Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 10-02-2014 o 12h04

Miss'Żółtodziób
...

W blasku księżyca ujrzałeś szczupłą sylwetkę dziewczyny. Ciekawość kazała ci sprawdzić,co to takiego. Pognałeś więc na jezioro i tam mnie ujrzałeś. Siedziałam skulona,rzucając co jakiś czas tajemnicze spojrzenie. W końcu odeszłam. Chciałeś się czegoś dowiedzieć,więc poszedłeś za mną do mego domu. Chciałeś ze mną porozmawiać,ale ja nic nie odpowiadałam. Zasnąłeś. Ja poczekałam,aż się obudzisz. Wtedy zaczęłam z tobą rozmawiać...

Witajcie. Mojego imienia wam nie zdradzę,chcąc pozostać wciąż tą tajemniczą. Interesuję się ciekawymi książkami,mitologią,oraz zielarstwem. Każdemu z przyjemnością mogę pomóc,uleczyć jego wewnętrzne rany. Moją ksywką jest Mooncia,ponieważ nawet będąc w szkole jestem zbyt tajemnicza. Moi przyjaciele uznali,że skoro jestem w stanie ukrywać wiele rzeczy,tak samo jak księżyc mogą nazwać mnie Mooncia. Moon co po Polsku znaczy księżyc z końcówką cia,ponieważ jestem niewiastą. Moje motto to: ,,Szanuj każdą żyjącą istotę,tak samo,jak szanujesz swoją duszę. Żyj każdą chwilą,minutą oraz sekundą. Książki mają takie same prawa jak ludzie. Opowiadają nam różne wspaniałe historie,które wcześniej opowiedział im ktoś inny. A więc szanuj je tak,by żyły tak długo,ile mogą''. Gdy mam wolny czas,uwielbiam poświęcać go,na pisanie mojej książki,wymyślanie wzruszających wierszy oraz przekazywanie pieniędzy,które posiadam na życie zagrożonych gatunków.

Jeżeli chcesz wyruszyć ze mną w podróż, do wnętrz mojej duszy pisz do mnie wiadomości.
(Jeżeli masz pytanie, czy gram w Słodki Flirt, to odpowiedź brzmi: Tak. Mój login to: Olawoola).

Mooncia ~

#2 11-02-2014 o 15h10

Miss'OK
Aria
...

A ile masz lat?

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Dyskusja zamknięta

Strony : 1