Hej!
Mam na imię Ewelina. Konto na Missfashion założyłam sobie już dosyć dawno (przynajmniej tak mi się wydaje), ale chyba jeszcze nigdy nie pisałam na forum.
Mam 15, rocznikowo 16 lat. Lubię rysować, interesuję się też modą i zjawiskami paranormalnymi.
Moimi ulubionymi filmami są horrory, ale do tego czasu nie znalazłam żadnego, na którym faktycznie bym się bardzo bała. (więc jak ktoś zna jakieś fajne horrory, to pisać!/b]
Co by tu jeszcze naskrobać...
Jeśli chodzi o muzykę, to słucham naprawdę różnych rodzajów, ale moim ulubionym jest rock.
Od 4 klasy interesuję się Japonią. Eh no... Jeśli chcielibyście wiedzieć coś jeszcze, to śmiało pytajcie!
(proszę, pytajcie. lubię odpisywać na pytania XD)
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 03-02-2014 o 19h15
#2 04-02-2014 o 12h50
Cześć! 
Interesujesz się jakimś konkretnym stylem w modzie?
Zazdroszczę Ci tego, że możesz ogladać horrory bez strachu, ja się boje dosłownie na każdym i przez większość czasu gapie się na ścianę zamiast w ekran. 
Co lubisz rysować? Może założysz na forum kącik ze swoimi rysunkami ?
#3 04-02-2014 o 17h01
Kosia1 napisał
Cześć!
Interesujesz się jakimś konkretnym stylem w modzie?![]()
Zazdroszczę Ci tego, że możesz ogladać horrory bez strachu, ja się boje dosłownie na każdym i przez większość czasu gapie się na ścianę zamiast w ekran.
Co lubisz rysować? Może założysz na forum kącik ze swoimi rysunkami ?
Raczej nie mam takiego konkretnego stylu, którym się interesuję
, ale lubię pastel goth, grunge... i takie podobne :3Hahhaha, no tak. Naprawdę rzadko boję się na horrorach.
Co do rysowania, najczęściej i najchętniej rysuję portrety, ale też mangę. Nienawidzę martwej natury, ale jednak coś z tego od czasu do czasu rysuję.
Może z czasem założę taki kącik, dzięki za pomysł
#4 04-02-2014 o 20h12
Witaj tutaj u nas!
Jak widzę kolejna fanka horrorów. Nie wiem czego ludzie się boją... Wiem, że to film, a boję się tylko pająków i ostrych przedmiotów.
Masz jakieś fobie?
Masz jakiś sentyment do Kuby Rozpruwacza?
#5 05-02-2014 o 12h28
Ja też kofffaaam horrory
Horror mogę Ci polecić hmm... np. horror pt: "Halloween". Tak skrócę... to o 10-letnim chłopcu który ma problemy z psychiką i morduje z zimną krwią (wszystkiego nie skrócę bo to by był niepotrzebny spam).
Ja też może jakiś kącik sobie zrobię (dzięki za przypomnienie Kosia1).
^^
Co jest ważne w życiu?
-Pieniądze?
-Sława?
-Szczęście w życiu?
#6 05-02-2014 o 20h55
Minionka napisał
Witaj tutaj u nas!
Jak widzę kolejna fanka horrorów. Nie wiem czego ludzie się boją... Wiem, że to film, a boję się tylko pająków i ostrych przedmiotów.
Masz jakieś fobie?
Masz jakiś sentyment do Kuby Rozpruwacza?
Boję się ciężarówek... ._. no i chyba tyle xD A jeśli chodzi o pająki, miałam raz taką sytuację, że bałam się pająka tak bardzo, że nie byłam w stanie go złapać, więc postanowiłam jednak zostawić go w spokoju i zasnąć. Jedyne co mnie wtedy przerażało, to fakt, że ludzie przez sen zjadają masę pająków... Na szczęście rano był tam, gdzie go zostawiłam.

A co do Kuby Rozpruwacza, słyszałam o nim, ale nigdy się w informacje o nim nie zagłębiałam

Iza97 napisał
Ja też kofffaaam horrory![]()
Horror mogę Ci polecić hmm... np. horror pt: "Halloween". Tak skrócę... to o 10-letnim chłopcu który ma problemy z psychiką i morduje z zimną krwią (wszystkiego nie skrócę bo to by był niepotrzebny spam).
Ja też może jakiś kącik sobie zrobię (dzięki za przypomnienie Kosia1).
^^
Dodam do swojej listy
Akurat mam ferie, więc sobie oglądnę. :3
#7 15-02-2014 o 11h28
A może spróbuj jakiś horror w A&M znaleźć? A anime jakie lubisz, oglądasz, oglądałaś? Masz jakieś ulubione? Pisząc, że interesujesz się Japonią, chodziło tylko o A&M, czy o coś więcej? 

Strony : 1