Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 19-01-2014 o 22h48

Miss'ok
Namae
...

Na imię mi Magdalena, podpisuję się Namae. Mam 15 lat.
Moje zainteresowania to rysowanie (grafika komputerowa jak i tradisz), kultura azjatycka, nawet muzyka i mój chłopak~
Natomiast kompletnie nie wiem co robię na tym forum, jeżeli moda to ostatnia rzecz jaka mogłaby mnie fascynować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Ogólnie to jestem chętna na odpowiadanie na wasze pytania, chociaż nie wiem sama po co miałby mnie ktokolwiek o coś pytać ^^"

Mam też konto na sf- Tamafune.

EDIT: Znalazłam czas to pozwolę sobie napisać coś dłuższego.

Urodziłam się 24 października 1998, czyli jestem skorpionem :3

Od około trzech miesięcy jestem mega szczęśliwa i zadowolona z życia i mam nadzieję, że będzie tak jak najdłużej.

Wcześniej popadłam w stan łagodnej depresji- siedziałam w tym gównie przez około 6 miesięcy i było coraz gorzej. Byłam tak zwanym warzywkiem, które zapuściło swoje korzenie w łóżku. Na szczęście w ciągu 3 miesięcy zdążyłam poskładać się do kupy i zapomnieć o tym, co mnie strasznie bolało, ale o czym nie chciałam też zapominać, bo było to dla mnie ważne. Ale teraz już jest ok, mam nadzieję, że do tego nie wrócę. Też nikomu tego nie życzę.

Jeżeli chodzi o takie bardziej podstawowe i mniej ciekawe sprawy- moje ulubione kolory to róż, biel i czerń. Oraz fiolet. Wstyd się przyznać, ze taka wiecznie chodząca w czerni dziewucha tak naprawdę lubuje się w takich kolorach ^^"

Słucham wszystkiego co wpadnie w ucho- od ostrego metalu po puste popowe piosenki- zależy od nastroju.

Moje ulubione danie to makaron z serem xD Moja odwieczna miłość.

Kocham się w kotach wszystkiego rodzaju- uwiodły mnie swoim charakterem i pewnością siebie. Oraz miękkim futerkiem >u<

A jeżeli chodzi o wygląd... Jestem niską (162?) dziewuchą o jasnej karnacji i ciemnobrązowych oczach oraz włosach. Długo nosiłam aparat na zębach, które sa teraz piękniutkie, prościutkie i bielutkie i, nyah, uwielbiam je teraz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Nie jestem jakaś pulchna, mam chyba 52 wagi- podobno bmi mam idealne, ale to i tak dla mnie za dużo. Jak miną śniegi trzeba będzie biegać! >.<

Ostatnio zmieniony przez Namae (21-01-2014 o 22h13)

#2 20-01-2014 o 09h50

Miss'Żółtodziób
...

Wiesz mnie tam jakoś moda też za bardzo nie interesuje, a zastanawiać się co ja tutaj na tym forum robię zastanowić to tak teraz się zastanawiam. Wiem zdanie bez sensu, ale nie wiedziałam jak je inaczej sformułować (z serii myślimy z Wańdzią xD)
No, ale przejdźmy dalej. ^^
Chłopaków to ja nie lubię, bo przynajmniej nie znam (oprócz 4) żadnego, który by zasługował na lubienie ich przez dziewczynę gdyż odcinają się niezwykłą "inteligencją", ogromną chęcią do dokuczania innym oraz popisywania się i nie cofną się nawet przed uderzeniem dziewczynki z pierwszej klasy podstawówki... >.<
Co do avatara widzę chyba Miku... Lecz czy jesteś zaznajomiona z anime i mangą? Potocznie taką osobę "nazywamy" otaku... A więc czy jesteś otaku?

#3 20-01-2014 o 19h14

Miss'ok
Namae
...

Mam chłopaka starszego od siebie (mój prywatny stary koń <3), więc zaczepki, dokuczania i inne takie ma już daleko za sobą. W sumie nie wydaje mi się żeby kiedykolwiek był głupi w ten sposób. Jest głupolem  w inny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Poza tym mieszka na drugim krańcu Polski, więc nie straszne mi takie numery xd

Ano. To Hagane Miku- jedna z wariacji Hatsune, taka metalowa wersja. Lubię ją nawet. A w m&a siedzę od... 7 lat? Żeby nie skłamać. Coś koło tego, na pewno nie więcej. Ogólnie bardziej kręcą mnie klimaty mangi niżeli anime, bo te drugie oglądam raz na ruski rok. Ostatnio jakoś przestałam- oglądnęłam wszystkie najlepsze serie i czekam na coś fajnego...

#4 15-02-2014 o 11h21

Miss'Sensei
Minwet
Rosier - jedna z postaci mojej współpisarki, którą narysowałam
Miejsce: My own world

A to nie jest przypadkiem Black Rock Shooter? Czyli Kuroi Mato z równoległego świata? Bo to w sumie jej się świeciło to oko, a nie Hatsune. I nawet ubranie jest tu bardziej podobne do tej Shooter'ki niż do Miku.  /modules/forum/img/smilies/hein.gif

https://media.giphy.com/media/OcXfhCkD8sPa8/giphy.gif

#5 15-02-2014 o 18h10

Miss'ok
Namae
...

Zdążyłam już sobie zmienić avatara.

#6 15-02-2014 o 19h13

Miss'Sensei
Minwet
Rosier - jedna z postaci mojej współpisarki, którą narysowałam
Miejsce: My own world

Hmmmm.... O tym nie pomyślałam >.<