cukier
kawę z mlekiem czy mleko z kawą? XD

Strony : 1 ... 91 92 93 94 95 ... 140
cukier
kawę z mlekiem czy mleko z kawą? XD

Mleko z kawą~! Kawy zalewam zawsze tylko jeden centymetr, a resztę kubka wypełniam mlekiem~ Inaczej nie wypiję~ x3
Czas wolny: spędzany aktywnie czy leniwie?
oczywiście że leniwie XD
ciastka czy owoce?

owoce
(jak w dylemacie wagonika)
wolisz zabić osobę, którą kochasz, ale tym samym uratować pięć nieznanych Ci osób czy zabić pięć, ale uratować tego, kogo kochasz?
Jasne, że wolałabym ocalić osobę którą kocham (ale co bym zrobiła, to już inna sprawa - zależy od okoliczności)
Wolisz wydać około 200 złotych na grę czy na jakiś ciuch?
Na ciuch.
Wolisz herbatę czy sok?
zależy kiedy bo w chłodne dni to herbatę a w ciepłe sok 
czekoladę czy babeczki?

babeczki, bo nienawidzę czekolady
samochód czy motor?
zdecydowanie samochód bo mam prawo jazdy XD
SWAG czy YOLO? XD

eww, z dwojga złego swag
przespać się z Kaczyńskim czy ożenić z Putinem?
chyba ożenić z Putinem bo tu nie ma ani jednej wzmianki że by mnie tknął XD
wygrać w loterii czy wygrać w loterii? XD

ciężki wybór, chyba wolę wygrać na loterii
spędzić weekend z kimś, kogo nienawidzisz czy z kimś, kogo kochasz, ale wiedząc, że osoba ta jest w szczęśliwym związku i jej partner/partnerka będzie cały czas z wami i będą się miziać na Twoich oczach?
chyba spędzić weekend z kimś, kogo nienawidzę bo będę mogła być wredna buahahaha
serial czy film?

Z kimś kogo kocham - to mizianie jakoś jeszcze zniosę, da się ignorować, osób których akurat ja nienawidzę nie da się. Szczerze wolę mieć depresję niż być cały czas wkurzona~
EDIT: Chyba film, ale nie ma to dla mnie jakiejś wielkiej różnicy~
Wieczór wolisz spędzać na spokojnie w domu czy wyjść gdzieś na imprezę itd.?
Ostatnio zmieniony przez Kunegunda (07-08-2015 o 22h37)
W domu
Piwo z sokiem czy bez niczego?

z sokiem bo samo mi ciężko wchodzi XD
PS3 czy PS4?

ps3
kochać kogoś z kimś nigdy nie będziesz mogła być czy kochać kogoś, kto nigdy nie będzie Cię szanował (czyt. będzie zdradzać, źle traktować, itp, ale będziesz miała możliwość bycia z tą osobą w związku)?
Nie mam żadnej z tych konsol (pani z Xbox One), ale z reguły wybieram nowsze produkty, no i recenzje które czytałam zachwalały PS4, więc bym ją wybrała~
EDIT: Kochać kogoś, kogo nigdy nie będę mogła pokochać - to uczucie z czasem może osłabnąć i znajdę kogoś innego, a jak będę z kimś kto mnie nie będzie szanować... Zmarnować sobie życia to ja nie chcę~
Kiedy przeglądasz obrazki w internecie, wolisz jeśli są one słodkie/urocze czy może mroczne/przerażające etc?
Ostatnio zmieniony przez Kunegunda (07-08-2015 o 22h53)
mroczne i przerażające bo takie mnie inspirują ^^
książka czy film?

Książka, przekazuje zdecydowanie więcej niż może film.
Firanki czy żaluzje?

Żaluzje, bo można osłonić się przed słońcem
Słuchawki czy głośniki?

Słuchawki. Pozwalają się odciąć. IFYWIM XD
Lody czekoladowe vs waniliowe

Waniliowe, nie lubię czekoladowych :')
Hahahahahah, bardzo trudny wybór:
vs
vs 
Może nie używam, ale ten emotek i tak jest najbardziej uroczy ze wszystkich~ :3
Kiedy wybierasz się na konwenty, wolisz iść na te duże i oficjalne, czy dla mniejszej ilości osób (do co najwyżej 30 uczestników)?
Ostatnio zmieniony przez Kunegunda (08-08-2015 o 20h35)
Duże i oficjalne
wolisz umawiać się z kimś, kto jest bardzo atrakcyjny, ale głupiutki czy z kimś, kto ma świetną osobowość, ale nie jest atrakcyjny w ogóle?