Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 13-02-2014 o 23h24

Miss'OK
Eminaria
Daj mi nadzieję i zabierz mi serce, jeśli poczujesz choć chwilę jak ja.♥

Link do zewnętrznego obrazka

Były pewne dwie najlepsze przyjaciółki. Które żyły imprezami od dnia do nocy. Wdawały się w bójki, a tarapaty przyciągały jak magnes. Nauczyły się wiele ze złego życia. A ich uroda była rockowa, dlatego przez to miały wiele tarapatów. Mieszkają w dzielnicy pełno, jakiś czarnych charakterów, co nie jest najbezpieczniejszą dzielnicą. Po pewnym czasie, pojawiają się dwie nowe twarze. Dwaj nowi mieszkańcy, chłopacy. Przy pierwszym spotkaniu, jak przechodzili koło siebie, tylko na siebie popatrzeli, a dalej się ignorowali. Drugie spotkanie było na imprezie, i tam lepiej się poznają. Po pewnej chwili chłopakom zaczęły ciekawić osobowości tych dziewczyn, i chcieli więcej dowiedzieć się na ich temat. Jak potoczy się ich los? Dowiemy się tu.. :3

1.1 - Pierwsza z przyjaciółek, zawsze pewna siebie. Jak będzie trzeba to strzeli Cię w twarz, natrętna i chamska. Nigdy nie opuszcza 1.2 i stara się z nią nie kłócić. - Eminaria

1.2 - Druga z przyjaciółek, która zawsze broni siebie i 1.1. Można określić że jest pyskata i natrętna. Zawsze skomentuje coś, co jej się nie podoba. Co do obcych najchętniej by im spuściła lańsko. - Maruki

2.1 - Pierwszy chłopak, nowy w dzielnicy. Zacięty, a do tego dąży do swojego celu więc, jeszcze zawzięty. Wybuchowy do obcych, chętnie daje im łomot. - Ragnarei

2.2 - Drugi chłopak, nowy w dzielnicy. Przyjaciel 2.1, znają się bardzo długo. Ten za to uparty, i strasznie porywczy do imprez. Jest kołem ratowniczym bo ratuje z kłopotów

Przemyśl nad zgłoszeniem się.
Wszelkie nieobecności zgłaszać na moje PW.
KP róbcie mniej więcej 24h.
Przekleństwa ocenzurowane '@$!@%$' (dozwolone cholera, itd.)
Wygląd realny.
Najbardziej przestrzegamy regulaminu MF.
Gramatyczność proszę żeby była opanowana ;3

W KP ma być:
Imię |
Nazwisko |
Wiek |
Orientacja |
Charakter |
Lubi/Nie lubi |

Zapraszam! :3

Ostatnio zmieniony przez Eminaria (14-02-2014 o 18h15)

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#2 14-02-2014 o 14h30

Miss'Żółtodziób
...

|G O D N O Ś Ć|
Robin Heel

|W I E K|
19

|P Ł E Ć|
Kobieta

|O R I E N T A C J A|
Heteroseksualna

Robin to dziewczyna, która żyje. I bawi się życiem. Dla niej nie ma rzeczy nie możliwych. Całonocne imprezy, alkohol, tańce, znajomi. Jest szalona na maksa.
Jeżeli tej dziewczynie się czegoś zabroni, zrobi to. Jeżeli się stwierdzi, że czegoś nie zrobi, udowodni, że to zrobi.
Robin jest chamska, pyskata i wredna. Ale swoją przyjaciółkę kocha ponad wszystko, nawet jeżeli się z nią kłóci.

+ Noc
+ Imprezy
+ Alkohol
+ Gwiazdy
+ Piercing
+ Wiatr
+ Czerń
+ Swoje tatuaże
- Nudy
- Przesadnego przymilania się
- Słodko piszczących dziewczynek
- Ranka
- Wstawania z łóżka

Robin jest niską dziewczyną, o dobrej sylwetce. Ma blond włosy z różowymi pasemkami. Jej twarz zdobią liczne kolczyki. Ma średniej wielkości usta i małe oczy.
Najczęściej ubiera się na czarno.

Ostatnio zmieniony przez Maruki (17-02-2014 o 21h17)

#3 14-02-2014 o 14h44

Miss'Żółtodziób
...

►Imiona◄

Adrian Shin

►Nazwisko◄

Salvaje

►Wiek◄

20 lat, urodzony 21 listopada pod znakiem Skorpiona

►Kraj pochodzenia◄

Rosja

►Orientacja◄

Heteroseksualna

►Rola◄

2.1

►Wygląd◄

Wysoki facet (dosyć umięśniony ale nie o pokroju Schwarzenegera), całe jego ramię wraz z częścią szyi oraz klatki piersiowej wytatuowane. Czarne włosy w wiecznym nieładzie. Oczy koloru ciemnego brązu.

►Charakter◄

Od małego wychowywany na ringu oraz ulicy. Przez swoje doświadczenia z dzieciństwa stał się nieustępliwy, brawurowy - czasami się wydaje, że niczego się nie boi, nawet śmierci. Ba, wręcz pluje jej w trzewia. Jest szczery, czasami wręcz do bólu, choć nie za bardzo lubi się dzielić własnymi sekretami.
O dziwo ma duszę artysty, co ukazało się dopiero w ostatnich latach podstawówki, kiedy to zaczął grę na pianinie, gitarze oraz chwycił za ołówek i kartki, jednak tą część charakteru stara się ukrywać.
Pewny siebie oraz swoich racji, typowy Skorpion. Łatwo go wyprowadzić z równowagi, ma swoje wybuchy złości, które często wyładowuje na ludziach - przypadkowych. Masz pecha, jeśli to Ty będziesz tą osobą. Nie obchodzi go kim jesteś, jeśli nawiniesz mu się pod rękę - szczęściem będzie jeśli farsa zakończy się jedynie pobytem w szpitalu. Impulsywny, lecz w bójkach potrafi zachować zimną krew i racjonalny, logiczny tryb myślenia.
Wobec przyjaciół, których ma naprawdę nie wielu, niezwykle spokojny, cierpliwy a także jest czymś w stylu osobistego ochroniarza. Dałby z siebie zedrzeć skórę, byle nic im się nie stało. Jest także ciut zaborczy wobec bliskich mu osób.

Dla osób, które nie poznały go za dobrze jest lekko aroganckim dupkiem. Nie robi niczego bezinteresownie.
Zdanie którym kieruje się w życiu :" Don't love, don't cry, drink vodka and fly ~~ "

►Lubi II Nie lubi◄

Własną Prywatność II Cudzej Natrętności
Bójki II Nudy
Dziewczyny z charakterkiem II Tępe, puste nastolatki
Robić co się żyw nie podoba II Tchórzostwa oraz zasad
Muzykę i grę na gitarze II Z jakiegoś powodu nie cierpi saksofonów...
Jak typowy Rusek chleje na umór... II Pijanych ludzi ( jaki tu sens? )

V V Zdjęcie z czasów nastoletnich V V

https://imagizer.imageshack.us/v2/500x551q90/199/4sui.jpg

Ostatnio zmieniony przez Ragnarei (15-02-2014 o 17h50)

#4 14-02-2014 o 16h45

Miss'OK
Eminaria

//photo.missfashion.pl/pl/1/23/moy/17626.jpg

Pierwsze imię | Amy
Drugie imię | Mary
Nazwisko | Roberts
Ksywki | Cierpi na brak ksywek
Wiek | 19
Data Urodzenia | 15 sierpień
Miejsce Urodzenia | Phoenix, Stany Zjednoczone (USA)
Znak Zodiaku | Lew
Płeć | Kobieta
Orientacja | Hetero
Grupa Krwi | Rh 0-
Status Społeczny | Wolna
Rola | 1.1

Charakter | Amy, jest dość natrętną osobą, no i pyskata. Same złe cechy. Wygrywa każde zakłady, bo jest tego świadoma iż wygra. Nie waż się jej prosić o coś, bo Ci nawet nie da. Jest chamska do granic możliwości. Kultury Ci nawet nie pokaże. Żyje każdą imprezą, od dnia do nocy. Jak będzie potrzeba to trzepnie Cię w twarz, i może potem skopie. A kłopoty przyciąga jak magnes, wtedy najczęściej Robin ją ratuje. Za to ją kocha jak siostrę, i stara się z nią nie kłócić, ale wie że nawet kłótnia ich nie obrazi.
Historia | Amy, jej rodzice mają kompletnie ją gdzieś. Ona robi co chce, a do rodziców pyskuje jak najęta. Oni tylko kłócą się, a ją nawet nie potrafią tknąć palcem, bo ona od razu ręce do góry, w przygotowaniu do obrony. Wraca o późnej godzinie do domu, a impreza to jej sposób żeby się nie nudzić. Wręcz ona kocha to życie. Czasem życzy swoim rodzicom diabelskiej śmierci. Kto by jej teraz zmienił to? Raczej nikt, jest już za bardzo uzależniona.
Zainteresowania | imprezy, party hard, kolory włosów, strój rocka
Hobby | Straszenie, drwinie z kogoś, bójki, szyderczy śmiech
Talent | Udawanie, kłamanie, uciekanie, chowanie się

Wygląd | Amy, ma długie fioletowe włosy. Jej kolor oczu to niebieski. Karnacja jej skóry jest jasna. Ma w nosie kolczyk, a na prawym ramieniu ma tatuaż. Ma mały nos i pełne wiśniowe usta. Ma szczupłą sylwetkę a jej wzrost jest wysoki. Jej waga jest idealna.
Lubi |
•    Imprezy
•    Korzystać z życia
•    Bójki
•    Swój rockowy styl
•    Swoje fioletowe włosy
Nie Lubi |
•    Słuchać czyiś żalów
•    Kujonów
•    Prawdy
•    Zrzędliwego gadania jej nad uchem
•    Ciekawskich
Ciekawostki |
•    Ma lekki sen
•    Ma uczulenie na większość słodyczy
•    Zawsze z Robin, chodzi w nocy
•    Olała całkowicie szkołę
•    Ma tatuaż na prawym ramieniu 'Always remember who you are'

Wzrost | 168 cm
Waga | 55 kg
Kolor Oczu | Niebieski
Kolor Włosów | Fioletowy
Długość Włosów | Dość długie

Brakuje nam 1 osóbki! Zapraszam!!

Ostatnio zmieniony przez Eminaria (15-02-2014 o 20h37)

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#5 15-02-2014 o 16h23

Miss'nieobczajona
Garadriella
Asuna ♥ *u*
Miejsce: Sword Art Online x3

Imię: Draco
Nazwisko: Blood
Orientacja: Hetero
Rola: 2.2
Charakter: Draco, jest upartym człowiekiem. Przez to można go uznać za kozła, bo woli swoje niż jakiejś innej osobie. Często zjawia się w ostatniej chwili i ratuje, jeśli można to tak uznać. To jest chłopak na imprezy, zawsze znajduje jakieś najlepsze, i na nich przebywa wraz z Adrianem.
Lubi:
- Imprezy
- Bójki
- Dokuczać
- Być wredny
- Swój charakter
Nie lubi:
- Zadufanych dziewczyn
- Słodkości
- Szkoły
- Użalać się
- Darować

Ostatnio zmieniony przez Garadriella (15-02-2014 o 20h37)

#6 15-02-2014 o 16h44

Miss'OK
Eminaria

Okey pora zacząć! ^^ Spotykamy się na osiedlu, a potem na imprezie ;3 I mamy wiosnę. Wszystko jasne więc zaczynamy! ;d

Pierwsze co to wstałam i zgarnęłam telefon. Ubrałam się w pierwsze dobrane ubranie, i wybrałam numer do Robin. Zaczęłam szybko wpisywać wiadomość.

Od: Ja
Do: Robin

"Idziemy się przejść po osiedlu?"

Wysłałam wiadomość, po czym zbiegłam do kuchni. Rodzice coś tam zaczęli mamrotać, ale ja nic nie odpowiedziałam. W każdym bądź razie mogę się wyprowadzić, bo mój brat niedaleko mieszka. Zrobiłam kanapki, po czym bardzo szybko je zjadłam i pobiegłam do łazienki, żeby ogarnąć się. Kiedy wyszłam, podeszłam do wyjścia i założyłam tenisówki.
- A gdzie młoda panienka się wybiera? - Burknął kochany mój tatuś.
Ja mu tylko burknęłam że "co Cię to obchodzi?!", i wyszłam. Podeszłam do ławki i usiadłam na niej czekając na Robin.

Ostatnio zmieniony przez Eminaria (15-02-2014 o 19h16)

#7 15-02-2014 o 16h57

Miss'Żółtodziób
...

Słodki sen został przerwany przez dźwięk telefonu.
- Cholera! - wrzasnęłam ospała i wzięłam do ręki telefon. Odblokowałam go i przeczytałam sms.

Do: Amy
"Obudziłaś mnie -,- Będę za piętnaście minut."

Podniosłam się z łóżka i poszłam się ubrać. Narzuciłam na siebie czarną bluzę z napisem 'End' i czarne szorty z ćwiekami. Przejrzałam sie w lustrze, skupiając całą uwagę na kolczyk.
Zeszłam na dół, wzięłam kasę, ubrałam tenisówki i wyszłam. Niedługo później zauważyłam Amy.
- Siema! - usiadłam obok niej na ławce.

#8 15-02-2014 o 17h39

Miss'Żółtodziób
...

https://imagizer.imageshack.us/v2/680x125q90/809/w06t.png

Natrętny budzik musiał mnie obudzić... Machnięciem ręki o mało nie uciszyłem go na zawsze - znalazł się na skraju komody między ścianą a podłogą. Powoli przeciągnąłem się sięgając po telefon. Spojrzałem spod rozmierzwionych włosów na wyświetlacz telefonu. O takiej porze z reguły powinienem jeszcze smacznie spać... Od niechcenia wstałem, wciągnąłem na siebie T-Shirt z logiem zespołu "Suicide Silence" i skórzaną kurtkę. W trakcie schodzenia po schodach wkładałem jeansy i czarne adidasy. Z kieszeni wyciągnąłem słuchawki i jak zwykle przełożyłem je przez wnętrze bluzy, aby swobodnie zwisały przez jej wycięcie na mojej szyi.
Matka siedziała jak zwykle w salonie dziergając coś. Prychnąłem i wyszedłem z mieszkania trzaskając drzwiami. Włożyłem słuchawki do uszu włączając na pełną głośność Screamo. Ludzie na sam mój widok usuwali się z drogi. Nie wiedząc co robić, czy może gdzie szukać zaczepki ruszyłem gdzieś w okolice parku.
Wyciągnąłem telefon i zacząłem pisać sms-a do Draco.

Do: Draco

"Co powiesz na skopanie tyłków paru typkom z południowego gangu?"

Zaraz po wysłaniu wiadomości schowałem telefon do kieszeni i oparłem się o bramę prowadzącą do parku.

Ostatnio zmieniony przez Ragnarei (15-02-2014 o 17h53)

#9 15-02-2014 o 19h22

Miss'OK
Eminaria

Byłam całkowicie pogrążona w swoich rozmyślaniach. Jak tu dziś zaszaleć? Odgarnęłam fioletową grzywkę, i spojrzałam na swoje dłonie. Po chwili usłyszałam jak ktoś się wita, tą osoba była niejaka Robin. Uśmiechnęłam się do niej.
- Witaj.. - Przywitałam się z nią.
Spojrzałam się na telefon, godzina 8.30. Uśmiechnęłam się bawić się cały dzień i całą noc. Spojrzałam się ponownie na Robin.
- Przejdziemy się do parku? - Spytałam się, ale nie czekając na odpowiedź, złapałam ją za rękę i pociągnęłam w stronę parku.
Kiedy doszłyśmy, puściłam ją i od razu podbiegłam do pierwszego drzewa. Wskoczyłam na gałąź, i usiadłam na gałęzi. Patrzyłam się z góry na stojącą Robin, która była tym faktem zirytowana. Ja się tylko uśmiechnęłam złowieszczo, wiedziałam że wejdzie, jest zwinna tak samo jak ja.

#10 15-02-2014 o 19h33

Miss'nieobczajona
Garadriella
Asuna ♥ *u*

Tylko usłyszałam dźwięk sms'a, to założyłem poduszkę na uszy. Zwariować można! Wziąłem telefon i spojrzałem kto mnie wyprowadza, ze snu. Adrian? Od razu przeszedłem w pozycje siedzącą. Zabrałem się za odpisywanie.

Do: Adrian

"Chętnie. Już mam dobry humor."

Wysłałem, i szybko wstałem żeby ubrać, się w moje ukochane czarne ubrania. A u mnie w pokoju, trwała nora. Było ciemno jak w Egipskiej jaskini. No może jakieś światło wchodziło. Poszedłem do kuchni i wziąłem z talerza kanapkę, założyłem czarne adidasy i wyszedłem. Rodzice nawet nie zwrócili na mnie uwagi, ze względu że nie jest taki "jak kiedyś". Moje nowe "ja", teraz bardzo mi się podoba. Ruszyłem w stronę parku, tam gdzie miałem pewnie znaleźć Adriana. Kiedy doszedłem, zauważyłem stojącego Adriana.
- Cześć.. - Przywitałem się z nim, ale mój wzrok utkwił na jednym z drzew.
Potem wróciłem wzrokiem na Adriana, i ponownie na drzewo. Siedziała tam fioletowowłosa dziewczyna, a na drzewo wspinała się blondynka, może i miała jakieś włosy o kolorze jasnego różu. Nie wyglądały na jakieś laski. Które płakały nad jednym złamanym paznokciem. Spojrzałem się ponownie na Adriana, który był tak jakby zgubiony, bo nie wiedział o co mi chodzi. Ech, ta moja bystrość, wskazałem mu głową na drzewo. Odwrócił się i to samo zobaczył, ale ja westchnąłem zrezygnowany i zniecierpliwiony.
- Idziemy? - Spytałem się z nutką niecierpliwości. - Chyba że chcesz je poznać.. - To już dodałem, żeby mu dokuczyć.
Czekałem na jego odpowiedź, z złowieszczym uśmiechem. Pewnie oberwę, on jest zdolny do tego.

Ostatnio zmieniony przez Garadriella (15-02-2014 o 19h33)

#11 15-02-2014 o 19h35

Miss'Żółtodziób
...

- Wiesz, że nie lubię parków! - wrzasnęłam, ale chyba to nigdy nie pomaga. Kurczowo trzymała moj rękę, a ja próbowałam się uwolnić, ale nie moglam. Z każdym moim szarpnięciem, jej dłoń zaciskała się bardziej na moim nadgarstku. Prychnęłam.
W końcu mnie puściła i pobiegła do drzewa. Myślałam, że jak jakaś słodziutka nastolateczka objąć drzewo i poprosić o zdjęcie, które zaraz wszędzie opublikuje z podpisem 'Wiem, że wyszłam brzydko'. Wsadziłam dłonie w szorty i doszłam do drzewa.
- Zrobić ci słit focie? - wrzasnęłam z ironią. Wyciągnęłam telefon, włączyłam aparat i krzyknęłam coś w stylu 'Uśmiechnij się'. Zdjęcia nie zrobiłam. Stanęłam pod drzewem i wyciągnęłam fajki.
- Masz ognia?

#12 15-02-2014 o 20h23

Miss'Żółtodziób
...

Opierając się o bramę zauważyłem zbliżającego się do mnie Draco. Pokręciłem głową ciężko wzdychając na jego jak zwykłe złośliwy komentarz, a w kącikach ust zaczaił się cyniczny uśmieszek. Obejrzałem krytycznym wzrokiem obie małolaty. Hmm, na upartego nie były złe...Zastanawiałem się co było bardziej interesującą propozycją, podręczyć jakieś dwa kociaki z pazurami czy dokopać już i tak nieźle zastraszonymi przez nas gangowi. Wyszczerzyłem się.
- Hmm, kuszący pomysł... - mruknąłem pod nosem odrywając się plecami od krat. Ruszyłem powolnym krokiem w stronę dziewczyn.

#13 15-02-2014 o 20h43

Miss'OK
Eminaria

Ta już zaczynała ze swoimi nie lubianymi, miejscami. Przerzuciłam oczami, to i tak nic nie zmieni. A ta zaczęła z sweet fotkami, od razu zasłoniłam rękoma twarz, żeby nie było mnie widać. Zeskoczyłam z drzewa i podałam jej ogień. Odkręciłam na chwilę głowę, zauważyłam że jacyś dwaj tu się zbliżają. Tylko że ich nie znam, odkręciłam głowę w stronę Robin.
- Jacyś dwaj się zbliżają do nas.. - Szepnęłam do niej uśmiechając się.
Już ona wiedziała co mam na myśli, choć nie wyglądali mi na jakiś słabych. Można określić, że byli równi. A może i silniejsi? To może się okazać prawdą. Choć łatwo nie damy za wygraną, przecież Robin by opłakiwała że to porażka. Uśmiechnęłam się lekko w stronę Robin, a ja udawałam że nie widziałam tych chłopaków.

#14 15-02-2014 o 20h51

Miss'nieobczajona
Garadriella
Asuna ♥ *u*

A jednak wybrał jakieś małolaty. Kiedy już odszedł i zaczął się kierować w stronę tych dziewczyn, ja przerzuciłem tylko oczami, ale szybko go dogoniłem. Dotarliśmy do tego miejsca szybciej niż myślałem, stanęliśmy ja kątem oka spojrzałem na Adriana, który chyba był ciekawy.. Lub zadowolony? Nie mogłem odczytać jego emocji, lub reakcji na twarzy. Dziewczyny w pewnym sensie chyba nas ignorowały. Odchrząknąłem, a one od razu odwróciły głowę, popatrzyły się jakby chciały nas zabić. Interesujące.. Będę zaraz uciekać, żebym nie został ugryziony w ucho, bo przecież zaraz mnie te dzikie zwierzaki zjedzą. Popatrzyłem się na nie z chmurą śmierci, zaczynają. Nie moja wina. A poza tym atakujemy się tylko wzrokiem, a ja myślałem że zaraz będziemy walczyć, tłuc się na pięści. Ale szybko chyba do tego nie dojdzie..

#15 15-02-2014 o 20h57

Miss'Żółtodziób
...

Gdy Amy podałą mi ogień, bez entuzjamu go zabrałam i podpaliłam papierosa. Dym unosił się nad nami. Amy odwróciłą do mnie głowę, a ja jej chuchnęłam w twarz. Zraz zorientowałam się, że ktoś do nas idzie.
- Czyżby twoje młodzieńce serce, zadrżało na widok tych dwóch? -  szepnełam do jej ucha. Gdy zauważyłąm, jak Amy się uśmiecha, wywróciłam oczami. Że też musi się ekscytować  tak bardzo.
Gdy ta dwójka podeszła dostateczie  blisko, zrobiłam to co Amy. Otuliłam ich dymem.
- Jakiś problem? - zapytałam z nutką drwin.

Ostatnio zmieniony przez Maruki (15-02-2014 o 20h57)

#16 15-02-2014 o 21h12

Miss'OK
Eminaria

Jak zwykle te odruchy Robin. Jak mi chuchnęła dymem prosto w twarz, tylko zrobiłam grymas i ręką rozchwiałam dym. A na jej pytanie zaśmiałam się tylko, i przerzuciłam oczami.
- Nie o to mi chodzi.. - Szepnęłam i zrobiłam obrażoną minę. - Chodziło mi o zabawę.. - Na to aż mi oczy błysnęły, a dłonie zacisnęłam w pieści i jej pokazałam o co mi chodzi.
Kiedy doszli, oparłam się o drzewo, a Robin jak ona. Zawsze drwienie. Za dobrze ją znam, a może i nie? Popatrzyłam się na tych dwóch, wyglądali na niebezpiecznych, a w ich oczach kryła się duma że wygrają. Też mi coś. Nadal się patrzyłam, wyczytując najdrobniejsze szczegóły z twarzy, a przyznam iż to jest trudne..

#17 16-02-2014 o 09h54

Miss'Żółtodziób
...

Oparłem się plecami o drzewo zaciągając się dymem, którym we mnie chuchnęła. Krytycznym wzrokiem obejrzałem je z góry. Cóż, z całą pewnością można stwierdzić, iż nie raz miały przyjemność zlania komuś skóry. Mogłem stwierdził zadowolony, że to z pewnością będzie bardziej interesujące niż zastraszenie i tak przerażonego już gangu. Niższa była dość pyskata. Na jej komentarz prychnąłem. Skrzyżowałem ręce na klatce piersiowej. Bardziej interesowała mnie ta wyższa, choć czubek jej głowy ledwo sięgał poziomu moich oczu... Usta zadrgały mi w cynicznym uśmiechu. Draco był od docinek. Ja raczej byłem od załatwiania pewnych spraw siłą. Niech wykaże się swoją zabójczą inteligencją. W między czasie lustrowałem obie buntownicze małolaty swoim wzrokiem, jak zwykle - pogardliwym.

Ostatnio zmieniony przez Ragnarei (16-02-2014 o 09h54)

#18 16-02-2014 o 10h39

Miss'nieobczajona
Garadriella
Asuna ♥ *u*

Cisza, a te pytanie tej emośki z fajką w buzi, normalnie mnie korciło żeby jej zacząć dogryzać. Uśmiechnąłem się złowieszczo, i popatrzyłem się na tą emośkę. Groźna, zaraz pokaże pazurki, i będzie każdego drapać.
- Tak.. - Odpowiedziałem stanowczo.
Popatrzyłem się na nią, ale potem na jej towarzyszkę, ta jakby nas lustrowała wzrokiem. Zignorowałem ją a moje całe skupienie poszło na tą drugą, buntownicza pewnie tak samo jak ta z fioletową czupryną.
- A co? Przeszkadza Ci? - Postanowiłem jej dogryzać, bo z tego to bym nie dał rady żyć, na tym świecie.
Popatrzyłem się kątem oka na Adriana, który lustrował wzrokiem lecz pogardliwym. Potem mój wzrok skierowałem do tej emosi, i patrzyłem się na nią stanowczo. Jednak ta chyba potrafiła pyskować, od ucha do ucha, chyba że tamta jej towarzyszka też. Tylko teraz nie miała zamiaru się odzywać, chociaż co ja tam myślę pewnie znajdzie dobry moment i doda swoje komentarze. Patrzyłem się z niecierpliwością na tą emośkę, aż w końcu odpowie, a nie będzie się delektować fajką.

#19 16-02-2014 o 10h55

Miss'Żółtodziób
...

Uśmiechnęłam się. Tak. Dzisiaj będzie dzień. Już chciałam cos powiedzieć, gdy w mojej kieszeni zabrzmiał telefon. Wyciągnęłam przedmiot i sprawdziłam, kto zakłuca moje idealne popołudniu. Wiadomość była od znanego mi dobrze didżeja. Napisał, że chce mnie z Amy widzieć dzisiaj na otwarciu nowego klubu. Zaśmiałam się.
- Mamy zaproszenie do nowego klubu. Idziemy? - znów wypuściłam dym z ust i schowałam telefon w kieszeni. Odwróciłam się do tamtych i pogardliwie na nich spojrzałam. Postanowiłam się nie odzywać. Nie ma pośpiechu, pomyślałam

#20 16-02-2014 o 13h53

Miss'OK
Eminaria

Usłyszałam jak zaczął docinać Robin, zmierzwiłam go wzrokiem. Ale potem odwróciłam się w stronę mojej towarzyszki, która ponownie otuliła nas wszystkich dymem. Mamy zaproszenie, do nowego klubu. Miło.
- Chętnie. Chodźmy. - Odparłam z lekkim uśmiechem, a do tych chłopaków jedynie posłałam wzrok zabójcy.
Odeszłyśmy od nich, i ruszyłyśmy drogą do tego nowego klubu. Znaczy Robin prowadziła. Po chwili stanęłam, a Robin zrobiła to samo bo nie wiedziała, o co mi chodzi.
- A może spróbujmy ich zaprosić? Wydają się tacy jak my.. - Powinnam pożałować swojego wyczynu, Robin pewnie mnie skarci, ale to i tak mnie nie obchodzi. Odkręciłam głowę, oni nadal tam stali.
- A poza tym, nie wydają się na słabych.. - Dodałam ściszając swój głos.
Popatrzyłam się na Robin, która nie wiedziała co powiedzieć. Też bym się tak zastanawiała na jej miejscu. Cholera! Czasem mówię to co mi wpadnie do tego łba, a potem zastanawiam się jakie mogą być tego konsekwencję.

#21 16-02-2014 o 14h10

Miss'Żółtodziób
...

- Najpierw chcę iść na misto coś zjeść, chętna? - powiedziałam odrywając się od drzewa, a d tamtych cłopaków wyszczerzyłam tylko zęby.
Prowadziłam, bo Amy właściwie to nie miała pojęcia gdzie mamy iść. Jednak ona zaraz stanęła. Zrobiłam to samo i wysłuchałam ją.
- No, w którym się zabujałaś? - zapytałam z drwiną w głosie. - A może, chcesz ich zaprosić, rozpić i skopić im tyłki? - wyciągnęłam telefon i napisałam sms'a do Amy o treści 'Skoro chcesz ich zaprosić to zapraszaj. Ale to tylko twoja inicjatywa.'

#22 16-02-2014 o 14h21

Miss'OK
Eminaria

Robin, jak zwykle miasto. Miasto rzecz jasna najlepsze! Uśmiechnęłam się na jej wypowiedź o tamtych. Ta już od razu. Żadnych amorków, nie ma. Wystawiłam jej język, a potem zaśmiałam się z nutką drwiny. Popatrzyłam się na nią, nadal szczerząc swoje zęby.
- To chodźmy na miasto.. - Odparłam, odgarniając grzywkę. - Wolę tą drugą opcję.. - Dodałam z złowieszczym uśmiechem.
Najpierw trzeba zobaczyć czy są słabi, ja już szykowałam się na imprezę świata. Uśmiechnęłam się szerzej do Robin, która chyba też walczyła z uśmiechem, ale broniła się żeby nie pokazać.
Potem usłyszałam dźwięk mojego telefonu, podniosłam jedną brew do góry. Wyjęłam z kieszeni telefon i spojrzałam się na wyświetlacz. Od Robin? Przecież ona tu stoi cholery jasnej!! Posłałam jej morderczy wzrok, i ruszyłam a ona mnie dogoniła, prowadząc.

#23 16-02-2014 o 14h29

Miss'Żółtodziób
...

Spojrzałam na uśmiechającą się Amy. Co ona sobie do cholery myśli? Może rozbiera ich wzrokiem? Trzepnęłam przecząco głową i złowieszczo się uśmiechnęłam do towarzyszki.
- O czym myślisz? - zapytałam obejmując ją ramieniem. Ta jednak zaraz się uwolniła.
Już się szykowałam na wspaniałą imprezę. Wyciągnęłam kasę, zamachałam nią przed jej oczami.
- Na co dziś wydajemy? - zapytałam chowając pieniądze do kieszeni.
Przyjaciółka zaraz się wkurzyła na mojego sms'a. Uśmiechnęłam się i dobiegłam do niej.

#24 17-02-2014 o 22h15

Miss'nieobczajona
Garadriella
Asuna ♥ *u*

Jednym sensie, olały nas. Ja nie dam się tak traktować, ta dziewczyna z fajką coś powiedziała o imprezie. Ja tylko uśmiechnąłem się złośliwie, nie zważając na nas, odeszły sobie. Popatrzyłem się jak coraz bardziej się oddalały, a potem odkręciłem się do Adriana.
- To się pobawiliśmy.. - Odparłem z zrezygnowaniem, czy jeszcze dokuczę tym dziewczyną.
Popatrzyłem się trochę, na Adriana, który zagłębiał się w swoich rozmyślaniach. Machnąłem ręką, i ruszyłem nie wiadomo gdzie. Odkręciłem się i zauważyłem że Adrian nie idzie, westchnąłem i pokazałem mu gestem ręki żeby poszedł ze mną.
- No chodź!! - Krzyknąłem głośno, na ile było mnie stać, bo się oddalałem cały czas od niego.
Odkręciłem się i ponownie szedłem, zauważyłem że już Adrian mnie dogonił i idzie koło mnie. Przymknąłem oczy, ale szybko je otworzyłem żeby na nikogo nie wpaść, spojrzałem się jeszcze raz do tyłu. Ponownie westchnąłem, a tak było fajnie.. Cała zabawa poszła na marne..

Dyskusja zamknięta

Strony : 1