Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 01-03-2014 o 20h15

Miss'całkiem całkiem
martyngga
Francja elegancja.

Heej ! ;33 Długo zastanawiałam się czy dodać post czy nie ? Doszłam do wniosku że co mi szkodzi może poznam ciekawych ludzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Zacznę może od moich zainteresowań. Jednym z głównych jest sport czyli koszykówka gram już 5 lat co jest dla mnie dużym osiągnięciem ;3 Drugim zainteresowaniem jest moda <3 szczególnie bloggerska. Przeglądam dużą ilość blogów nastolatek choć sama nie mam bloga dlatego że jestem osobą nieśmiałą. Jest to moja wada jedna w wielu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png( która przeszkadza mi bardzo  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png  Jestem osoba która bądź co bądź troszeczkę przejmuję się opinią innych. Troszkę zeszłam z tematu zainteresowań ale jak już jestem w temacie mojego charakteru to może przejdę do zalet bo kilka wad już wymieniłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Moją główną zaleta jak twierdzi moja przyjaciółka jest to że jestem zabawna i w każdej sytuacji umiem ją rozśmieszyć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jest to dla ważne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Kolejnym tematem który mogę poruszyć są moje ulubione rzeczy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Zacznę od filmów mam ich wiele choć jak mój charakter wskazuje to lubię komedię <3 nie przepadam za horrorami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Z seriali uwielbiam -Zaginiony <3 <3 <3 Niestety nie lubię czytać książek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png to też jest moja wada /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png( Ostatnio stwierdziłam że przeczytam i szukałam książki Demi Lovato Bądź swoja siłą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Słyszałam na jej temat same super opinię więc postanowiłam sama przeczytać ;33 To chyba tyle na początek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Jeśli ktoś miałby jakieś pytania chętnie odpowiem :* Pozdrawiam wszystkich graczy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2 02-03-2014 o 19h33

Miss'ok
Iza97
Kochasz? To kochaj i nie daj uciec, a jeśli uciekł to znaczy, że Cię nie kochał.
Miejsce: Kraków

Miło mi Cię poznać.
A teraz zadam parę pytań:
Ulubiony kolor?
Ulubione jedzenie i napój?
Ulubiony zespół i ich jakaś ulubiona piosenka?
Co lubisz robić po za graniem w kosza?
Twoja ulubiona pora roku?
Gdybyś miała w przyszłości mieć dwójkę dzieci córeczkę i synka jak byś ich nazwała? (wiem dziwne pytania, takie jak ja).

Chcesz mnie poznać to zapraszam na mój profil.
A blog możesz pisać na bloblo.pl tam ludzie są dość mili ^^

Co jest ważne w życiu?
-Pieniądze?
-Sława?
-Szczęście w życiu?

#3 02-03-2014 o 22h02

Miss'całkiem całkiem
martyngga
Francja elegancja.

Mi też Cię miło poznać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png To tak :
1.W sumie to nie mam swojego ulubionego ale uwielbiam szary biały czarny beżowy <3
2.Jestem uzależniona od słodyczy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png( uwielbiam pączki żelki i tego typu jedzenie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png, a z napoi lubię Tymbarka <3
3.Nie mam ulubionego zespołu. Słucham muzyki jaka mi wpadnie w ucho /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png ale lubię słuchać eski lecą tam piosenki w moich klimatach ;3
4.Hmm.. na ten moment dużo się uczę ponieważ mam egzamin, ale gdy mam czas wolny to lubię wyjść z przyjaciółką porobić zdjęcia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
5. Maja i Bartuś <3

Chętnie Cię poznam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#4 04-03-2014 o 15h18

Miss'ok
...
Miejsce: Warszawa

1. Jakie lubisz rasy psów ?
Ładnie piszesz   /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

golden91

#5 04-03-2014 o 19h30

Miss'całkiem całkiem
martyngga
Francja elegancja.

Dzięki <33 O matko duże ich jest, bo ja uważam że psy są ogólnie śliczne, ale tak jakby miała wybrać to chyba labrador, maltańczyk, owczarek niemiecki długowłosy <3

Dyskusja zamknięta

Strony : 1