Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2

#26 25-02-2014 o 22h24

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Link do zewnętrznego obrazka
Biedna Isia. Martwiła się tym wszystkim zupełnie nie potrzebnie. Małe dzieci powinny być wesołe a nie przygnębione. Przynajmniej tak uważam.
Podszedłem do niej i poklepałem po główce. Urocza.
-Spokojnie. Będzie dobrze. A teraz rozchmurz się. Wesoła Isia za 1,2,3..Już.
Często to robiłem. Zazwyczaj działało. Nie wiem jak teraz będzie. Ale ona naprawdę nie ma się czym martwić. Jej chudy, bojący się wszystkiego, bezsilny, wyglądający jak dziewczyna braciszek ją uratuje. Albo przynajmniej będzie próbował cokolwiek zrobić, bo na bohatera to się nie nadaję. Nawet ona to dobrze wiedziała.
Również westchnąłem. Kiedy ona jest smutna to i ja też.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#27 25-02-2014 o 22h30

Miss'Żółtodziób
...

Link do zewnętrznego obrazka

Demonica rozglądała się, ale nie widziała niczego co mogłoby posłużyć za skrytkę dla dziewczyny. W krzakach się nie schowała, tam też, tam również nie.. W końcu nacisnęła na klamkę domku z jakąś nadzieją. Odeszła od niej i z rezygnacją zaczęła szukać dalej.
Dopiero chwilę później zorientowała się, że drzwi się otworzyły. Ze złością wbiegła tam i wrzasnęła:
- Gdzie jesteś? Nikt cię nie zje! - ujrzała otwarte tylne drzwi i od razu przez nie wybiegła.
Mała Isabella mknęła w dal, a Miss nie mogła jej pozwolić tułać się po nieznanych ulicach samej. Jednak jakaś tajemnicza siła ją blokowała. Kościół...
- Jeszcze cię znajdę, przeklęty bachorze! - w jednej chwili rozpłynęła się wracając do swojego "domu".
Czarna nicość, nie wiadomo jak głęboka i szeroka, rozlewała się po całym polu widzenia.
Miss tylko z winem w ręku obmyślała plan schwytania małej.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2