Jestem Minwet/Anular/Peeta i Kitka, które wam najbardziej przypadnie do gustu tego używajcie.
Jestem raczej kiepska w opisywaniu swoich cech charakteru, więc po prosu opiszę to co lubię:
Interesuję się Japonią, nie tylko Anime i Mangą, ale też ciekawostkami. Najbardziej okupywany przeze mnie gatunek muzyki to K-pop, ale uwielbiam słuchać wszystko - od klasycznej, przez pop i rock, do muzyki post-hardcore.
Mam w domu dwie pociechy i psa. Chciałabym wam je przedstawić, ale coś nie mogę dodać zdjęć
. Jak się to zmieni to zedytuję i pojawią się pocieszki ^-^.
Lubię książki, opowieści, filmy, anime i mangi. Zazwyczaj przebierałam w gatunku przygodowo-fantastycznym, ale teraz bardziej rozszerzam swoje widoki. Lubię też tworzyć historie, ale ich nie spisuję. Jest tego za dużo, a spisywanie mi kiepsko idzie w porównaniu z wymyślaniem.
Uwielbiam łamigłówki. Moimi ulubionymi są Sym-a-Pix (najbardziej), Fill-a-Pix (drugie miejsce), Pic-a-Pix (na trzecim miejscu), oraz na równi : Link-a-Pix, Maze-a-Pix, Hitori i Sudoku (tylko podstawowe). Układam puzzle. Ubóstwiam wręcz łamigłówki drewniane, ale niezbyt umiem je układać.
Robię też prace manualne (czy jak to się pisze), czyli wyszywanie haftem krzyżykowym, robienie na drutach (ale tylko bransoletki umiem >.< ), tworzenie biżuterii z koralików, origami.
Uwielbiam tańczyć z moim ojcem na różnych festynach czy imprezach. Najgorsze, że muszę się z nim dzielić - raz ja, raz mama. Mam nadzieję, że w przyszłości znajdę jakiegoś partnera i będę z nim chodzić na kursy tańca towarzyskiego a potem na jakieś imprezy oraz festyny, i z nim tańczyć.
Interesuję się homoseksualizmem płci męskiej i mam zamiar w przyszłości zostać psychologiem.
Jeśli przeczytałeś/łaś to wszystko - dziękuję. Zapraszam do prywatnych wiadomości i znajomości