Mała reaktywacja dla mnie i Ewangelin ~
Link do zewnętrznego obrazka
Każdy dzień sprawiał mi ból... Mała laleczka spadła w dół. Ze stołu na ziemię. Upadam razem z nią. Czuję i robię wszystko to co ona. Nie mam jak uciec,a raczej się tego boję. Każdy krok stawiany niepewnie... Każde słowo wypowiedziane niepewnie. Pechowa czternastka - taki już jej los. Bez uczuć... Bez emocji... Bez życia i szczęścia w oczach.. Zmuszany do wszystkiego.... Zamknął się w sobie...
On - wychowany w zamknięciu,torturowany i wyuczony w walce.
Ona - dziewczyna z wiecznym uśmiechem. Bogaci rodzice,którzy bardzo ją kochają. Życie idealne?
Role:
Mama dziewczyny -
Ojciec dziewczyny -
Przyjaciółka dziewczyny - majkel325
Should I go... Should I stay... Nobody knows...
Imię i Nazwisko
-------------
Pseudonim
N
Data urodzenia
30.12
Grupa Krwi
AB
Wzrost
ok.175cm
Jeśli nie możesz być tulona, po prostu na mnie nadepnij i wstań. Żeby nikt nie mógł się nad tobą znęcać. Jakikolwiek to może być powód, potrzebujesz mnie,ponieważ stanę się lalką, która będzie dla ciebie walczyć
Historia
N nie miał łatwego życia. Jako 10 latek został porwany i torturowany przez dziwną grupę ludzi,którzy robili straszne dzieci. Był pechową ''czternastką'' (stąd jego pseudonim N). Był czternastym,którego porwali i jedynym który stawiał opór - jedynym,który był torturowany.
Ciekawostki
-Wszyscy myślą,że laleczki Voodoo to tylko przesądy. Otóż się mylą. N jest połączony z jedną laleczką przez co musi być posłuszny.
-Nigdy się nie zakochał.
-Stara się nie okazywać uczuć. Gdyby to zrobił byłby to sam ból i cierpienie.
-Jego matkę zabito na jego oczach. Ojca nie poznał.
-Umie posługiwać się każdym rodzajem broni wręcz perfekcyjnie.
-Jest strasznie wychudzony ale za to niebywale silny i sprawny
-Jego ciemne oczy nic nie ukazują.
Wy grzesznicy, które sprawiliście, że po jej polikach pociekła łza, wylewajcie krwawe łzy. Śpiewaj pieśń klątwy, opowiedz mi o swoim ukrytym gniewie. Moje ciało staje się dla ciebie ofiarą. Poświęcę się dla twojego szczęścia. Ujrzenie chociaż twojego jednego uśmiechu jest dla mnie wystarczające. Zrobię dla ciebie wszystko, czego chcesz. Nawet jeśli zmniejszy się pozostały mi czas. Kimkolwiek jesteś, przyjrzyj się uważnie, nie doprowadzaj jej do łez. Nie mam już nic do stracenia. Smutek w moim sercu, o którym nikt nie wie ..
http://www.youtube.com/watch?v=MOG7BexjPjM
NIE ODTWARZAĆ JEŻELI:
-Masz,poniżej 13 lat
-Boisz się krwawych rzeczy
-Brzydzisz się krwią
-itp.
Ostatnio zmieniony przez Sooyoung (19-03-2014 o 16h58)
Jeżeli chcesz pisać dwuosobowe RPG lub brakuje ci jakiejś postaci - pisz.

)