Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 01-02-2014 o 18h14

Miss'na całego
Jezebeth
...

Hejo,
Ewa z tej strony się kłania  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Wiosen mam dużo więc nie zdradzę ile    /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png  Hm...co ja lubię...Jestem molem książkowym  /modules/forum/img/smilies/content3.gif  głównie czytam romanse, paranolmal, fantasy, przygodowe i ewentualnie z domieszką thrillera, kryminału. Lubię zagadki logiczne typu sudoku, kakuro itp itd, Z muzy słucham gł rock i muzykę klasyczną - min Florence and The Mashine, Linkin Park, Nirvana, Happysad, Whitin Temptation. Po obejrzeniu koreańskiej dramy "Jesteś piękna" polubiłam piosenki Jang Geun Suk. Lubię anime i mangę min Bleach / Psyren . Wychowałam się na SM, DB, Slayers i MKR. Hm...co by tu jeszcze napisać /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif  Oglądam wszystko co wyszło na podstawie komiksów Marvela xD Chyba po prostu lubię superbohaterów o.O moje ulubione filmy min "Ostatni samuraj", "Zielona mila", "Młodzi gniewni", " Władca pierścieni" itd. Noszę okulary, mam psa na którego znajomi mówią "mop", lubię puzzle, jeździć na rowerze, kiedyś zbierałam kaktusy (mama grozi, że mi je wszystkie wyrzuci xD) i interesuje mnie mitologia grecka. To by było na tyle o.O Troszkę bez ładu i składu -.-

Ostatnio zmieniony przez Jezebeth (01-02-2014 o 18h15)

#2 02-02-2014 o 18h52

Miss'ok
Iza97
Kochasz? To kochaj i nie daj uciec, a jeśli uciekł to znaczy, że Cię nie kochał.
Miejsce: Kraków

Koreańska drama... hmm... oglądałam anime pt: "Winter Sonata" i to jest też koreańska drama (czy myślimy o tym samym?)
Nie ważne. Witaj. Ja jestem Zuza. Widzę,. że lubisz czytać fantasy. Piszę pewną książkę fantasy, ale mam tylko pierwszy rozdział nad drugim pracuje, by był dłuższy. Ale linka podam ci w priv, bo teraz do tego nie mam dostępu.
A jakie lubisz rodzaje anime? (chodzi mi o gatunki)
A zapraszam na mój profil  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

Do zoba  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

Co jest ważne w życiu?
-Pieniądze?
-Sława?
-Szczęście w życiu?

#3 03-02-2014 o 19h55

Miss'na całego
Jezebeth
...

Tak Winter sonata to drama, ale nie anime /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Mogę Ci kilka fajnych polecić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Sama mam zamiar coś napisać...tak planuję już od gimnazjum hi hi Podeślij przeczytam z miłą chęcią /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Co do anime to lubię jakby nie było romans skoro romantyczką jestem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ale w sumie oglądam wszystko co mi się spodoba. Tak jak pisałam lubię i to bardzo Bleach - szkoda że to już koniec /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Szczerze mówiąc a raczej pisząc nie mam zielonego pojęcia o jakich anime teraz pisać o.O może o z niewyspania bo od 5 nie śpię  /modules/forum/img/smilies/petite-larme.gif  No to może lepiej gatunki wymienię: akcja, harem, magia,s-f, super moce, demony, romans, shojo shouen, wampiry, min   /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif  w każdym razie bardzo polecam Grobowiec świetlików /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1