Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 09-02-2014 o 18h23

Miss'wtajemniczona
sandra88
...
Miejsce: Camelot

Nigdzie nie widziałam takiego wątku, jeśli przeoczyłam to proszę powiedzieć- usunę.

W wątku chodzi o to, że mówicie jaki sport uprawiacie, jakie ćwiczenia robicie, jaki jest wasz cel (np. kondycja, budowa mięśni itp...), czy to lubicie, można też napisać swoje osiągnięcia, czy też umieszczać motywacje, lub swoje plany treningowe (jeśli można to proszę by zdjęcia umieszczać w spoilerach [by nie zajmowało to całego forum]), ogólnie wszystko o sporcie!

Ostatnio zmieniony przez sandra88 (09-02-2014 o 18h58)

https://68.media.tumblr.com/ea717e89625bf147da9be71223bff3c8/tumblr_ocxa88MzGe1rdhap4o1_500.jpg

#2 09-02-2014 o 20h00

Miss'całkiem całkiem
Naga
...
Miejsce: Zionsville

Ja uprawiam jogę. Przede wszystkim w celu relaksacji, drugorzędnym celem jest utrzymanie dobrej kondycji. Generlanie ćwiczę dla siebie, nie mam żadnych osiągnięć, ale prowadziłam zajęcia grupowe na studiach, więc chyba nie wychodzi mi to najgorzej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
A generalnie moim ulubionym sportem jest żużel =P z tą tylko różnicą, że nie uprawiam go aktywnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#3 09-02-2014 o 20h43

Miss'nieobczajona
Nayina
...

Ja się gimnastykuję i ćwiczę z Mel B, żeby trzymać kondycję i figurę. Jak zrobi się cieplej i przyjemniej na dworze, zamierzam znowu zacząć biegać.

#4 09-02-2014 o 21h14

Miss'całkiem całkiem
Naga
...
Miejsce: Zionsville

Osobiście nie przepadam za treningami kardio. Może dlatego, że nie lubię (a wrecz nienawidzę) biegać... Ale nie mam nic przeciwko rowerowi stacjonarnemu czy zwykłemu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#5 09-02-2014 o 22h01

Miss'nieobczajona
Nayina
...

Też kiedyś nie lubiłam biegać, zwłaszcza na wyścigi =/ Ale jakoś rok temu zatęskniłam za porcją ruchu serwowaną na WF-ach i tak zaczęła się moja przygoda ze sportem.

#6 15-02-2014 o 21h13

Miss'OK
Aria
...

Żeby już nie zakładać pierdyliardowego tematu...
4 ZŁOTO NA ZIMOWYCH IGRZYSKACH! Czwarty raz, Polska flaga i Polski hymn na Rosyjskiej ziemi!
So cool!!!!

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#7 15-02-2014 o 21h36

Miss'Żółtodziób
...

Aria napisał

Żeby już nie zakładać pierdyliardowego tematu...
4 ZŁOTO NA ZIMOWYCH IGRZYSKACH! Czwarty raz, Polska flaga i Polski hymn na Rosyjskiej ziemi!
So cool!!!!

Tak, tak, TAAAAK!!! <3
Bardzo elokwentnie, ale emocje trzymają /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#8 15-02-2014 o 21h41

Miss'OK
Aria
...

Zabory: Robisz to źle /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#9 16-02-2014 o 17h08

Miss'Żółtodziób
...

Z Igrzysk wszyscy jesteśmy dumni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png poza tym trenuję LA, biegam, trochę się rozciągam...kiedyś były jeszcze skoki w dal i w zwyż, ale po przygodzie z kolanami ( która jest dłuższym tematem) musiałam je sobie darować...

Dyskusja zamknięta

Strony : 1