Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 14-03-2014 o 16h41

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

Zakładam jeszcze raz, ponieważ dziewczę zrezygnowało :c

LOKEJSZYN: Juesendej vel USA
TAJM: 31 Dec 2015

~~~~~

Link do zewnętrznego obrazka

~~~~~

|| F A B U Ł A ||

Kilkanaście lat temu na świat przyszła dziewczynka o zdecydowanie wspaniałej wyobraźni. Tak wspaniałej, że aż przyjaźniła się z jej tworami... Choć było to raczej spowodowane faktem, iż niełatwo jej było zapoznać się z rówieśnikami. Ale nie przeszkadzało jej to, żyła tak szczęśliwie, że poza tym niemalże nie różniła się od innych dzieci w swoim wieku.
Dorastała, za towarzystwo mając właśnie tylko swoją wyobraźnię. Jej twory pojawiały się i znikały po jakimś czasie, by zrobić miejsce na inne. Z wyjątkiem jednego - Ajana. Był on bowiem z nią cały czas, pojawił się pierwszy i nie znika w ciągu dalszym...
Nie oznacza to jednak, że to dobrze. Dziewczyna bowiem, odkąd oznajmiła, że chce wyjść do świata i jednak poznać ludzi, nękana jest właśnie przez niego. To on jest powodem jej lęków, przez niego powoli zaczyna bać się wszystkiego - najpierw ciemności, potem otwartych przestrzeni, następnie ludzi...

Aż w końcu samej siebie.

Bo przecież, zło jest wszędzie, czyż nie?

|| R O L E ||

Lynn as Ajan
@Maruki as Imię

|| K P ||

Nie wymagam wielu informacji :3 Sam wygląd (M&A), godność i wiek (min. 18, byleby mieszkała już sama), ewentualnie coś dodatkowo, ale się nie rozpisuj, chcę szybko zacząć ^^

Ostatnio zmieniony przez Lynn (14-03-2014 o 16h51)

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#2 14-03-2014 o 16h44

Miss'Żółtodziób
...

{Pierwsze Imię} ~Rozen~
{Drugie Imię} ~Martha~
{Nazwisko} ~Cook~

{Wiek} ~19 [lat]~
{Data Urodzenia} ~10 grudnia~
{Znak Zodiaku} ~Strzelec~

{Wzrost} ~171 centymetrów~
{Kolor Włosów} ~Czarne~
{Kolor Oczu} ~Zielone~

Ostatnio zmieniony przez Maruki (14-03-2014 o 16h56)

#3 14-03-2014 o 17h28

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

Imię Ajan
Nazwisko Brak
Przybrane nazwisko Cook

Wiek 14-15 lat
Data Urodzenia Nieznana
Wygląd Powyżej domniemany, tak naprawdę nieznany. Rozen nigdy go sobie nie wyobrażała w ludzkiej postaci.

Nie śpię, nigdy w całym swoim życiu nie spałem. Choć wiem, że ona śpi, czuję to. A ja, jak dzień w dzień, zmuszony jestem wpatrywać się w ukazywaną przez jej powieki ciemność... Bo widzę w końcu to, co ona. A także słyszę i wyczuwam. Jednak gdy codziennie co najmniej sześć godzin muszę nie robić zupełnie nic, to doprowadza wręcz do szału. Dlatego też, gdy stwierdziłem, że mogłaby się już obudzić, pomogłem jej w tym.
- Wstawaj - powiedziałem. - Już na to pora. Śpisz za długo.

Ostatnio zmieniony przez Lynn (14-03-2014 o 18h00)

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#4 14-03-2014 o 18h10

Miss'Żółtodziób
...

Rozen Cook

Spałam i chciałam spać. Ale jego słowach, mimowolnie otworzyłam oczy. Wiedziałam, że widzi to co widzę ja. A ja nie chciałam nic widzieć. Chciałam zamęczyć jego tą ciemność, aż w końcu by znikł. Odszedł, na zawsze... Ale nigdy nie mogłam się go pozbyć i żyłam w strachu, że znów zamęczy mnie. Nie da żyć i będzie wszędzie.
...Ale w końcu on jest zawsze tam gdzie ja. Żyje we mnie, więc jest cząstką mnie. Cząstka mnie, którą nienawidzę i chcę się pozbyć. Szkoda, że nie jest to jednak to proste jak zrzucenie kliku kilogramów.
Wstałam i przetarłam oczy. Cisza, pustka. Powinnam się do tego przyzwyczaić, ale nienawidzę ciszy, a momentami boję się. Boję się, że zostanę przez nią wchłonięta.

Ostatnio zmieniony przez Maruki (14-03-2014 o 18h11)

Dyskusja zamknięta

Strony : 1