworytek w tym tygodniu..
10/10
Trzeba nad tym trochę popracować. Kolory trochę się gryzą, czarna torebka nie pasuje, woalka też nie. Niebieskawa narzutka jest okropna. 5/10
Całkiem ładnie, szczególnie podoba mi się fryzura i makijaż. Jedynie wyrzuciłabym to z włosów
9,5/10
Czarne elementy za bardzo odcinają się od pięknej, białej spódnicy. Zmieniła bym je na lekko szare, choć białe tez nie byłyby złe. 6/10
Sentis, jest ok ale na kolana nie powala..najbardziej podoba mi się makijaż i fryzura, ale wyrzuciłabym tą opaskę/koronę czy cokolwiek to jest;) 9/10
Fajny pomysł choć nie moje kolory. Ewentualnie wymieniłabym torebką na wachlarz lub coś innego
9,5/10
dona jak zwykle bosko! biel z czernią to klasyka, do tego ożywiona złotymi detalami.. jest kobieco, wyniośle i z pazurkiem..super! 10/10
Czerwona kobita jak ostro a zarazem elegancko. Wymieniłabym ten wachlarz jest taki dziwaczny tutaj i może rękawiczki na jakiś ciemniejszy kolor czerni. 9/10

Miałas o wiele lepsze stylizacje. Ta jest zwyczajna, prosta i nudna...Można ją by ożywić jakimiś kolorami bo teraz jest nieciekawie. Wszystko pasuje ale wiem że możesz zrobić 100 razy lepszą stylizacją. 5/10
No nie. Jakoś nie przekonuje mnie ten strój. Narzutki się nie sprawdzają, jeżeli sukienka nie jest do ziemi. Ta laska tak trochę od czapy. Twarz super. 6/10
Sentis, w końcu jakaś ciekawsza stylizacja. Zmieniłabym tylko czaszkę na coś innego
9/10
Nie cierpię tych włosów, a kotek moim zdaniem jest zbędny. Piękna skóra i makijaż 8/10