Link do zewnętrznego obrazka
Czy w wakacje czasem nie wydaje ci się że mógłbyś robić coś o wiele ciekawszego? Tak? Niektórym też się tak wydaje. A niektórym się nudzi, po prostu.
A czy słyszałeś o harcerstwie? Wiesz że co roku w wakacje urządzają kolonie? Tam nigdy nie będziesz się nudzić! Zawsze coś się znajdzie! A w tym roku jeszcze jedna niespodzianka, z harcerstwem jedzie mały zuch, konkretnie dziewczynka. Jedzie z nimi. No ale czemu? Bo w obozie zuchowym zabrakło miejsc, a ona strasznie chciała jechać. Więc kto mi powie że w tym roku będzie nudno? No kto? Nikt się nie odezwał, więc:
Zapraszam na kolonie!
Wyjeżdżamy na obóz harcerski. Tym razem jedzie z nami mała zuchna, a tegorocznym tematem jest ''obóz filmowy''. Tym razem nie mieszkamy tradycyjnie, w namiotach, tylko w domkach. Oprócz harcerzy i zuchny, jedzie z nami kilka osób nieobczajonych w temacie harcerstwo.
Życzę miłej gry! Zapraszam!
1. Nie przeklinamy. Możemy jedynie to ocenzurować. (%^#@!*)
2. Czytamy ze zrozumieniem.
3. Posty przynajmniej 10 - 15 krótkich zdań.
4. Minimum jeden post na dzień.
5. Ja jestem ''Game Master''. To ja panuję nad na przykład pogodą, tym co podają w stołówce itp.
6. Zadbane posty. (Obowiązkowo BB code i center.)
7. W KaPe wygląd realny.
8. Stosuję upomnienia. Jeśli jakaś osoba nie zastosuję się do regulaminu, piszę do niej na PW że mam jedno upomnienie i zaznaczam. Po 5 upomnieniach wylatujesz.
9. Jeśli nie sprostasz moim wymaganiom, nie zapisuj się.
~ Kadra ~
~ 1.1 ~ Godność ~ Drużynowa [18 - 20] ~ @Parmesan ~
~ 1.2 ~ Godność ~ Zastępowy [16 - 18] ~ @ ~
+
~ 1.3 ~ Wiktoria Julia Kowalska ~ Zuchna [7 - 9] ~ Belove ~
~ Dziewczyny ~
~ 2.1 ~ Godność ~ Harcerka [12 - 16] ~ Eminaria ~
~ 2.2 ~ Godność ~ Harcerka [12 - 16] ~ Arwen ~
~ 2.3 ~ Godność ~ Nieobczajona [12 - 16] ~ majkel325 ~
~ 2.4 ~ Godność ~ Nieobczajona [12 - 16] ~ @ ~
~ Chłopcy ~
~ 3.1 ~ Godność ~ Harcerz [12 - 16] ~ @ ~
~ 3.2 ~ Godność ~ Harcerz [12 - 16] ~ @ ~
~ 3.3 ~ Godność ~ Nieobczajony [12 - 16] ~ Arwen ~
~ 3.4 ~ Godność ~ Nieobczajony [12 - 16] ~ @ ~
Do KaPe możecie wstawić co chcecie, mi zależy tylko na tym żeby KaPe były estetyczne i zawierały jak najwięcej informacji o postaci. Oprócz tego, pamiętajcie że przedział wiekowy jest podany.
Pojawi się w następnym poście : )
WAŻNE!
Zapomniałam powiedzieć o tym że godność ma być polska, więc proszę o zmienienie. Z góry przepraszam za zmianę.
Ostatnio zmieniony przez Parmesan (30-01-2014 o 10h15)