Momencik zobaczysz, jak go wywalą, to będzie się czepiał, że go dyskryminują. :') Co z tego, że nie ma talentu, na pewno są nietolerancyjni!
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (26-09-2015 o 21h11)

Strony : 1 ... 45 46 47 48 49 ... 74
Momencik zobaczysz, jak go wywalą, to będzie się czepiał, że go dyskryminują. :') Co z tego, że nie ma talentu, na pewno są nietolerancyjni!
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (26-09-2015 o 21h11)

Następca słynnej pani Wurst? 

Majerankowa napisał
Jak już mowa o konkursach, to w Miss Da Vinci jest nowy temat - portrety. Ktoś coś?
Ostatnio zmieniony przez Iremi (26-09-2015 o 21h22)
Ja to chyba poczekam na nowy temat, bo ja i portrety to chyba nie bardzo :"D
Jejciu, ja rysuję w 99% portrety, reszta tylko jak muszę XD
Niedawno (w wakacje, kiedy zapomniałam zabrać ze sobą ołówków) pokochałam rysować portrety czarnym długopisem, ale po poprzedniej lekcji plastyki powróciłam do ołówka - jedna godzina rysowania pejzażu na nowo wzbudziła we mnie miłość do niego (a raczej nich, bo używam pięciu: od 3B do 7B). ♥♥♥
O, o, o! Muszę kupić nowe ołówki! XD
Ostatnio zmieniony przez Momencik (26-09-2015 o 21h31)
Ja się obkupiłam na początku września - w ołówki, markery, taśmy, bloki i brystole - zostały już tylko farby, bo znowu mi się kończą </3
(a głupi biały już dwa razy musiałam dokupować </3)
Ostatnio zmieniony przez Iremi (26-09-2015 o 21h33)
Ooooch
musisz mega dużo rysować! Trochę zazdroszczę, ja ostatnio zbyt zmęczona, by tworzyć, po prostu usnęłam nad tabletem :'D
Publikujesz gdzieś swoje dzieła? C:
Ostatnio zmieniony przez Lillien (26-09-2015 o 21h36)

Ja praktycznie w ciągu jednego dnia wykonuję maximum 2 szkice :'D
A jak mam chęć to zrobię jeden cały rysunek ^^
Jednak przez te połamane, malutkie ołówki, którymi w ogóle się już nie da rysować ostatnio nic się nie pojawia na kartkach </3
Ostatnio zmieniony przez Momencik (26-09-2015 o 21h38)
Niestety, na takie swoje "własne" rysowanie mam bardzo mało czasu, a większość materiałów (oprócz ołówków do portretów i taśmy do laminowania ściąg XD) idzie na robienie gazetek szkolnych </3 Mogę wrzucić zdjęcie przykładowej, która obecnie zdobi salę mojej klasy ;P
Ostatnio zmieniony przez Iremi (26-09-2015 o 21h43)
A ja właśnie mam strasznie dużo tego wolnego czasu XD
Zazdroszczę </3 Ja w samej szkole mam 45 godzin, a po szkole masę innych (głównie szkolnych) obowiązków </3
A przez rzeczy takie jak ta Iryś zarywa nocki bardziej niż zwykle:
Jakość zdjęcia nie powala, ale robiłam je na lekcji XD Po lewo jest Johnny Bravo, na środku Edd, Ed i Eddy, a po prawo piłki z podpisami chłopaków z klasy.
Ostatnio zmieniony przez Iremi (26-09-2015 o 22h19)
Iremi, lepszej ścianki na dzień chłopaka chyba nigdy nie widziałam XD
Dziękuję ♥ To miłe, kiedy ktoś docenia często z kilkanaście godzin pracy ♥
Na samych Edda, Eda i Eddiego poszło z 5 godzin </3
Hahhaa, dobre! XD Ten Johnny Bravo tam mnie rozwala! Ale musiałaś się napracować...

A najgorsze było to, że jak na złość wysiadła drukarka i nawet napisy (które zwykle drukuję i cieniuję) musiałam narysować i pomalować ;-;
A wszystkie gazetki, jakie robię są utrzymane w "kreskówkowym" klimacie (oprócz świąt państwowych i religijnych).
To taki ukłon w stronę dzieciństwa ♥kocham te wszystkie kreskówki ♥
"I panienki, nie zapominaj o panienkach"! :"D
"Lubię kociaki w płaszczach – nigdy nie wiadomo, co mają pod spodem."
Kocham Johnego! I współczuję, że dzieciaki 2000+ nie wiedzą kim jest ten alvaro XD
O o! Albo:
"Moja miłość jest jak przypływ, a ty jesteś otwartą zatoką."
Nigdy tego nie zapomnę xD
Ostatnio zmieniony przez Steno (27-09-2015 o 00h34)
Johny Bravo to najbardziej pożądana przeze mnie postać z kreskówki z mojego dzieciństwa no pls, on był genialny z każdą odzywką xD
Bardzo kochałam zawsze to XDD
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez nelumi (27-09-2015 o 00h44)
Nie dość, że piękny to jeszcze "błyskotliwy na swój sposób".
Ideał xD
Zawsze było mi go szkoda jak go laski olewały.
Mnie też </3 NO BO JAK MOZNA
Wykozaczona scianka Iremi, fajnie to wyglada!
a co klasa na to? Chlopakom sie podoba? 

Matko boska czemu jeden z chłopaków w grze (Chang) kojarzy mi się z uśmiechniętym D.O z EXO? X"""D
Momencik, gdzie ty tam Do widzisz? xD Mi on bardziej Kai'a przypomina, ale ja wszędzie swojego ulti widzę, więc to nie dziwne :'D
A tak wgl to muszę powiedzieć, że wolontariat jest czymś niesamowitym! ♥ Spędziłam pół dnia na 37. PZU Maratonie Warszawskim i jestem wniebowzięta przyjazną i radosną atmosferą, jaka miała miejsce przy naszym punkcie odżywczym. W dobrej zabawie nie przeszkodziły mi nawet 3 kartony bananów do obrania i pokrojenia, a potem 1,5h stania z ciężką tacą i podawania kawałków przebiegającym maratończykom ^^ Jeśli ktoś słyszał skandowanie "Siła, masa, moc, energia, BA-NA-NY" to byłam ja xd
Misa-chan1906 kur osoby mi sie pomyliły XD Kurde no indentico >.> Mieć takiego Kai'a w grze X'D
Haha Misa no to nieźle tam miałaś! XD Ale musiała być beka xd