Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 18-12-2013 o 20h20

Miss'Żółtodziób
...

Witam!
Nazywam się Lexa i nie moge powiedzieć ,że jestem tu poraz pierwszy.W missbimbo gram juz od ładnych paru lat lecz zaczełam na wersji amerykańskiej.Niestety od ostatniego czasu moje próby zalogowania się tam kończą się fiaskiem.Nawet próba przypomnienia hasła nie pomaga bo nie dostaje od nich maila.Więc stwierdziłam, że zajże tutaj gdyż na francuskiej wersji także miałam profil.Wchodzę patrzę a tu powstała też wersja polska no to sobie myślę czemu nie spróbować. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Rozpisałam się troszkę wiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Chciałam się przywitać i zaprosić do wspólnej znajomości.Jestem już dorosłym graczem od razu muszę powiedzieć.Jeśli macie jakieś pytania śmiało możecie pisać do mnie widomości /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Witam was i mam nadzieje na wspólną i wspaniałą gre!
/modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

#2 18-12-2013 o 21h22

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Może napisz coś o sobie, bo na razie wiemy tylko jak trafiłaś na MF. Czym się zajmujesz? Jakie są Twoje zainteresowana/pasje? Masz jakieś zwierzęta ? itd. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3 18-12-2013 o 21h57

Miss'Żółtodziób
...

Moja pasją są samochody i rysowanie.Kocham zwierzęta.posiadam dwa koty, Fame i Fatum.Na chwilę obecną urlopuję bo zaraz święta.Pochodzę jak większość z was z Polski z jej centrum a na ten moment mieszkam w Kanadzie.

#4 19-12-2013 o 22h05

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

No i super, teraz wiem coś więcej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Miło Cię poznać, życzę powodzenia w grze!

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

Dyskusja zamknięta

Strony : 1