Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 25-03-2014 o 19h59

Miss'Żółtodziób
...

M i ł o ś ć   n a d   r o z l e w i s k i e m

Para dziewiętnastolatków, są razem już od roku. Niedługo rocznica. Chcą ją spędzić razem. Wyjeżdżają nad jezioro.
Dobrze się bawmy! ;3

R e g u l a m i n

~ 1 ~ Regulamin forum, działu i ten!
~ 2 ~ Wygląd realny.
~ 3 ~ W KP tylko imię, nazwisko, wiek, orientacja, zainteresowania i ciekawostki.
~ 4 ~ Dobrze się bawimy! ;3

R o l e

~ Dziewczyna - @Parmesan = Margaret

~ Chłopak - Agata112403 = Zayn
Proszę o KP do piątku! ;3

Ostatnio zmieniony przez Parmesan (26-03-2014 o 19h19)

#2 25-03-2014 o 20h07

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..
Miejsce: Madryt, Real Madryt

Link do zewnętrznego obrazka

Imię |Zayn
Nazwisko |Aveiro
Płeć |Mężczyzna
Wiek |19 lat

Zainteresowania |Piłka nożna, siatkówka, fotografia, samochody
Ciekawostki |
<Trenuje piłkę nożną
<Margaret jest najważniejszą osobą w jego życiu
<Ma wytatuowane imię ukochanej na nadgarstku

Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (26-03-2014 o 17h32)

#3 25-03-2014 o 20h08

Miss'Żółtodziób
...

Imię | Margaret
Ksywka | Meggie
Nazwisko | Sherman
Płeć | Kobieta
Orientacja | Hetero
Wiek | 19 lat

Zainteresowania | Śpiew | Gra na gitarze | Miłość | Piłka nożna | Moda

Ciekawostki |
~ Jest uczulona na cynamon. ~
~ Pięknie śpiewa i gra na gitarze. ~
~ Nawet nieźle gra w piłkę nożną. ~
~ Ma własnego bloga modowego. ~
~ Chce zostać piosenkarką. ~

Ostatnio zmieniony przez Parmesan (26-03-2014 o 13h33)

#4 26-03-2014 o 19h31

Miss'Żółtodziób
...

Zaczynamy! ;3 Meggie o niczym nie wie, Zayn do niej przyjeżdża i mówi. A ona SZOK! XD

Przez okna przedzierały się pomarańczowe promienie słońca, powoli mnie budząc. Wstałam, moje stopy dotknęły zimnej podłogi. Poszłam do łazienki. Zdjęłam pidżamę i weszłam pod prysznic. Zimna woda oblewała moje ciało, obudziłam się. Wyszłam, i wytarłam się ręcznikiem. Umyłam twarz i rozczesałam włosy, ale nudy. Złapałam wcześniej naszykowane ciuszki. Wyszłam i wróciłam do mojego pokoju. Wzięłam moją torebkę i spakowałam do niej jakiś strój kąpielowy, komórkę i portfel. Wyszłam przed dom i usiadłam na ławce. Zaczęłam grać w Pou'a.

#5 26-03-2014 o 19h41

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

Obudziłem się bardzo wcześnie. Za oknem wspaniała pogoda, zaraz jadę po Meggie i ruszamy nad rozlewisko. Nie mogę się doczekać. Zdjąłem koszulkę i bokserki i wszedłem pod prysznic. To orzeźwiło mnie i byłem w pełni przebudzony. Założyłem szorty i koszulkę. Wziąłem kluczyki i zabrałem walizkę. Otworzyłem bagażnik spakowałem manatki i ruszyłem po Margaret. Dotarłem. O już na mnie czeka, ucieszyłem się. Wysiadłem z samochodu i ruszyłem w jej stronę.
~Hej kochanie - dałem jej buziaczka - Gotowa ? Możemy ruszać ?

#6 26-03-2014 o 19h47

Miss'Żółtodziób
...

Grałam w różne gry, chwilę poesemesowałam z przyjaciółką i wróciłam do gry. Pou uzależnia, naprawdę. Po chwili grania usłyszałam znajomy głos, podniosłam głowę. To Zayn. Ale chwila, gdzie mamy się ruszać?
- Cześć Kotku! Już wróciłeś? - wykrzyknęłam słodko. - Chwila, ale gdzie jechać? Czemu ja o niczym nie wiem? Do sklepu? - powiedziałam zdziwiona i trochę zirytowana. Mamy gdzie jechać, i mnie nie powiadomił. Szczerze nie wiem o co mu chodzi.

Ostatnio zmieniony przez Parmesan (26-03-2014 o 19h47)

#7 26-03-2014 o 19h54

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

O niczym nie wie, tak ma być!
~Kochanie to taka niespodzianka, gwarantuję,że ci się spodoba. Pójdę spakuję ci rzeczy poczekaj. Zaraz ruszamy.
Uśmiechnąłem się słodko i poszedłem do jej pokoju. Spakowałem różne topy, spodenki, bieliznę, strój kąpielowy i tak dalej.
Wziąłem torbę z pokoju, wpakowałem do bagażnika i podszedłem do Meggie.
~No skarbie gotowe, zabieram cię. Chodź idziemy! - Pociągnąłem ją za rękę i wsadziłem do samochodu.

#8 26-03-2014 o 20h02

Miss'Żółtodziób
...

Niespodzianka, okey. Ale on miał gdzie wyjechać, to niemożliwe.. Ale, mus to mus. I tak bym pojechała!
- Okey. Niespodzianka powiadasz? - powiedziałam z uśmiechem. - Ale gdzie jedziemy? - zapytałam się.
Byłam taka podekscytowana. Wsiadłam do auta i zamknęłam drzwi. Zapięłam pasy i włączyłam radio, szumiało. Włożyłam płytę Nirvany i podgłosiłam. Czekałam na Zayna.

Ostatnio zmieniony przez Parmesan (26-03-2014 o 20h02)

#9 26-03-2014 o 20h13

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

Wsiadłem do auta, zapiąłem pasy i ruszyłem.
~Wiem, ze jesteś bardzo ciekawa więc ci powiem. W związku z rym, że zbliża się nasza rocznica postanowiłem zabrać cię nad pobliskie rozlewisko. Wynająłem nam domek letniskowy na czas nieokreślony czyli zostajemy tam ile chcemy. Skarbie ty i ja saami w jednym domku. Będzie się działo-uśmiechnąłem się szeroko.
Jestem taki szczęśliwy. Nie mogę doczekać się pierwszej wspólnej rocznicy.

Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (28-03-2014 o 16h23)

#10 26-03-2014 o 20h27

Miss'Żółtodziób
...

Nad rozlewisko, super! Na ile chcemy, też super! Lato, super! Po prostu tysiąc razy super, a każdy inny powód. Chyh! Mam pomysł!
- Ale najpierw musimy jechać do jakiegoś spożywczego! - wykrzyknęłam jak jakaś wariatka. - Zgadnij po co! - dodałam z błyskiem w oku. Musimy kupić słodycze, piwo, kredki, kartki, cole i.. wszystko co potrzebne!

Ostatnio zmieniony przez Parmesan (28-03-2014 o 18h39)

#11 27-03-2014 o 17h49

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

Ouu chce jechać do spożywczego.Po co ? Po wszystko co potrzebne, ale też po rzeczy przyjemne. Po picie, słodycze, jakieś dobre wino....Uśmiechnąłem się na myśl, że już niedługo będziemy na miejscu.
~Oczywiście kochanie, że wjedziemy do spożywczego. Kupimy jakieś pyszne winko na wieczór. Wyobraź sobie tylko ty i ja. To będzie najlepsza rocznica. - uśmiechnąłem się szeroko. - Za jakiś kilometr będzie sklep spożywczy, a za około pięć będziemy na miejscu. Cieszysz się ?

Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (28-03-2014 o 16h22)

#12 28-03-2014 o 18h44

Miss'Żółtodziób
...

Czy ja się ciesze? Nie widzi że tak, i to jeszcze jak. Dojeżdżaliśmy do sklepu. Zayn zaparkował. Wyszłam. Było trochę zimną, więc założyłam kurtkę. Wzięłam torebkę i złapałam rękę Zayna. Pociągnęłam do do sklepu. Weszliśmy, wzięłam koszyk i poszłam po czekoladę. Kupiliśmy sześć tabliczek, mniam! Kupiliśmy jeszcze wiele rzeczy. Coś jeszcze, coś jeszcze! Ale co? Nie mam zielonego pojęcią.
- Okey, coś jeszcze? - powiedziałam wesoło i zaczęłam się rozglądać po sklepie. Coś jeszcze? ;3

Ostatnio zmieniony przez Parmesan (28-03-2014 o 18h44)

#13 28-03-2014 o 18h58

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

Dojechaliśmy do sklepu. Margaret chodziła, patrzyła po regałach. Wzięliśmy najważniejsze rzeczy. Kiedy zapytała czy coś jeszcze odpowiedziałem:
~Jeszcze winko na wieczór.- Uśmiechnąłem się.
Wziąłem jedno z lepszych. I podeszliśmy do kasy. Zapłaciłem. Wsiedliśmy do samochodu. Po parunastu minutach byliśmy na miejscu. Wysiadłem z samochodu zabrałem wszystkie walizki.
~Chodź Meggie idziemy do środka. Jestem strasznie głodny. Zrobimy razem kolację ?- Obdarzyłem ją uśmiechem i ucałowałem w policzek.

#14 29-03-2014 o 12h08

Miss'Żółtodziób
...

Kupiliśmy jeszcze wino i wyszliśmy ze sklepu. Wsiadłam do auta i ponownie włączyłam muzykę, bosko! Jechaliśmy jeszcze dość długo, ja pograłam w pou'a, weszłam na facebook'a oraz twitter'a. Chwilę pogadałam z moim przyjacielem przez telefon.. I dojechaliśmy! Tu jest przepięknie! *-*
- Oczywiście kochanie. Pójdź nas rozpakować, ja w tym czasie muszę coś zrobić. - powiedziałam.
Podbiegłam nad brzeg jeziora. Zdjęłam buty i biżuterię. Skoczyłam!
Woda była idealna, ciepła i czysta. Zayn, jesteś najlepszy!

#15 29-03-2014 o 12h24

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

Zobaczyłem, że Meggie wskoczyła do wody. Jak ona ślicznie wygląda. Szybko wziąłem nasze walizki. Wszedłem do sypialni, wypakowałem rzeczy. W sypialni stało wielkie dwuosobowe łóżko i duża drewniana szafa. Rzeczy wrzuciłem do szafy. Postanowiłem obejrzeć nasz domek. Był dość mały ale przecież i tak najwięcej czasu będziemy spędzać poza nim. Kuchnia była przestronna, jadalnia z resztą też. Łazienka malutka, w wiejskim stylu. I przytulny salonik. Na środku stała kanapa, telewizor był dość spory więc wieczorem obejrzymy sobie jakiś film. Wszedłem do kuchni i postanowiłem, że sam zrobię nam kolację. Szybko przygotowałem kanapki, nalałem soku. Wszystko nałożyłem na tackę, wskoczyłem w kąpielówki i wyszedłem do Meggie. Tackę postawiłem na stoliczku i ruszyłem w stronę jeziorka. Wszedłem do niego i podpłynąłem go Margaret.
~ Zrobiłem nam kolację, za chwilkę zjemy. Ale najpierw chcę coś z tobą tu zrobić.
Złapałem ją za nogi i podniosłem go góry, przytuliłem ją mocno, pocałowałem w usta i szepnąłem do ucha:
~ Jesteś najcudowniejszą kobietą jaką znam. Kocham Cię!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1