Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 04-12-2013 o 09h32

Miss'Żółtodziób
...

Jestem Sercia, i lubię jeździć konno czytać książki i opiekować moimi zwierzakami.I rysować,i chyba już więcej nic nie lubię robić. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png pozdrawiam Sercia

#2 04-12-2013 o 20h17

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

A mogłabyś rozwinąć wypowiedź? Np. o to jakie masz te zwierzątka (psy, koty, rybki) i może podałabyś ich imiona? Mogłabyś też wspomnieć jak się tu znalazłaś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#3 04-12-2013 o 21h57

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Hej, miło Cię poznać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Chodzisz do szkoły? Jeśli tak to jakie są Twoje ulubione przedmioty?

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#4 05-12-2013 o 13h46

Miss'Żółtodziób
...

Moje zwierzaki to :kot nazywa się on Milka, gram na cromimi ktoś wspomniał o bugu z tą grą weszłam tu i zarejestrowałam się bo wszystkie gry z firmy beemoov są świetne.Chodzę do szkoły a moje ulubione przedmioty to informatyka plastyka i angieleski.

#5 06-12-2013 o 14h16

Miss'Żółtodziób
...

Jaka jest twoja ulubiona książka?
Czytałaś może Dary Anioła : Miasto Kości?

#6 06-12-2013 o 19h51

Miss'całkiem całkiem
Monika79
Mam 27 lat.
Miejsce: Chojnice

Miło Cię poznać.Proszę rozwiń trochę Twój wątek.
-Czy lubisz śpiewać?
-Interesują Cię takie programy telewizyjne jak na przykład:pt.,,Mam Talent".? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Paulina

#7 12-12-2013 o 20h18

Miss'Żółtodziób
...

Minionka napisał

Jaka jest twoja ulubiona książka?
Czytałaś może Dary Anioła : Miasto Kości?

Nic z tych, raczej opowieści z udziałem kotów ale raczej te serii "Zaopiekuj się mną" bo są fajne.Lubię jeszcze czytać "Magiczny Kotek" i "Tabi Uczy Się Czarów"

Monika79-Tak,ale raczej wolę X-Factor po polsku albo DE vaicov poland czy jakoś tak. ;/ lubię śpiewać ale tylko dla siebie i gdy jestem sama w domu bo nie lubię gdy ktoś z boku podsłuchuję i śmieje się.

#8 13-12-2013 o 17h50

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Jeździsz w jakiejś stadninie? Masz może ulubionego konia albo rasę koni? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#9 13-12-2013 o 18h37

Miss'Żółtodziób
...

Lillchhen-nie jeżdżę bo nie mam stadniny tylko chodzę na treningi.W sumie to najbardziej kocham kasztanki i cremello czyli takie kremowe.

#10 13-12-2013 o 18h53

Miss'Żółtodziób
...

A faktycznie te serie są wpożądku, ale niestety jestem na to (nie nie za stara)... Jak by to ująć... Moje koleżanki czytają książki z tej serii, ale ja czytam coś bardziej książki typu Drżenie, bądź właśnie Dary Anioła czyli fantasy i mające około 500 stron, napisane drobnym druczkiem... ^^
Oglądasz anime?

Dyskusja zamknięta

Strony : 1