Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 16-02-2014 o 17h07

Miss'ok
Iza97
Kochasz? To kochaj i nie daj uciec, a jeśli uciekł to znaczy, że Cię nie kochał.
Miejsce: Kraków

Hej. Więc tak:
Imię: Zuza;
Lat: 16.
Niepewna i zagadkowa ze mnie dziewczyna. Dla innych jestem dziwna, dla jeszcze innych zagadkowa, a dla jeszcze innych zdumiewająca. Jestem z każdego po trochu. Jestem chamską, przyjmująca każdą złą lub dobrą opinię, sadystyczną i podstępną szumowiną, którą nie jest tak łatwo oszukać. Przeciwstawiam się wszystkim i wszystkiemu. Ten kto ze mną zadziera lub się zaprzyjaźnia gubi się w sobie. Moja psychika czasem nie pozwala mi normalnie funkcjonować. W końcu doszło do tego, że mam stwierdzoną depresję i nerwicę. Nie jest źle ani dobrze. Jest tak średnio.   /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif
Interesuję się Krajami Azjatyckimi.
Muzyka: Koreańska, Chińska i Japońska, Angielska i czasssem Polska.
Anime: oglądam różne i dużo już obejrzałam.
Mangi: dużo przeczytałam (w internecie).
Hobby: Rysowanie, projektowanie ubrań, pisanie książek.
Moda: Podoba mi się każdy rodzaj mody. Nie ważne czy to moda z krajów Azjatyckich czy tych naszych. Każda jest świetna.
Szkoła: Jestem odzieżówką.
Moja ulubiona piosenka to: Plastic - Long Way Home ; spodobała mi się gdy pokazali zwiastun Sagi Zmierzch ostatniej części (ale pierwsza część, bo podzielili na dwie).
Nie wiem co jeszcze, ale proszę piszcie i pytajcie.

https://www.youtube.com/watch?v=yKjeJcjhsLM

Ostatnio zmieniony przez Iza97 (16-02-2014 o 17h10)

Co jest ważne w życiu?
-Pieniądze?
-Sława?
-Szczęście w życiu?

#2 16-02-2014 o 18h23

Miss'ok
Namae
...

Przybijam ci żółwika, niedawno wyszłam z dosyć zaawansowanego stanu poddepresyjnego, że tak to nazwę. Na szczęście całkiem do niej nie doszło, ale było blisko. Udało mi się wyjść z tego bagna D:
Mam nadzieję, że u ciebie wszystko ok, bo wiem jakie to okropne uczucie  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

#3 22-02-2014 o 16h22

Miss'Żółtodziób
:3

"Hobby: Rysowanie, projektowanie ubrań, pisanie książek."
Strasznie fajne hobby! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Również rysuję i piszę "książki" (najdalej doszłam do siódmego rozdziału, ale staram się/modules/forum/img/smilies/blebl.gif). /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png) Masz może jakiegoś bloga z opowiadaniami gdzie mogłabym zobaczyć próbkę Twojego pisania?

#4 04-03-2014 o 09h08

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Jeżeli piszesz, to pewnie też czytasz, racja? Jakie książki lubisz? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png)

#5 04-03-2014 o 16h00

Miss'ok
Iza97
Kochasz? To kochaj i nie daj uciec, a jeśli uciekł to znaczy, że Cię nie kochał.

Lubię fantasy, przygodowe, romanse i komedie-romantyczne no i same komedie.
Ale bardziej wole fantasy  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

Co jest ważne w życiu?
-Pieniądze?
-Sława?
-Szczęście w życiu?

#6 04-03-2014 o 19h58

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

A jakich autorów najbardziej cenisz i dlaczego? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#7 12-03-2014 o 20h38

Miss'ok
Iza97

Bardzo lubię Stephenie Mayer. Cenię ją za to że ma taką genialną wyobraźnię. I że potrafi to wszystko napisać to z taką łatwością. Pisze tak, żeby czytelnikom i fanom się podobało i rozumieli wszystko to co przeleje na papier. Ja tak też potrafię, ale nie tak doskonale jak ona. Po za tym jest autorką czterech wspaniałych książek, które ubóstwiam.
/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

Co jest ważne w życiu?
-Pieniądze?
-Sława?
-Szczęście w życiu?

#8 23-03-2014 o 12h12

Miss'nieobczajona
Catline
...
Miejsce: Gdzieś niedaleko granicy ;)

Iza97 napisał

Bardzo lubię Stephenie Mayer. Cenię ją za to że ma taką genialną wyobraźnię. I że potrafi to wszystko napisać to z taką łatwością. Pisze tak, żeby czytelnikom i fanom się podobało i rozumieli wszystko to co przeleje na papier. Ja tak też potrafię, ale nie tak doskonale jak ona. Po za tym jest autorką czterech wspaniałych książek, które ubóstwiam.
/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

Tej ją bardzo lubię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png I zazdroszczę talentu ;3
/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

#9 24-03-2014 o 15h21

Miss'Żółtodziób
riri7
...

Hej :3

Dyskusja zamknięta

Strony : 1