Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 11-02-2014 o 14h40

Miss'Żółtodziób
...

Jestem ciekawa co zrobilibyście w takiej sytuacji, gdyby któreś z was, dowiedziało się, że została mu tylko doba życia  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Ja na początku roześmiałabym się cynicznie (zawsze bym to zrobiła). Po policzku spłynęła by mi łza. Wróciłabym samotnie do łóżka. Spojrzałabym w stronę okna i uśmiechnęłabym się, widząc małe dzieci, bawiące się obok szpitala. Leżałabym w łóżku i nikogo bym nie wpuszczała do swojego pokoju. Po godzinie słychać by było krzyk z mojego pokoju: ,,Kiedy umrę, będzie już tylko ciemność! Nie ma Nieba! Nie ma Piekła! Jest tylko ta debilna ciemność! Strach! Nienawidzę siebie! (jestem dziwną ateistką, możecie się śmiać, ale naprawdę bym tak krzyczała, bo kiedy miałam sen o mojej śmierci, tak właśnie krzyczałam.)''. Przytuliłabym się do mojego pluszaka, płacząc i kołysząc się w tył i w przód. Wyłączyłabym wszystkie urządzenia, pomagające mi oddychać. Potem tylko zastanawiając się jak to będzie wyglądać, leżałabym spokojnie, patrząc w okno i cicho łkając...

Zapraszam  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2 11-02-2014 o 15h06

Miss'OK
Aria
...

Obrobiłabym kilka stacji benzynowych, ukradła samochód, pojechała do Czeskiej Pragi, zgarniając przy okazji wszystkich możliwych znajomych. Dir en Grey grałoby tam koncert, więc przeleciałabym ich wszystkich, z czego Kyo i Die po parę razy. Potem ze znajomymi pojechałabym na jakąś mega imprezę, gdzie bawiłby się Francois Arnaud, z którym postąpiłabym, jak wyżej. A potem to już ******* i ****** aż odeszłabym do Walhalli wcześniej niż przed upływem doby.

Edit z uwagi na wrażliwe treści.- Motionell

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#3 11-02-2014 o 15h24

Miss'nieobczajona
Nayina
...

Dopiłabym kawę i robiła to samo, co zwykle, nie wierząc w takie bezedury.

#4 11-02-2014 o 15h30

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

nie wiem, co bym zrobiła. Igrzyska kończą się za trochę dłużej niż 24 godziny!

#5 11-02-2014 o 21h43

Miss'Żółtodziób
...

Hahaha /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Zaszalałbym w podobnym stylu, co Aria. Wyciągnęłabym swoją listę "Co muszę zrobić zanim mnie pochłonie na zawsze" (poważnie, mam taką po obejrzeniu filmu "Now is good") i zaliczyłabym punkty, których jeszcze nie odznaczyłam, a trochę tego jest... W każdym bądź razie są to dość szalone rzeczy, więc nie będę ich tu przytaczać... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ale halo! Mamy tylko dobę, nie ma co jej marnować na niepotrzebne łzy, right?

#6 11-02-2014 o 21h55

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Chyba, że się jest MROHNYM EMO, wtedy to się głównie człowiek rzuca, wrzeszczy idiotyzmy i płacze nad swoim żałosnym losem XD
Ja mniej więcej jak Aria bym zrobiła podobnie, tylko bym nie przelatywała połowy świata XD Najpewniej bym zrobiła absolutnie wszystko, żeby odejść z hukiem. Może nawet bym kogoś mniej lubianego zabrała ze sobą XD
ZUO.

#7 11-02-2014 o 22h08

Miss'Żółtodziób
...

Hm... Najpewniej bym nie uwierzyła, ale... Na wszelki wypadek... ;P
Obleciałabym w jeden dzień cały świat z ekipą ukochanych przyjaciół, wszędzie ostro imprezując. Umówiłabym się na randkę z jakimś aktorem w NY, popływałabym w oceanie i co najważniejsze, powiedziałabym wszystkim swoim bliskim, że ich kocham. ;D

#8 11-02-2014 o 22h23

Miss'nieobczajona
Nayina
...

Krótko mówiąc: w wielu osobach drzemie psychopata O.o

#9 12-02-2014 o 00h17

Miss'OK
Aria
...

Fox, jaką połowę? raptem 6 osób!

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#10 12-02-2014 o 09h13

Miss'Żółtodziób
...

Heh...
Ja bym powiedziała wszystko co dotąd ukrywam, pogodziłabym się z wrogami , powiedziałabym mamie i tacie że ich kocham i pewnie bym płakała z powodu że miałam niezbyt udane życie i nie spełniłam swych marzeń

Ostatnio zmieniony przez supcia (12-02-2014 o 09h13)

#11 12-02-2014 o 15h08

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Zdecydowałyśmy o zamknięciu wątku i odesłaniu do regulaminu forum: //www.missfashion.pl/forum/t14,1-regulamin-forum.htm

Temat śmierci jak i używek jest zabroniony na forum.

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1