Stylizacja nawet ładna. Mimo iż nie lubię zielonego to może być, ale te rogi nijak mi tutaj pasują. 5/10
Strony : 1 ... 106 107 108 109 110 ... 200
Stylizacja nawet ładna. Mimo iż nie lubię zielonego to może być, ale te rogi nijak mi tutaj pasują. 5/10
Jeżuuu... Jak nudno. nawet biżuterii, ciekawych dodatków... Nic! Kolory niby są, ale pastelowe. Tak bardzo nudno i przeciętnie 2/10
Wow, twarz twojej miss to mistrzostwo, wygląda trochę męsko w połączeniu z elfimi uszami, ale jest git. Ubranie też całkiem fajne, ale na cholerę Tobie te kozie kończyny? No i spoko, że miecz i włosy mają wspólny kolor. Tak się to jakoś komponuje. Za odcień skóry też dam plus. 10/10

Bardzo mi się podoba. Kolory sa żywe, ale nie jaskrawe. Za twarz duuży plus. 10/10
Fajna, codzienna stylówka, w sam raz na jakiś wypad z BFF
tylko dałabym inne buty i dodała więcej dodatków ... 5/10
Ostatnio zmieniony przez Setarah (06-08-2014 o 20h23)
Ładna stylizacja, fajne połączenie czarnego z fioletem, makijaż i ogólnie twarz miss także mi się podobają. Szczególnie do gustu przypadły mi bolerko i kokarda. Nie pasuje mi jednak kwiatek we włosach, jak również same włosy. Ogółem 8/10

Stylizacja ciekawa, w mojej ulubionej kolorystyce. Wszystko dobrze dopasowane, oprócz paska, który w ogóle mi się tutaj nie podoba 9/10
Jeżeli w twojej miss chodzi o czarną panią to zmień kolor włosów na czarny bo do niczego nie pasują. A reszta mi się podoba. Daję ci na razie 8/10.
Ostatnio zmieniony przez Maja2005 (07-08-2014 o 08h41)
Stylizacja jest nudna. Poco ci kobieto parasolka. okropne rajstopy nie podobają
mi się kabaretki. Powinnaś według mnie wybrać coś bardziej stonowanego jeśli chodzi o rajstopy. Daje ci 4/10 za ładną sukienkę.
Wszystko super, fajnie, ale te policzki są okropne! Jakby się błotem wysmarowała. Coś strasznego. Strój fajny. 8/10
Świetny tajemniczy mroczny elf
Podoba mi się u ciebie połączenie fioletu z szarością
10/10
Hm. Stylizacja niezbyt w moim stylu, ale przyjemna dla oka, miło się na nią patrzy. Bardzo fajnie wygląda ten powiewający szal, szkoda, że nie dobrałaś do niego też jakichś rozwianych włosów.
Ogólnie strój fajny, ale brakuje mi w nim czegoś charakterystycznego, co uczyniłoby go mniej "zwykłym". 7/10

Góra w porządku, ale dół mnie się nie podoba. W sumie dobry pomysł, ale coś mi tu nie gra. Kolory ok, proporcje też. Nie wiem. Makijaż też. Mimo to, do mnie nie przemawia. 5/10
Jestem stanowczo na nie. Miss wygląda jakby miała skręcony kark, jej lewa ręka znika nie wiadomo gdzie, za to prawa wystaje spod kokardy. Tym sposobem miss ma trzy ręce. Dużo więcej do oceny tu nie pozostaje, więc 2/10 za ładne włosy
Miła dla oka miss. Przywodzi na myśl królową jakiegoś kraju fantasy. 10/10
Miss dość ciekawa, ale nie przypadła mi do gustu. Brakuje mi troszkę przejrzystości 5/10
Z przodu plecy, z tyłu plecy... Oprócz trwałego konio-kalectwa Miss ma dziwny makijaż, niepasujące kolorystycznie chaszcze we włosach i łapce. 2/10
Świetna kompozycja.
Bardzo ciekawa kolorystyka, przemyślane dodatki... Nic dodać, nic ująć. 10/10

Mi się trochę z hipisami skojarzyło - taką współczesną wersją. Potem przeczytałam, że to woodstock i myślę, że dobrze oddaje klimat, a więc 10/10.
zanim ocenisz zalukaj opis
Że tak powiem cosplay prawie idealny, zmieniłabym kolor wlosów na bardziej plowy i wtedy byloby idealnie
9.5/10
Ostatnio zmieniony przez Ojsa (08-08-2014 o 12h28)

Ja tęskniłam! Muszę to powiedzieć z bólem serca, ale stylizacja niezbyt udana. Pod paskiem widać bluzkę, spódnica nie jest tak biała jak rękawki, ogólnie niezbyt mi się podoba. 5/10
Musze przyznać, że ciekawa stylizacja i bardzo dobrana kolorystycznie. Jedynie nie pasują mi te zakolanówki, takie długie i nie ładnie to wygląda z pantoflami. 7/10
Nie przepadam za tego typem strojów, gdyż mało się dzieje. Buty jakieś dziwne bo tak dziwnie się świecą, zakolanówki mogłyby być lepsze. Bluzka jest ok i spódnica mi się podoba. Makijaż jest ładny, śliczny, włosy pełno ich - lubię takie. Mogło by być bez okularów, i kokarda no może być. Przepraszam, że jestem wybredna ale jak na taki poziom stać Cię na więcej. Daję 3/10
Ostatnio zmieniony przez monia2001 (08-08-2014 o 14h54)
No... wdowa? I to pewnie świerzo upieczona... Zastanawiam się... Po co ci ta maska, skoro twarz i tak jest za woaką? Ładnie połączylaś spudnicę z sukienką, ale ten gorset nie pasuje... I koronkowe rękawy przy tym wachlarzu tez dają wrażenie nadmiaru... z przykrością daję 4/10

Twoja miss w tym stroju przypomina mi bajkę "Merida Waleczna"
Taka śliczna księżniczka, która kocha przyrodę i zarazem honorowy żołnierz. Jeśli są strzały to brakuje mi tylko jednego, łuku. Daję 8/10 bo wiem,że któregoś dnia mnie zadziwisz stylizacją