Link do zewnętrznego obrazka
Link do zewnętrznego obrazka
- Chcę tylko jakoś się wybić. Nie mam zamiaru iść po trupach do celu - oświadczyła zdecydowanym głosem i założyła ręce.
- Bardzo mi przykro, słońce, ale życie to zdzira. Więc jeśli chcesz coś osiągnąć też musisz nią być - brunetka odwróciła się na pięcie i wyszła, machając ciemnymi włosami. W korytarzu dało się słyszeć jedynie stukot jej obcasów o marmurową posadzkę...
O CO CHODZI?
Żyjemy w świecie, gdzie liczą się tylko sława i pieniądze. A my musimy jakoś przeżyć i każda z nas ma na to inny sposób. Jedna wykosi wszystkie konkurentki, starając się je zniszczyć. Inna uzbroi się w kłamstwa, następna uwiedzie kogo trzeba, a jeszcze inna będzie po prostu sobą, mając gdzieś, co myślą inni.
Tylko która wygra i co przyniesie jej zwycięstwo...?
W OGÓLNYM SKRÓCIE :
Jesteśmy młodymi dziewczynami, które za wszelką cenę chcą osiągnąć szczyty popularności. Skandale, plotki, kłamstwa i zdrady... Pole do popisu jest wielkie. W tym RPG nie obowiązują żadne sztywne ramy. Możecie mieszać, ile Wam się podoba, oby tylko było ciekawie!
POSTACIE :
1.1 - gotowa na absolutnie każdą zbrodnię dla sławy, dziewczyna z bogatej rodziny, uważa się za lepszą od innych ~ Eminaria ~
1.2 - wredna, ale sama przyznaje, że "wredne jest piękne". ~ majkel325 ~
1.3 - trzeźwo myśląca, mająca gdzieś co myślą inni. ~ @Rachel8 ~
1.4 - wyrachowana, wyjątkowo mądra plotkara. ~ @Maruki ~
JEDYNE OGRANICZENIE - REGULAMIN :
* KP wygląd realny (24h od zaklepania) *
* W KP informacje podstawowe + charakter *
* Piszemy przynajmniej dwa posty w tygodniu, a o dłuższych (tydzień) nieobecnościach informujemy się na pw *
*Jeżeli chcecie znaleźć faceta dla swojej postaci - nie krępujcie się. Nie musi to być osobna postać ; ), dajcie tylko zdjęcie i napiszcie jak się nazywa, oraz kim jest *
* Bawimy się dobrze, wszystkie chwyty dozwolone! * ;D
Ostatnio zmieniony przez Rachel8 (23-02-2014 o 14h41)