Lato, bo Dominikana. 
Ola? 

Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 9
Lato, bo Dominikana. 
Ola? 

Jesień. I najczęstsza odpowiedź kobiety: bo tak 
Oliwia

Oliwia - oliwki- gracja=> lato!
moje imię to Bogusia
Jesień, bo tak, nawet nie wiem czemu...
Weronika
Weronika... Z późnym latem albo jesienią. Kojarzy mi się z takimi barwami jak żółty, pomarańczowy, czerwony, brązowy itp. 
Kuba 
Kuba kojarzy mi się z wyspą.Wyspa z ciepełkiem.Ciepełko z latem.
Watashi Martyna desu. 
Zima! Mam koleżankę Martynę, a ona ma takie białe włosy jak śnieg ^^
Ravenly ^^
Hmm... Z zimą. A dokładniej z zimową, bezchmurną nocą, kiedy śnieg skrzy w blasku księżyca na tle granatu gwiaździstego nieba 
Poprosiłabym o dwa: Iremi i Ewa
Zdecydowanie Lato - bo kojarzy mi się z serialem, a jest on kręcony w Argentynie gdzie jest ciepło. 
Kasia.
Oczywiście lato - mam siostrę Kasię, która jest zawsze opalona.
Marta
Marta - marzec - końcówka zimy, początek wiosny
Mam na imię Agata.
Agata skojarzyło mi się z końcem błogiego lenistwa i początkiem pracy, koniec wakacji, początek szkoły - jesień.
Dominika?
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gDominika twoje imie skojarzyło mi się ze słonecznikiem a on skojarzył mi się z latem 
Emilia
Jesień, ponieważ imię Emilia kojarzy mi się z Emili z filmu "Gnijąca panna młoda". To zaś przypomina mi halloween, które jest jesienią.
przepraszam jeszcze imię: Elwira
Elwira, brzydka, deszczowa jesień, bo nie lubię tego imienia (bez obrazy Wiwien)
Weronika
Ostatnio zmieniony przez KwaśnaJakCytryna (21-12-2014 o 14h13)
Nie napisałaś imienia, więc pomijam.
Natalia?

Imię Natalia kojarzy mi się z brzydkim, zimnym dniem w jesieni
Małgorzata?

A ja ? 
Małgorzata - wiosna, ponieważ moja siostra, która ma tak na imię urodziła się w maju.
Weronika - zima, bo kojarzy mi się z lodem, zimnem i siedzeniem z kubkiem gorącej czekolady przed kominkiem.
Dominika?
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gDominika kojarzy mi się z bardzo późną jesienią, prawie że zimą.
Joanna?
Joanna kojarzy mi się z wiosną.
Gabrysia
Gabrysia kojarzy mi się z zimą, bo Gabriela jest podobna do imienia archanioła Gabriela, a on kojarzy mi się z zimą, gdyż zwiastował narodzenie Jezusa, a ono było w grudniu-zimie.
Jolanta???
Jolanta kojarzy mi się z latem, bo poznałam pewną Jolę właśnie w lecie.
Joanna?