Link do zewnętrznego obrazka
Kolejny dzień taki sam jak inne. Dziewczyna która idzie korytarzem słyszy na swój temat wyzwiska. Ona jest znienawidzona przez wszystkich. Spokojnie, kiedyś się im za to odwdzięczy. Tylko skończy z innymi. Po za tym pojawia się nowy uczeń, który może być przeszkodą. Zaczepił już ją dzisiaj. Ona już wie, że go nienawidzi.
Czy to się zmieni?
Pewna szkolna "ofiara" zostaje zaczepiona przez nowego chłopaka. Jak się okazuje jest w nim zakochana najbardziej popularna a zarazem najbardziej wredna dziewczyna w szkole- jej największy wróg. Oczywiście nasza bohaterka ignoruje chłopaka.
Zaufa mu i powie prawdę? A może nadal będzie go ignorować? Do czego posunie się panienka popularna aby zwrócić na siebie uwagę?
1.KP w 24h. (bo ja chcę już zaczynać)
2.Przynajmniej jeden post dziennie.
3.Wygląd M&A
4.Ja jestem mistrzem gry.
5.To chyba tyle, dobrej zabawy.
6.W KP starajcie się dać dużo informacji
1.Dziewczyna skrywająca tajemnicę, ofiara. ~Sszyszka
2.Chłopak, nowy w szkole. Chce się zaprzyjaźnić z 1. ~Shilo
3.Panna popularna, zakochana w 2. ~ Maruki
Imię Mei
Nazwisko Misaki
Wiek 19 lat
Wzrost 166 cm
Kraj pochodzenia Japonia
Orientacja Heteroseksualna
Wygląd
Młodo wyglądająca dziewczyna. Ma alabastrową skórę. Jedno z jej oczu jest ciemno czerwone, drugie zaś zielone. Zawsze ma przepaskę która zasłania zielone oko. Jest ono bowiem sztuczne. Postać ta jest niska. Ma czarne włosy od których zawsze odstaje jeden kosmyk.
O Postaci
Jej rodzice nie żyją. Sama ich w końcu zabiła, to była ich wina znęcali się nad nią musiała zareagować. Doskonały morderca, mimo już tylu morderstw nikt nawet na nic nie wpadł. Porusza się z wielką gracją, nikt nie wpadnie, że jest mordercą. Wszystko co robi jest sprzeczne z mordowaniem. No bo jaki morderca bawi się z kotkami, jaki morderca daje tym bezdomnym kotką jeść.
Może przejdźmy do jej charakteru. Można ją określić przymiotnikami miła, wrażliwa i tajemnicza. Może ona wcale nie jest taka zła? No, nie jest. To dlaczego morduje niewinne osoby? Może one wcale nie są niewinne? Cóż wszystkiego kiedyś się dowiecie....
+Lubi/Nie lubi-
Kotki
+Noże
+Swoją przepaskę
-Telefonów
-Ciekawskich ludzi
-Dużo rozmawiać
Ciekawostki
~Jest dość nieśmiała. Jednak jeśli ją do siebie przekonasz to może ci powiedzieć wszystko. No prawie, jest jednak rzecz której ci na pewno nie powie. Oczywiście to, że jest mordercą.
~Nie chce wcale zabijać.
Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (11-02-2014 o 18h33)
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~