Wolę wodę niegazowaną. Gazowana sama jest taka nie przyjemna, bo nie ma smaku i po co jej te bąbelki wkurzające, pfff : p
Katar czy kaszel?
We are in noir

Strony : 1 ... 35 36 37 38 39 ... 140
Wolę wodę niegazowaną. Gazowana sama jest taka nie przyjemna, bo nie ma smaku i po co jej te bąbelki wkurzające, pfff : p
Katar czy kaszel?

Z dwojga złego wybiorę kaszel, bo wprost nienawidzę mieć zatkanego nosa podczas kataru.
Saga Zmierzch czy Pięćdziesiąt Twarzy Greya?

To trochę tak, jakbyś zapytała, czy wolę stracić prawe czy lewe oko... xD
Chyba jednak Pięćdziesiąt Twarzy Grey'a - tam przynajmniej nie degenerują wampirów.
Prezent: kupiony czy zrobiony samemu?

Ja zawsze prezenty kupuję ponieważ nie nadaję się do robienia ich.
Torba czy plecak?
Plecak, bo kiedy jest dużo rzeczy to bardzo boli potem ręka i ogólnie ciężej się nosi torbę
Lato czy zima?

Zima. Jestem zimorodkiem, wysokie temperatury mi nie służą, najlepiej czuję się, kiedy temperatura na zewnątrz waha się między -5 a 5 stopni. No i... jak nie kochać śniegu? ^^
Praca zespołowa czy indywidualna?

Praca zespołowa. Wtedy wszystko szybciej idzie no i oczywiście jest o wiele mniej do zrobienia.
Harry Potter czy Igrzyska śmierci?
Ten wybór jest zabójczy, bo kocham i to, i to... Ale chyba wolę Harry'ego Pottera. *Wybacz, Suzanne*
Disney Chanel czy Cartoon Network?

CN, ten starszy, bo mniej głupot było.
Lewa ręka czy prawa? 
torba bo bardziej dziewczęca
książka czy film?
prawa bo częściej się nią pisze
kot czy pies?
violetta1000009 nie pisz posta pod postem (jest to karane na tym forum), używaj opcji edytuj.
Trudny wybór, ale aktualnie chyba kot, bo sama mam jednego.
Telefon dotykowy czy tradycyjny?

Tradycyjny. Z dotykowymi jakoś nie umiem się porozumieć (jam technologiczny głąb... >.<)
Porządek czy artystyczny nieład? 

Artystyczny nieład
, jak mam porządek to jakoś tak źle mi robić cokolwiek i nie mogę znaleźć swoich rzeczy (tak, o dziwo właśnie kiedy mam porządek
).
Spodnie czy spódnica / ew. sukienka?

Spodnie - spódnic itp. nie noszę, nie lubię i jest w nich wygodnie.
Kolejne pytanie z serii "dżuma czy cholera", trochę jak z gry "co jest gorsze" tylko wybór w przeciwnym kierunku. 
Wyjść z domu i zapomnieć ubrać bluzki czy spodni (spódnicy, etc.)? (Oczywiście zakładając, że nie mamy żadnej odzieży wierzchniej
)
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (23-11-2014 o 01h48)

Trochę hardcore O.O
Chyba wolałabym wyjść bez spodni (bluzki noszę długie, więc jest szansa, że trochę by mnie osłoniły...). No i pod warunkiem, że miałabym "wyjściowe" gacie (tzn. jakieś ładne, a nie takie stare, powyciągane, różowe pantalony xD)
No to... co byś wolała: włożyć rękę do terrarium pełnego węży czy pełnego pająków? 

Ble pająki okropne, a węże gryzące. Wybór trudny
Ale do terrarium pełnego pająków.
No a więc:
Wolisz zjeść przez przypadek "rodzynek" chomika czy zjeść żółty śnieg. (siostra wymyśliła XD)

Chyba wolę żółty śnieg, chociaż nie jest tak skoncentrowany. xD
Rozerwanie na strzępy przez bombę czy zastrzelenie z serii z karabinu? :3
Ciężki wybór. Cóż wolę być chyba jednak zastrzelona, bo bomba tak nieelegancko rozrywa. ^^" *o rety, jak to brzmi*
Dzień czy noc?

Hmf...z jednej strony dzień - słonko, ciepełko, multum możliwości na spędzenie czasu. Z drugiej, noc - niesamowita atmosfera, gwiazdy, mrok i tajemnice xD w dodatku noc to najlepsza pora na pisanie, rysowanie, itp. Mimo to wybieram dzień. Bez słoneczka żyć nie umiem xD
Czytanie: tradycyjnie (książka) czy nowocześnie (e-booki)?
Książka, jakoś lepiej mi się podoba czytanie tradycyjnie, papierowej wersji.
Pierogi ruskie czy z mięsem ?
z mięsem (choć żadne nie są szczególnie pyszne )
matma czy historia ?
Historia! Historia! xD Matma by mnie zabiła!
(rozszerzona hista rulez!)
pisanie pamiętnika czy bloga?
pamiętnik (moje sekrety bezpieczne
)
Lara Croft czy Indiana Jones ?
Indiana Jones jest lepszy według mnie 
Johnny Depp czy Angelina Jolli?