Nie 
Czy ty też tak jak ja nie masz jutro żadnego zastępstwa w szkole?
We are in noir

Strony : 1 ... 146 147 148 149 150 ... 200
Nie 
Czy ty też tak jak ja nie masz jutro żadnego zastępstwa w szkole?

nie mam szkoły;p
CTTTJJ czasem kłamiesz dla większego dobra?
Raczej nie. Nie uznaję kłamstwa i staram się tego nie robić nawet jeśli mam powód.
CTTTJJ nadal jesteś w piżamie?
dziś nie 
CTTTJJ zostajesz w piżamie kiedy tylko możesz?
Zależy jak się na to patrzy ponieważ moja piżama to spodnie od dresów i jakaś rozciągnięta koszulka xd
CTTTJJ masz nie podłączony telewizor, który służy za np. za suszarkę na pościel ? xd

Nieee :>
CTTTJJ chodziłaś kiedyś do psychologa? 

Nigdy.
CTTTJJ ostatnio na nic nie masz czasu?
Well, mam czas siedzieć na MF, więc muszę mieć na coś czas XD Chociaż powinnam poczytać trochę o makroekonomii, zrobić niemiecki i angielski... ALE CO TAM, PRZECIEŻ JUTRO MAM WOLNE, A POTEM JEST WEEKEND XD
CTTTJJ przejęłaś na studiach książki po swoich rodzicach, które są starsze od Ciebie? XD
nie, z ani jednej nie korzystałam na studiach xD
CTTTJJ nie szalejesz na punkcie kwiatów?
Owszem, to znaczy - nie szaleję, może nawet trochę nie przepadam, zwłaszcza za dawaniem kwiatów z jakichś tam okazji...
CTTTJJ mogłabyś całymi tygodniami nie wychodzić z domu?

Tak, jestem tym typem człowieka.
CTTTJJ powinnaś spać?

taak
CTTTJJ idziedz niedlugo na koncert?
Ajajajaj jeszcze nie wiem. Muszę obczaić te w najbliższym czasie ale chyba nigdzie się nie wybieram </3
CTTTJJ jesteś chora? ;w;
Przeziębiona :<
Czy ty też tak jak ja siedziałaś wczoraj ponad 2 godziny nad zadaniami z matmy, której, jak się okazało, dzisiaj nie masz?

Nie ❤️ Nie mam już matmy na razie, hehe. Może na drugim roku wrzucę finansową, ale WHO KNOWS.
CTTTJJ leżysz w łóżku i się byczysz, bo czwartki masz wolne? ❤️
Nie.
CTTTJJ miałaś dzisiaj sprawdzian? 
Zapewne nie, nie byłam w szkole.
CTTTJJ jesteś teraz w piżamie?
Nie.
CTTTJJ masz mokre włosy?
Jakbym się teraz postarała, to za półtorej godziny miałabym Fuzję. Well, Froza leń XD
Nie, nie, mam suche.
CTTTJJ poparzyłaś się dziś wrzątkiem T^T?

Niet, nawet koło wrzątku nie stałam xD
CTTTJJ ściągasz oprogramowanie na iPada? [Bo nie uaktualniałam od wersji 6.1.2 XD A teraz jest 8.1.3 chyba i już mi na taką starą nie chce programów pobierać xD]
Nope.
CTTTJJ nie będziesz przechodziła misji z Chin?
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gWłaściwie to została mi jedna xd
CTTTJJ nie masz ochoty na nic...?

Aktualnie tak.
CTTTJJ jesteś melancholikiem i nie lubisz, kiedy ludzie nie mogą po prostu zaakceptować tego faktu?
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gNie tyle, że nie lubię - nie znoszę tego i mogę przez to zachowywać się trochę... agresywnie. 
CTTTJJ czekasz, aż podłogi w mieszkaniu same się odkurzą? ;D

Ojj tak 
CTTTJJ straciłaś głos? :C