Hejo,
Ewa z tej strony się kłania
Wiosen mam dużo więc nie zdradzę ile
Hm...co ja lubię...Jestem molem książkowym
głównie czytam romanse, paranolmal, fantasy, przygodowe i ewentualnie z domieszką thrillera, kryminału. Lubię zagadki logiczne typu sudoku, kakuro itp itd, Z muzy słucham gł rock i muzykę klasyczną - min Florence and The Mashine, Linkin Park, Nirvana, Happysad, Whitin Temptation. Po obejrzeniu koreańskiej dramy "Jesteś piękna" polubiłam piosenki Jang Geun Suk. Lubię anime i mangę min Bleach / Psyren . Wychowałam się na SM, DB, Slayers i MKR. Hm...co by tu jeszcze napisać
Oglądam wszystko co wyszło na podstawie komiksów Marvela xD Chyba po prostu lubię superbohaterów o.O moje ulubione filmy min "Ostatni samuraj", "Zielona mila", "Młodzi gniewni", " Władca pierścieni" itd. Noszę okulary, mam psa na którego znajomi mówią "mop", lubię puzzle, jeździć na rowerze, kiedyś zbierałam kaktusy (mama grozi, że mi je wszystkie wyrzuci xD) i interesuje mnie mitologia grecka. To by było na tyle o.O Troszkę bez ładu i składu -.-
Ostatnio zmieniony przez Jezebeth (01-02-2014 o 18h15)

Mogę Ci kilka fajnych polecić
Szczerze mówiąc a raczej pisząc nie mam zielonego pojęcia o jakich anime teraz pisać o.O może o z niewyspania bo od 5 nie śpię
No to może lepiej gatunki wymienię: akcja, harem, magia,s-f, super moce, demony, romans, shojo shouen, wampiry, min