Heej ! ;33 Długo zastanawiałam się czy dodać post czy nie ? Doszłam do wniosku że co mi szkodzi może poznam ciekawych ludzi
Zacznę może od moich zainteresowań. Jednym z głównych jest sport czyli koszykówka gram już 5 lat co jest dla mnie dużym osiągnięciem ;3 Drugim zainteresowaniem jest moda <3 szczególnie bloggerska. Przeglądam dużą ilość blogów nastolatek choć sama nie mam bloga dlatego że jestem osobą nieśmiałą. Jest to moja wada jedna w wielu
( która przeszkadza mi bardzo
Jestem osoba która bądź co bądź troszeczkę przejmuję się opinią innych. Troszkę zeszłam z tematu zainteresowań ale jak już jestem w temacie mojego charakteru to może przejdę do zalet bo kilka wad już wymieniłam
Moją główną zaleta jak twierdzi moja przyjaciółka jest to że jestem zabawna i w każdej sytuacji umiem ją rozśmieszyć
Jest to dla ważne
Kolejnym tematem który mogę poruszyć są moje ulubione rzeczy
Zacznę od filmów mam ich wiele choć jak mój charakter wskazuje to lubię komedię <3 nie przepadam za horrorami
Z seriali uwielbiam -Zaginiony <3 <3 <3 Niestety nie lubię czytać książek
to też jest moja wada
( Ostatnio stwierdziłam że przeczytam i szukałam książki Demi Lovato Bądź swoja siłą
Słyszałam na jej temat same super opinię więc postanowiłam sama przeczytać ;33 To chyba tyle na początek
Jeśli ktoś miałby jakieś pytania chętnie odpowiem :* Pozdrawiam wszystkich graczy 
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 01-03-2014 o 20h15
#2 02-03-2014 o 19h33
Miło mi Cię poznać.
A teraz zadam parę pytań:
Ulubiony kolor?
Ulubione jedzenie i napój?
Ulubiony zespół i ich jakaś ulubiona piosenka?
Co lubisz robić po za graniem w kosza?
Twoja ulubiona pora roku?
Gdybyś miała w przyszłości mieć dwójkę dzieci córeczkę i synka jak byś ich nazwała? (wiem dziwne pytania, takie jak ja).
Chcesz mnie poznać to zapraszam na mój profil.
A blog możesz pisać na bloblo.pl tam ludzie są dość mili ^^
Co jest ważne w życiu?
-Pieniądze?
-Sława?
-Szczęście w życiu?
#3 02-03-2014 o 22h02
Mi też Cię miło poznać
To tak :
1.W sumie to nie mam swojego ulubionego ale uwielbiam szary biały czarny beżowy <3
2.Jestem uzależniona od słodyczy
( uwielbiam pączki żelki i tego typu jedzenie
, a z napoi lubię Tymbarka <3
3.Nie mam ulubionego zespołu. Słucham muzyki jaka mi wpadnie w ucho
ale lubię słuchać eski lecą tam piosenki w moich klimatach ;3
4.Hmm.. na ten moment dużo się uczę ponieważ mam egzamin, ale gdy mam czas wolny to lubię wyjść z przyjaciółką porobić zdjęcia
5. Maja i Bartuś <3
Chętnie Cię poznam 
#4 04-03-2014 o 15h18
1. Jakie lubisz rasy psów ?
Ładnie piszesz 
golden91
#5 04-03-2014 o 19h30
Dzięki <33 O matko duże ich jest, bo ja uważam że psy są ogólnie śliczne, ale tak jakby miała wybrać to chyba labrador, maltańczyk, owczarek niemiecki długowłosy <3
Strony : 1