Juhuu *macha do Zioła xD
ja się melduję.
Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 ... 12
Juhuu *macha do Zioła xD
ja się melduję.
Huh... Podoinka kisi się w Sosnowcu i codziennie przechodzi po patelni mijając ludzi których zna i których nie zna, ludzi rozdająctch ulotki i wciskających kadzidełka. Nie zapominając o żebrakach i innych dziwnych typkach. Pół krwi Sosnowianka się melduje :-p

Ooo, nie zauważyłam cię Steno. >.< Wybacz. :'D Skąd dokładnie? :3

* chlip. Zamieniam się powoli w powietrze xD
Łowicz .______. DAMN.
Gdańsk, więc jak ktoś chce na kakao to zapraszam 
Okolice Bielska-Białej może się znajdzie jakaś niedaleka ślążaczka 

A ja jestem krakusem (być może kiedyś się przeprowadzę za granicę, ale póki co swojego miasta nie planuję opuszczać). W Krakowie się urodziłam i tu mieszkam ^^ Choć moja mama jest z Kielc, a tata z Poznania, to przeprowadzili się tutaj jeszcze w czasach szkolnych. W Poznaniu nigdy nie byłam, aczkolwiek planuję odwiedzić to miasto. W Kielcach natomiast byłam wiele razy i zawsze lubiłam tam jeździć ;)
Jednak co jak co, ale w Krakowie najładniej ^^
Są tu jacyś wrocławianie? Uważam, że Wrocław to jedno z trzech najładniejszych polskich miast ;D
Ostatnio zmieniony przez Carewna (18-03-2015 o 13h36)
Płock , mazowieckie ^^
Sercem jestem przy Niemcach ^^
Nowy Sącz (dokładnei Kamionka Wielka) (małopolska)
Daleko od Was...
Dolny Śląsk, of course. ;3
Też tak uważam, co prawda nie urodziłam się w samym Wrocławiu, ale przez całe dzieciństwo jeździliśmy do niego tak często, jak tylko się dało. Aktualnie się tu uczę, a siostra już mieszka. 40 minut drogi.Carewna napisał
Są tu jacyś wrocławianie? Uważam, że Wrocław to jedno z trzech najładniejszych polskich miast ;D
Ostatnio zmieniony przez Skye (12-04-2015 o 17h00)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gGdańsk... taki super ;___;
Cóż, ja mieszkam obok Poznania, w Luboniu. ;P
Okolice Myszkowa 
Podoina, może się znamy? Miałam przyjemność poznać wiele osobistości z Sosnowca na Wakacjach z Bogiem
Byłaś może kiedyś ?
Bydgoszcz. Nikt nie wie co to, nikt nie wie gdzie. Taka duża wieś w kujawsko-pomorskim.
Bydgoszcz? Słyszałam o tej zaginionej krainie w legendach. Niemożliwe, żeby jednak istniała naprawdę :O
Ja jestem z Warszawy... Czy znajdzie się ktokolwiek z tych stron? :<
Jarocin, nieduże miasto, godzinę drogi od Poznania.

Link do zewnętrznego obrazka
kucykowa9 napisał
Okolice Myszkowa
Podoina, może się znamy? Miałam przyjemność poznać wiele osobistości z Sosnowca na Wakacjach z BogiemByłaś może kiedyś ?

Dead-charlotte Pułtusk jest 60km od Warszawy, a więc całkiem blisko 

Ja z okolic Raciborza... Takie kompletne wygwizdowie na Śląsku, jakieś 45 min jazdy od Rybnika, dokładnie przy czeskiej granicy XD Wystarczy przejść kawełek dróżką leśną i jestem w Czechach xD
Sentis napisał
julkanna7 napisał
Sentis napisał
Przybij Piątkę Gdańszczanko ! ^_^
RobinRedem napisał
Jarocin, nieduże miasto, godzinę drogi od Poznania.
Ja mieszkam w małym mieście (wątpię żeby ktokolwiek je kojarzył
)- Pabianicach, niedaleko Łodzi.

kiedyś w Madrycie a teraz we Wrocławiu
Ostatnio zmieniony przez Faustynka1 (19-05-2015 o 15h23)
Kompletna dziura pomiędzy Bytowem a Słupskiem, jakieś 84 km od Koszalina, jednak województwo pomorskie choć bardzo blisko zachodnio-pomorskiego c: