Podziwiam ilość twoich osiągnięć. 
~
Strony : 1 ... 135 136 137 138 139 ... 200
Podziwiam ilość twoich osiągnięć. 
jesteś moim promyczkiem radości ♥

Jesteś osobą, z którą przyjemnie prowadzić konwersacje ^^

Ładny chiniol w gifach :3. Kiedy założysz tę planatcję ryżu będę mogła zzabrać się z Tobą?

Świetna sygnaturka! 
Masz dobry gust, jeśli o książki chodzi~ No i jesteś całkiem miła, zupełnie jak ten twój kotek na sygnaturce i avku~ xD
masz ładną miss
Masz słodką sygnaturkę i cudnego avka (that face x3), a do tego uroczą miss.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (26-04-2015 o 16h37)
Wydajesz się miła ^^.
masz fajny nick 

To Ty jeszcze nie wygrałaś Wyborów Miss Fashion? Jak to? Z takimi cudnymi stylizacjami powinnaś już dawno zdobyć złoto! *jak w piątek nie zobaczę Cię na podium z koroną zgłoszę to w BUG'ach*

OMG bardzo ci dziękuję za tak mega pozytywne i bardzo pokrzepiające słowa ♥ Jesteś dziś najbliższą osobą memu sercu i w ogóle bardzo się cieszę że mogę z tobą obcować choć nie bezpośrednio bo wydajesz się być całkiem wartościowym człowiekiem :3 Jestem tak zachwycona twoimi słowami że gdybyś kiedykolwiek potrzebowała nerki nieważne czy do przeszczepu czy w celach zarobkowych to oddam ci ją z uśmiechem na ustach! 

Podoba mi się twój avek oraz sygna ( ale to już wiesz xd ) poza tym fajnie się z tobą pisze xd

Ciekawa sygnaturka 
Masz śliczne stylizacje 
Aby tradycji stało się zadość - masz takiego słodziaśnego i tulaśnego avka i sygnaturkę~! Kocham je, też chcę takiego kota~! *^*
Podoba mi się twoja stylizacja

Masz wspaniały avatar *.* i boski gust muzyczny (;

Świetne pomysły masz na konkursy 
Świetnie się z tobą pisze i jesteś bardzo miłą osobą. :3
Robisz niezłe rysunki~ Bardzo podoba mi się twoja kreska~ ^^
Wydajesz się być bardzo interesującą i sympatyczną osobą. 
Masz fajny obrazek z Snape'em w opisie 
Ostatnio zmieniony przez Nerra (27-04-2015 o 18h55)

Masz ładną stylizacje
.
Twoja miss ma bardzo uroczego husky'ego

Link do zewnętrznego obrazka
Świetnie rysujesz ♥