Po 71 dniach gry postanowiłam nareszcie udzielić się na forum. Właściwie nie wiem jak mogłabym się Wam przedstawić, ale spróbuję zrobić co w mojej mocy, by przybliżyć Wam moją "skromną" osobę. Czemu 'skromną' w cudzysłowie? Ponieważ tą cechą nie zostałam obdarzona (jak i pracowitością i punktualnością). Jestem pewną siebie i szaloną... szesnastolatką? Jako, że za tydzień kończę siedemnaście lat chyba powinnam podać Wam ten wiek, ale wolę jeszcze nacieszyć się tą szesnastką.
Może kogoś zainteresuje to co lubię, więc postaram się Wam coś tutaj naskrobać (tak by Was nie zanudzić). 
Uwielbiam herbaty. Mogę je pić litrami i nigdy mi się nie nudzą. Pomimo, że jest to zdrowy napój moje 4 łyżeczki cukru zdecydowanie odradziłby mi każdy dentysta. Co jednak mam zrobić skoro słodkości są takie cudowne?
Żelki, nutella... Bez nich nie wyobrażam sobie życia! No i bez kurczaka, którego najchętniej jadałabym codziennie. Tutaj jednak zakończę temat jedzenia, ponieważ o tym mogłabym pisać całymi godzinami. 
Lubię czytać książki. Odkąd pamiętam miałam bujną wyobraźnię, którą tylko książki były w stanie jakoś zaspokoić. Najbardziej lubię fantastykę i (o zgrozo) romanse - i pomyśleć, że je lubię, choć nie wierzę w miłość. o.O Nie mam czegoś takiego jak ulubiona książka, ale ogromny sentyment mam do serii Dary Anioła. To dzięki tym książką polubiłam fantastykę.
Dodatkowo jest tam jeden z moich 'przyszłych mężów', czyli Jace.

Seriali nie lubię, ale za sprawą mojej koleżanki wkręciłam się w oglądanie Teen Wolf'a.
Cóż... Pełno napakowanych ciach bez koszulek... To zdecydowanie do mnie przemówiło.
Dalej jednak uważam, że seriale to zło.
Lubię jednak anime. I znowu nie mam czegoś takiego jak ulubione anime. Mam jednak kilka tytułów o których zawsze mile wspominam.
Kaicho wa-maid sama!, Kamisama Hajimemashita, Naruto (choć nie wytrwałam do końca, bo nie lubię tasiemców-spokojnie, od czasu do czasu, oglądam dalej drugą serię), Kuroko no Basket (uwielbiam koszykówkę), Hagure yuusha no estetica (nie mogłam oprzeć się Akatsukiemu <3), Kaze no Stigma (Kazuma <3) i... Wiele innych
Mam prawdziwy talent do wodolejstwa (rozpisywania się tak naprawdę o niczym), więc mam nadzieję, że mi wybaczycie moje... gadulstwo (chwilowo nie jestem w stanie znaleźć jakiegoś odpowiednika tego głowa, który by bardziej pasował
).
)
Tak na koniec dodam, że lubię: żaby, duże psy, niebieski i czerwony, spacery, zachody słońca, księżyc, podziwiać gwiazdy, słuchać muzyki(każdy gatunek), spaaać, patrzeć jak ktoś gra, robić głupie miny do lustra, poznawać nowe rzeczy i nowych ludzi, oglądać komedie, filmy akcji, przygodowe i fantastyczne...
Jestem otwarta no nowych ludzi, więc jeśli będzie Ci się nudzić możesz w każdej chwili do mnie napisać (postaram się nie gryźć
).
) Jeśli ktoś ma jakieś pytania z miłą chęcią na nie odpowiem (chwilowo siedzę sama w domu, chora, znuuudzooona).
)
Miłego dnia 
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 21-02-2014 o 12h26
#2 21-02-2014 o 17h36
Uuu.. Nowa misska! Hejo! :3
Witam cię na forum! Widzę że jesteś ciekawą osobą, to ja się jeszcze podpytam! <3
Lubisz pokemony?
Jakie lubisz ubrania?
Lubisz nasze forumowe RPG?
Pike, pika? ^^
ŻEGNAM!
#3 21-02-2014 o 20h56
Och, lubisz podziwiać gwiazdy!
Ja też uwielbiam, siedzenie nocą na kocu podczas wyjazdu integracyjnego na Mazury to moje ulubione wspomnienie z trzech lat z moją obecną klasą. Masz jakąś ulubioną konstelację? Ja jestem wierną fanką Kasjopei (pięć gwiazd układające się w takie ładne "w").
Co do herbat – też je uwielbiam. Jaką pijesz najchętniej – czarną, zieloną, może białą albo czerwoną? Co prawda ja osobiście nie słodzę, ale jestem dziwnym typem, który ogółem za słodyczami nie przepada i zje raz na jakiś czas ^^
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
#4 22-02-2014 o 13h25
Fajnie. JA też lubię koszykówkę i Kuroko no basket, a zwłaszcza drugi sezon, który nadal jest emitowany. Widzę też że dużo wiesz o swojej osobie. To miłe że w tym wieku masz tyle zainteresowań. Ja jeszcze nie dojrzałam i nie mam ich zbyt wielu. Ja nigdy nie lubiłam, aż tak dużo o sobie mówić. Ja za dwa miesiące będę mieć 17 lat.
Zapraszam do mnie ^^
Lub na forum: //www.missfashion.pl/forum/t3785,1-moje-wtórne-przedstawienie-się-od-innej-strony.htm
Może jest tam coś co Cię zainteresuje ^^
Co jest ważne w życiu?
-Pieniądze?
-Sława?
-Szczęście w życiu?
#5 22-02-2014 o 16h06
Parmesan napisał
Uuu.. Nowa misska! Hejo! :3
Witam cię na forum! Widzę że jesteś ciekawą osobą, to ja się jeszcze podpytam! <3
Lubisz pokemony?
Jakie lubisz ubrania?
Lubisz nasze forumowe RPG?
Pike, pika? ^^
ŻEGNAM!
Haha, witam ;D
Pokemony oglądałam w dzieciństwie, więc trudno mi coś o tym powiedzieć, ale wtedy je uwielbiałam. ;p
W ubraniach cenię sobie wygodę i poczucie pewności siebie. Swoją miss staram się ubierać w to co sama mogłabym się ubrać, a nie w to co akurat jest na topie na missfashion gdy wejdą nowe stroje

Jaasne
)...pikachu ;p
#6 22-02-2014 o 16h12
eufrozyma napisał
Och, lubisz podziwiać gwiazdy!Ja też uwielbiam, siedzenie nocą na kocu podczas wyjazdu integracyjnego na Mazury to moje ulubione wspomnienie z trzech lat z moją obecną klasą. Masz jakąś ulubioną konstelację? Ja jestem wierną fanką Kasjopei (pięć gwiazd układające się w takie ładne "w").
Co do herbat – też je uwielbiam. Jaką pijesz najchętniej – czarną, zieloną, może białą albo czerwoną? Co prawda ja osobiście nie słodzę, ale jestem dziwnym typem, który ogółem za słodyczami nie przepada i zje raz na jakiś czas ^^
Uwielbiam.
Wakacyjne noce spędzam leżąc na balkonie (mieszkam na wsi) i je podziwiając.
Idę spać dopiero gdy pojawia się słońce.
Ulubionej konstelacji nie mam, ale na brzuchu moje pieprzyki są ułożone idealnie jak dysze wozów. 
Zdecydowanie zieloną. ^_^ Aczkolwiek po czarne też lubię sięgać. Białej i czerwonej natomiast jeszcze nie piłam, choć od pewnego czasu się na nie czaje
Też tak kiedyś miałam... Czasami nawet tęsknię za tamtymi czasami gdy czekoladę jadałam raz na miesiąc (jeśli już). Teraz by zachować figurę muszę wyciskać z siebie siódme poty.
Ale warto. ;p
#7 22-02-2014 o 16h19
Iza97 napisał
Fajnie. JA też lubię koszykówkę i Kuroko no basket, a zwłaszcza drugi sezon, który nadal jest emitowany. Widzę też że dużo wiesz o swojej osobie. To miłe że w tym wieku masz tyle zainteresowań. Ja jeszcze nie dojrzałam i nie mam ich zbyt wielu. Ja nigdy nie lubiłam, aż tak dużo o sobie mówić. Ja za dwa miesiące będę mieć 17 lat.
Zapraszam do mnie ^^
Lub na forum: //www.missfashion.pl/forum/t3785,1-moje-wtórne-przedstawienie-się-od-innej-strony.htm
Może jest tam coś co Cię zainteresuje ^^
Ostatnio staram się jak najlepiej poznać siebie, ale ciągle mam duży chaos w głowie.
Jest to jednak zuupełnie normalne w tym wieku, co dodaje mi otuchy. Wiem co lubię, a czego nie, ale ciągle nie potrafię zrozumieć mojego zachowania w danej sytuacji, nie wiem kim chcę być, co chcę robić, kiedy jestem prawdziwą sobą... Jeszcze dużo pracy mnie czeka.
) W realu również nie przepadam za mówieniem o sobie, ale tutaj jesteśmy anonimowe, więc czemu nie? Może to jakoś pomoże mi w drodze do odkrycia siebie, więc próbuję. ;p
#9 04-03-2014 o 09h10
Jaką książkę ostatnioczytałaś?
)
Kurczak... Przybij piątkę, kocham kurczaka w każdej postaci i też mogłabym go jeść codziennie. Szkoda, że kurczaki w większości są na hormonach i ich ciągłe jedzenie źle się kończy 
Strony : 1