Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 23-02-2014 o 09h20

Miss'Żółtodziób
...

Link do zewnętrznego obrazka
FABUŁA
Alan&Rika są żywą definicją przyjaźni damsko-męskiej. Zawrze widuje się ich tylko we dwójkę. Dziewczyna nie ma pojęcia, że jej najlepszy przyjaciel jest w niej po uszy zakochany. Jakby tego było mało, dostrzega że on jest w kimś zakochany. Próbuje się tego dowiedzieć,Czy Rika dowie się prawdy? Czy Alan od warzy się powiedzieć co czyje i kogo darzy sympatią?
BOHATEROWIE
Alan-Lynn

Rika-@Zorma
REGULAMIN
1 Ogólny regulamin MF
2.Wygląd A&M
3.Karta 24h
4.O nieobecnościach informujemy mnie
5.Obowiązują kody BBCode

Imię i Nazwisko Rika Nyua
Wiek 18 lat
Wzrost 173 cm
Płeć Piękna
Charakter Z natury jestem miła ale dla tych którzy są mili dla mnie. Mam anielską cierpliwość wobec każdego i wszystkiego. Jestem raczej szczera ale zawsze staram się mówić coś delikatnie nie tak prosto z mostu. Prawda boli ale mimo wszystko trzeba ją poznać. Należę do osób empatycznych i raczej dobrze mi z tym. Otwarta na nowe znajomości i przyjacielska. Również uczciwa i wyrozumiała.
Lubi
-Zwierzęta
-Muzykę
-Przytulać się
-Czytać książki
Nie lubi
-Samotności
-Płakać
-Zarozumiałych ludzi
-Agresywnych ludzi

Ostatnio zmieniony przez Zorma (23-02-2014 o 14h32)

#2 23-02-2014 o 14h13

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

} Pierwsze Imię { Alan
} Drugie Imię { David
} Nazwisko { Mauri

} Wiek { 18 [lat]
} Pochodzenie { Stany Zjednoczone
} Data Urodzenia { 14 czerwca
} Znak Zodiaku { Bliźnięta

} Wzrost { 175 cm
} Waga { 68 kg
} Kolor Włosów { Ciemnozłociste
} Kolor Oczu { Prawe szare, lewe ciemnozielone

} Charakter { Ludziom wokół wydaje się bardzo agresywny i impulsywny. Inna sprawa, że... On po prostu czuje więcej, niż normalny człowiek. Zwłaszcza do Riki, więc czasem co prawda można zobaczyć, jak jest o nią chorobliwie zazdrosny... Bójki to dla niego chleb powszedni, choć zwykle on sam ich nie prowokuje. Od zawsze przyjaźni się z Riką, w sumie tylko z nią, nie wpadł więc w żadne złe towarzystwo, a więc on już tak ma.

Ostatnio zmieniony przez Lynn (23-02-2014 o 14h54)

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#3 23-02-2014 o 14h44

Miss'Żółtodziób
...

Spojrzałam z ukosa na Alana, który szedł koło mnie. Wracaliśmy właśnie ze szkoły, ale nie to było istotne... Miał taki jakby rozmarzony wzrok, który zawisł gdzieś na chmurach. O czym tam myślał? Pierwszy raz widziałam takie spojrzenie...
-Alan gdzie mi odpływasz?Zapytałam w śmiechu i stuknęłam go w bok.
Po chwili pomyślałam i powiedziałam do chłopaka
-A może się zakochałeś?Zapytałam z niedowierzaniem.
Byłam bardzo podekscytowana tym,że Alan mógł się zakochać.Traktowałam go jak przyjaciela i wszystko sobie to tej pory mówiliśmy.

Ostatnio zmieniony przez Zorma (23-02-2014 o 14h46)

#4 23-02-2014 o 14h58

Miss'gadułka
Lynn

Alan

Poczułem, jak coś szturcha mnie w bok. Blondwłose "coś", niewiele niższe ode mnie, z głosem bardzo mi znajomym.
Roześmiałem się na jej słowa. Gdyby tylko znała prawdę...
- Patrz, rozgryzłaś mnie! - wyszczerzyłem się, po chwili westchnąłem ciężko i poczochrałem ją po długich, miękkich włosach. - Pomyśl chwilę, głuptasku. Niby w kim, co? - spytałem. Naprawdę, gdyby tylko wiedziała...
Popatrzyłem na nią z rozbawieniem, wiedziałem, że nawet ona nie odkryje, że kłamię. Mówiłem jej wszystko... Ale nie to. To była jedyna rzecz, o której nikt nie wiedział.

#5 23-02-2014 o 15h51

Miss'Żółtodziób
...

-Dobry żart,ale na mnie to nie działa. Byłam pewna,że to jest żart przecież to jest niemożliwe.Po tylu latach mi to mówi.To nie może być prawda.Cały czas powtarzałam sobie te słowa.A może naprawdę się we mnie zakochał? Nic więcej nie mogłam z siebie wydusić..

#6 23-02-2014 o 16h04

Miss'gadułka
Lynn

Błagam Cię, nie idealizuj Riki ;__;

Alan

Rany, co za uparciuch... Ciekawi mnie, co by było, gdybym naprawdę nie był w nikim zakochany. Też by mnie tak nękała? A może ona się domyśla... Nie wiem, na szczęście przypomniałem sobie, że przecież zostawiłem gitarę w szkole i nie za bardzo będę mógł ją jutro odebrać - przecież klasa tamta otwarta jest tylko dwa dni w tygodniu.
- Wydaje Ci się. Znów szukasz intryg? - pstryknąłem ją w nos i odsunąłem się. - Zapomniałem czegoś ze szkoły, poczekasz tu? - spytałem i odbiegłem, nie czekając na odpowiedź. Pod szkołą odwróciłem się. Nie dogoniła mnie. Wszedłem do środka, od razu biegnąc do klasy. Całe szczęście zdążyłem, zanim sprzątaczka zdążyła ją zamknąć. Obiecałem jej oddać klucz, gdy już tylko znajdę moją gitarę i stroik.

#7 23-02-2014 o 17h40

Miss'Żółtodziób
...

- Nie szukam intryg.Odpowiedziałam na zadanie przez chłopaka pytanie.Poczułam jak Alan pstryka mnie w nos nie lubiłam tego.
-Ok poczekam tu.Gdy powiedziałam te słowa Alana już nie było.Na prawdę mu się spieszyło do szkoły.Ciekawe co się stało?
Nie było sensu tak stać więc usiadłam na ławce,była nie daleko mnie.Siadłam i czekałam na chłopaka.

#8 24-02-2014 o 18h59

Miss'gadułka
Lynn

Alan

Nie zamykałem drzwi od klasy, nie potrzebowałem, przecież miałem tylko znaleźć gitarę i wrócić. Kiedy już jednak odkryłem jej lokalizację, natychmiast pożałowałem, że nie zamknąłem się w sali od wewnątrz.
- Ojej, a co to się stało? - głos brzmiał kpiąco, udawał zmartwienie. Był znajomy, ale w tym wypadku "znajomy" nie znaczył "lubiany". - Nie jesteś z Riką? Już się znudziłeś, zabaweczko?
Poczułem jednocześnie ukłucie w sercu i to, że aż gotuje się we mnie ze złości. Odwróciłem się w stronę Arthura. I jego kolegów. No tak, nie był sam, musiał się przed kimś popisać. Było ich dwóch, ale nie obchodziło mnie to, dla mnie mógł przyprowadzić ich dziesięciu tysięcy. Nie pozwolę mówić mu o nas w ten sposób.
Podszedłem do niego, ukrywając emocje pod pokerową twarzą, by gdy już znalazłem się przy nim, przywalić mu pięścią w twarz. Jego koledzy zaraz się na mnie rzucili, zdołałem się jednak wybronić... Inna sprawa, że Arti trzymał się za oko, a ja miałem rozciętą wargę. Powstrzymały nas tylko kroki z korytarza, nasza bójka przywołała sprzątaczkę. Uspokoili się, widząc ją tam, Arthur kazał im wyjść, poszedł za nimi.
- Jutro się policzymy - warknął.
- Tylko może przyjdź bez obstawy, cholerny tchórzu - odpowiedziałem i poczekałem, aż pójdzie. Potem wziąłem gitarę i poszedłem z powrotem do Riki.
Mimo wszystko, zabolały mnie jego słowa. Prawie jak rana na twarzy, a może nawet bardziej? Bo co, jeśli.. Nie, przecież za długo się przyjaźnimy.
Przyjaźnimy.
No tak... A ja ją kocham. Co by się stało z naszą przyjaźnią, gdybym jej powiedział? Może wtedy faktycznie, odsunęłaby się ode mnie...

#9 25-02-2014 o 09h28

Miss'Żółtodziób
...

Czekałam na Alana bardzo długo.I jednocześnie się martwiłam.
Nagle zobaczyłam znajomy cień idący w moją stronę.
To był Alan,wynurzył się zza  szkolnego muru.
-Co tak długa kazałeś na siebie czekać?Powiedziałam do chłopaka po czym dodałam.
-Po co byłeś w szkole?Czego zapomniałeś?Ostatni był taki roztrzepany i myślał o byle czym.

Ostatnio zmieniony przez Zorma (25-02-2014 o 09h29)

#10 26-02-2014 o 17h28

Miss'gadułka
Lynn

Alan

Uśmiechnąłem się na widok Riki, nie zwracając uwagi na to, jak bardzo poturbowany właśnie musiałem być. Podszedłem bliżej i zacząłem się tłumaczyć, odpowiadając na lawinę pytań, jaką mnie zasypała.
- Spokojnie, byłem tylko po gitarę - powiedziałem, pokazując zamknięty w pokrowcu instrument. - Trochę mi zajęło... No, szukanie jej - skłamałem, choć wiedziałem, że ona i tak domyśli się, co się stało. W końcu tak człowiek nie wygląda po zwykłym powrocie do szkoły i szukaniu... No, w sumie czegokolwiek.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1