Na imię mi Magdalena, podpisuję się Namae. Mam 15 lat.
Moje zainteresowania to rysowanie (grafika komputerowa jak i tradisz), kultura azjatycka, nawet muzyka i mój chłopak~
Natomiast kompletnie nie wiem co robię na tym forum, jeżeli moda to ostatnia rzecz jaka mogłaby mnie fascynować 
Ogólnie to jestem chętna na odpowiadanie na wasze pytania, chociaż nie wiem sama po co miałby mnie ktokolwiek o coś pytać ^^"
Mam też konto na sf- Tamafune.
EDIT: Znalazłam czas to pozwolę sobie napisać coś dłuższego.
Urodziłam się 24 października 1998, czyli jestem skorpionem :3
Od około trzech miesięcy jestem mega szczęśliwa i zadowolona z życia i mam nadzieję, że będzie tak jak najdłużej.
Wcześniej popadłam w stan łagodnej depresji- siedziałam w tym gównie przez około 6 miesięcy i było coraz gorzej. Byłam tak zwanym warzywkiem, które zapuściło swoje korzenie w łóżku. Na szczęście w ciągu 3 miesięcy zdążyłam poskładać się do kupy i zapomnieć o tym, co mnie strasznie bolało, ale o czym nie chciałam też zapominać, bo było to dla mnie ważne. Ale teraz już jest ok, mam nadzieję, że do tego nie wrócę. Też nikomu tego nie życzę.
Jeżeli chodzi o takie bardziej podstawowe i mniej ciekawe sprawy- moje ulubione kolory to róż, biel i czerń. Oraz fiolet. Wstyd się przyznać, ze taka wiecznie chodząca w czerni dziewucha tak naprawdę lubuje się w takich kolorach ^^"
Słucham wszystkiego co wpadnie w ucho- od ostrego metalu po puste popowe piosenki- zależy od nastroju.
Moje ulubione danie to makaron z serem xD Moja odwieczna miłość.
Kocham się w kotach wszystkiego rodzaju- uwiodły mnie swoim charakterem i pewnością siebie. Oraz miękkim futerkiem >u<
A jeżeli chodzi o wygląd... Jestem niską (162?) dziewuchą o jasnej karnacji i ciemnobrązowych oczach oraz włosach. Długo nosiłam aparat na zębach, które sa teraz piękniutkie, prościutkie i bielutkie i, nyah, uwielbiam je teraz 
Nie jestem jakaś pulchna, mam chyba 52 wagi- podobno bmi mam idealne, ale to i tak dla mnie za dużo. Jak miną śniegi trzeba będzie biegać! >.<
Ostatnio zmieniony przez Namae (21-01-2014 o 22h13)