Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 21-02-2014 o 12h26

Miss'Żółtodziób
:3
Miejsce: Kraków

Po 71 dniach gry postanowiłam nareszcie udzielić się na forum. Właściwie nie wiem jak mogłabym się Wam przedstawić, ale spróbuję zrobić co w mojej mocy, by przybliżyć Wam moją "skromną" osobę. Czemu 'skromną' w cudzysłowie? Ponieważ tą cechą nie zostałam obdarzona (jak i pracowitością i punktualnością). Jestem pewną siebie i szaloną... szesnastolatką? Jako, że za tydzień kończę siedemnaście lat chyba powinnam podać Wam ten wiek, ale wolę jeszcze nacieszyć się tą szesnastką. /modules/forum/img/smilies/blebl.gif Może kogoś zainteresuje to co lubię, więc postaram się Wam coś tutaj naskrobać (tak by Was nie zanudzić). /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Uwielbiam herbaty. Mogę je pić litrami i nigdy mi się nie nudzą. Pomimo, że jest to zdrowy napój moje 4 łyżeczki cukru zdecydowanie odradziłby mi każdy dentysta. Co jednak mam zrobić skoro słodkości są takie cudowne? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Żelki, nutella... Bez nich nie wyobrażam sobie życia! No i bez kurczaka, którego najchętniej jadałabym codziennie. Tutaj jednak zakończę temat jedzenia, ponieważ o tym mogłabym pisać całymi godzinami. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Lubię czytać książki. Odkąd pamiętam miałam bujną wyobraźnię, którą tylko książki były w stanie jakoś zaspokoić. Najbardziej lubię fantastykę i (o zgrozo) romanse - i pomyśleć, że je lubię, choć nie wierzę w miłość. o.O Nie mam czegoś takiego jak ulubiona książka, ale ogromny sentyment mam do serii Dary Anioła. To dzięki tym książką polubiłam fantastykę. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Dodatkowo jest tam jeden z moich 'przyszłych mężów', czyli Jace. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Seriali nie lubię, ale za sprawą mojej koleżanki wkręciłam się w oglądanie Teen Wolf'a. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Cóż... Pełno napakowanych ciach bez koszulek... To zdecydowanie do mnie przemówiło. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Dalej jednak uważam, że seriale to zło. /modules/forum/img/smilies/blebl.gif Lubię jednak anime. I znowu nie mam czegoś takiego jak ulubione anime. Mam jednak kilka tytułów o których zawsze mile wspominam. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Kaicho wa-maid sama!, Kamisama Hajimemashita, Naruto (choć nie wytrwałam do końca, bo nie lubię tasiemców-spokojnie, od czasu do czasu, oglądam dalej drugą serię), Kuroko no Basket (uwielbiam koszykówkę), Hagure yuusha no estetica (nie mogłam oprzeć się Akatsukiemu <3), Kaze no Stigma (Kazuma <3) i... Wiele innych /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Mam prawdziwy talent do wodolejstwa (rozpisywania się tak naprawdę o niczym), więc mam nadzieję, że mi wybaczycie moje... gadulstwo (chwilowo nie jestem w stanie znaleźć jakiegoś odpowiednika tego głowa, który by bardziej pasował /modules/forum/img/smilies/blebl.gif). /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png)
Tak na koniec dodam, że lubię: żaby, duże psy, niebieski i czerwony, spacery, zachody słońca, księżyc, podziwiać gwiazdy, słuchać muzyki(każdy gatunek), spaaać, patrzeć jak ktoś gra, robić głupie miny do lustra, poznawać nowe rzeczy i nowych ludzi, oglądać komedie, filmy akcji, przygodowe i fantastyczne...
Jestem otwarta no nowych ludzi, więc jeśli będzie Ci się nudzić możesz w każdej chwili do mnie napisać (postaram się nie gryźć /modules/forum/img/smilies/blebl.gif). /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png) Jeśli ktoś ma jakieś pytania z miłą chęcią na nie odpowiem (chwilowo siedzę sama w domu, chora, znuuudzooona). /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png)
Miłego dnia  /modules/forum/img/smilies/bisou.gif

#2 21-02-2014 o 17h36

Miss'Żółtodziób
...

Uuu.. Nowa misska! Hejo! :3
Witam cię na forum! Widzę że jesteś ciekawą osobą, to ja się jeszcze podpytam! <3

Lubisz pokemony?
Jakie lubisz ubrania?
Lubisz nasze forumowe RPG?
Pike, pika? ^^

ŻEGNAM!

#3 21-02-2014 o 20h56

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Och, lubisz podziwiać gwiazdy! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ja też uwielbiam, siedzenie nocą na kocu podczas wyjazdu integracyjnego na Mazury to moje ulubione wspomnienie z trzech lat z moją obecną klasą. Masz jakąś ulubioną konstelację? Ja jestem wierną fanką Kasjopei (pięć gwiazd układające się w takie ładne "w").
Co do herbat – też je uwielbiam. Jaką pijesz najchętniej – czarną, zieloną, może białą albo czerwoną? Co prawda ja osobiście nie słodzę, ale jestem dziwnym typem, który ogółem za słodyczami nie przepada i zje raz na jakiś czas ^^

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#4 22-02-2014 o 13h25

Miss'ok
Iza97
Kochasz? To kochaj i nie daj uciec, a jeśli uciekł to znaczy, że Cię nie kochał.

Fajnie. JA też lubię koszykówkę i Kuroko no basket, a zwłaszcza drugi sezon, który nadal jest emitowany. Widzę też że dużo wiesz o swojej osobie. To miłe że w tym wieku masz tyle zainteresowań. Ja jeszcze nie dojrzałam i nie mam ich zbyt wielu. Ja nigdy nie lubiłam, aż tak dużo o sobie mówić. Ja za dwa miesiące będę mieć 17 lat.
Zapraszam do mnie ^^
Lub na forum: //www.missfashion.pl/forum/t3785,1-moje-wtórne-przedstawienie-się-od-innej-strony.htm
Może jest tam coś co Cię zainteresuje ^^

Co jest ważne w życiu?
-Pieniądze?
-Sława?
-Szczęście w życiu?

#5 22-02-2014 o 16h06

Miss'Żółtodziób

Parmesan napisał

Uuu.. Nowa misska! Hejo! :3
Witam cię na forum! Widzę że jesteś ciekawą osobą, to ja się jeszcze podpytam! <3

Lubisz pokemony?
Jakie lubisz ubrania?
Lubisz nasze forumowe RPG?
Pike, pika? ^^

ŻEGNAM!

Haha, witam ;D
Pokemony oglądałam w dzieciństwie, więc trudno mi coś o tym powiedzieć, ale wtedy je uwielbiałam. ;p
W ubraniach cenię sobie wygodę i poczucie pewności siebie. Swoją miss staram się ubierać w to co sama mogłabym się ubrać, a nie w to co akurat jest na topie na missfashion gdy wejdą nowe stroje /modules/forum/img/smilies/blebl.gif
Jaasne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png)
...pikachu ;p

#6 22-02-2014 o 16h12

Miss'Żółtodziób

eufrozyma napisał

Och, lubisz podziwiać gwiazdy! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ja też uwielbiam, siedzenie nocą na kocu podczas wyjazdu integracyjnego na Mazury to moje ulubione wspomnienie z trzech lat z moją obecną klasą. Masz jakąś ulubioną konstelację? Ja jestem wierną fanką Kasjopei (pięć gwiazd układające się w takie ładne "w").
Co do herbat – też je uwielbiam. Jaką pijesz najchętniej – czarną, zieloną, może białą albo czerwoną? Co prawda ja osobiście nie słodzę, ale jestem dziwnym typem, który ogółem za słodyczami nie przepada i zje raz na jakiś czas ^^

Uwielbiam. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Wakacyjne noce spędzam leżąc na balkonie (mieszkam na wsi) i je podziwiając. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Idę spać dopiero gdy pojawia się słońce. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ulubionej konstelacji nie mam, ale na brzuchu moje pieprzyki są ułożone idealnie jak dysze wozów. /modules/forum/img/smilies/blebl.gif
Zdecydowanie zieloną. ^_^ Aczkolwiek po czarne też lubię sięgać. Białej i czerwonej natomiast jeszcze nie piłam, choć od pewnego czasu się na nie czaje /modules/forum/img/smilies/blebl.gif Też tak kiedyś miałam... Czasami nawet tęsknię za tamtymi czasami gdy czekoladę jadałam raz na miesiąc (jeśli już). Teraz by zachować figurę muszę wyciskać z siebie siódme poty. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ale warto. ;p

#7 22-02-2014 o 16h19

Miss'Żółtodziób

Iza97 napisał

Fajnie. JA też lubię koszykówkę i Kuroko no basket, a zwłaszcza drugi sezon, który nadal jest emitowany. Widzę też że dużo wiesz o swojej osobie. To miłe że w tym wieku masz tyle zainteresowań. Ja jeszcze nie dojrzałam i nie mam ich zbyt wielu. Ja nigdy nie lubiłam, aż tak dużo o sobie mówić. Ja za dwa miesiące będę mieć 17 lat.
Zapraszam do mnie ^^
Lub na forum: //www.missfashion.pl/forum/t3785,1-moje-wtórne-przedstawienie-się-od-innej-strony.htm
Może jest tam coś co Cię zainteresuje ^^

Ostatnio staram się jak najlepiej poznać siebie, ale ciągle mam duży chaos w głowie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Jest to jednak zuupełnie normalne w tym wieku, co dodaje mi otuchy. Wiem co lubię, a czego nie, ale ciągle nie potrafię zrozumieć mojego zachowania w danej sytuacji, nie wiem kim chcę być, co chcę robić, kiedy jestem prawdziwą sobą... Jeszcze dużo pracy mnie czeka. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png) W realu również nie przepadam za mówieniem o sobie, ale tutaj jesteśmy anonimowe, więc czemu nie? Może to jakoś pomoże mi w drodze do odkrycia siebie, więc próbuję. ;p

/modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

#8 22-02-2014 o 16h25

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Przypominam iż pisanie posta pod postem to spam i jest zabronione. Używaj opcji edytuj.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#9 04-03-2014 o 09h10

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Jaką książkę ostatnioczytałaś? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png)

Kurczak... Przybij piątkę, kocham kurczaka w każdej postaci i też mogłabym go jeść codziennie. Szkoda, że kurczaki w większości są na hormonach i ich ciągłe jedzenie źle się kończy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1