W sumie to jest fajny, ale jakoś tak nieszczególnie w moim stylu. Daję 8/10.
Strony : 1 ... 36 37 38 39 40 ... 64
W sumie to jest fajny, ale jakoś tak nieszczególnie w moim stylu. Daję 8/10.
Tak, bez szaleństw, normalny, nie wyróżniający się niczym 5/10
Uwielbiam Twój awatar ^^ Podoba mi się ta postać i te kolorki i... no wszystko. Prawie. Jednyne do czego mogę się przyczepić to ten znaczek w lewym dolnym rogu. Reszta jest w porządku
9/10

Bardzo ładny avatar, podoba mi się, postacie są fajnie zrobione, kolorystycznie super. 10/10

Avek dziwny słabo widać 2/10

Nie podoba mi się twój awatar. Nie jest wyraźny, zbyt kolorowy. Po prostu mnie nie przekonuje. Pasuje do sygny więc plus. 3/10
Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (14-03-2015 o 11h38)
Twój avatar jest taki ... Radosny! Uwielbiam pomarańcz! 10/10 
Twój avatar mi się po prostu nie podoba (dziewczyna brzydka)1/10 
Ostatnio zmieniony przez MadziaG (14-03-2015 o 13h32)

Twój awatar bardzo mi się podoba, bo... jest po prostu ładny. Ale trochę za jasny 9/10
Twój avatar jest po prostu przeuroczy. Ogólnie nie lubię kotów, ale ten jest naprawdę słodki. 10/10

Link do zewnętrznego obrazka
Twój awatar w sumie jest ładny, ale coś ( nie wiem co ) mi tam nie pasuje. 7.5/10
Nie przepadam za kotami ale ten na twoim avatarze wydaje się być całkiem słodki więc 8/10

Twój awatar nie jest w moim stylu, ale ogólnie jest spoko. 3/10
Słodki kotek 10/10

Oho, zdecydowanie lepszy od poprzedniego! Ma śliczne kolory i przyjemnie na niego patrzeć. Sprawia wrażenie bardzo słodkiego. Minus tylko za niepotrzebnie umieszczony nick. 9,5/10

Ale mi smutno hlip... hlip...
po co ja ten napis dawałam (wali głową w stół) . Twój avatar mnie przeraża ,dlatego... 10\10

10/10 podoba mi się. Ładny, bardzo ładny, uroczy i po prostu świetny.

Kocham Twój awatar! Jest śliczny, różowy ( a to mój ulubiony kolor ) i świetny
10/10
Ostatnio zmieniony przez Lilia444 (15-03-2015 o 12h39)
Twój awatar jest taki uroczy
Kocham kotki a ten jest śliczny
10/10
Awatar nawet ładny (taki pozytywny ^^), ale czegoś mi tutaj brakuje. Nie potrafie stwierdzić czego. Może jest taki troche pusty? Nie jest w moim stylu, ale do Ciebie bardzo pasuje. 5\10 

Avatar ładny (chociaż umiem grać tylko w wojnę
),to karty mi się podobają i je lubię, gościu też fajny.do sygnatury też pasuje 10\10

kolorki superowe
Temat całkiem całkiem, ale troszkę denerwuje mnie to, że elementy się ze sobą tak jakby zlewały, ale tak czy siak super ;P 7,5/10
Elsa ^^ Lubię tę posać, na twoim avku ładnie się prezentuje, tło fajnie pasuje - 9/10

Podoba mi się twój awatar. Jest taki tajemniczy. I pasuje do sygnaturki co zawsze jest na plus
Wolę jednak coś bardziej żywego ale to kwestia gustu
8/10
Pisałam, że mi się podoba, ale bez szaleńst. Czegoś mi w nim brakuje. Moja ocena zostaje niezmienna. 5/10