1. Masz do wyboru władać jednym z żywiołów. Jaki wybierzesz? Uzasadnij swój wybór.
powietrzem
hoho mogłabym robić tyle fajnych rzeczy, jak np. podwiewanie laskom spódniczek (z czystej złości, nie to czy coś xD), próbowałabym sama siebie unieść tak żeby latać! albo jak ktos pierdnie to bym robiła wiatr żeby był lepszy efekt xD
2. Jeśli miałabyś wybrać jakim magicznym stworzeniem chciałabyś zostać i jaką magiczną moc chciałabyś otrzymać ? Możesz wybrać jedno stworzenie i jedną nadprzyrodzoną siłę. Uzasadnij.
stworzenie? No to niech będzie łak
taki np. pumołak - latac po wsiach i straszyc ludzi w nocy! to jest to! xD (a moc to nwm, sama przemiana by mi wystarczyła)
3. Jeśliby potrafiłabyś cofnąć czas lub coś czego żałujesz to co to by było?
mój zeszłoroczny wjazd orczykiem na górę...per` rycie twarzą w śniegu z 5 razy przy wszystkich bo nie umiałam złapac się za to z deską na nogach =.=
4. Znalazłaś wehikuł czasu. Jest on na stanie wyczerpania i zepsuty. Możesz jednak przenieść się w dowolną wybraną epokę historyczną . Nie będzie powrotu. Jaką wybierasz i dlaczego?
mhm...a niech będzie średniowiecze. Palenie wiedź na stosach, zamki, rycerze, seksi książęta! Zdecydowanie!
5. Znalazłaś lampę alladyna może on spełnić twoje 3 życzenia. Jakie to będą?
łóżko, komp i schabowy :>
6. Lubisz czasem filozofować?
jasne ^^ w końcu i tak dochodze w tym do wniosku, że moje myśli sa głupie, a moje filozofowanie i tak zawsze schodzi na inne tematy, ostatnio : Jaka była pierwsza reklama papieru toaletowego?! Przeciez trzeba było jakos pokazać ludziom jak to działa!
7. Widzisz potrąconego na ulicy psa. Ludzie przechodzą obok niego obojętnie. Czy i ty przejdziesz czy mu pomożesz. Jeśli tak jak to zrobisz?. Powiedzmy, że nie znasz numeru do weterynarza a pies bardzo cierpi.
nigdy nie zostawię rannego zwierzaka samemu sobie - jestem na to za "miętka". Hmf...nwm jak mu pomogę. Na pewno jednak cos bym wymysliła.
8. Podobają Ci się te pytania czy też Cię męcza ;d ?
haha, są czadowe!
- gorzej z odpo
9. Jaki komplement chciałabyś usłyszeć od ludzi ?
nie lubię komplementów, ale jeśli już to : Daga, ty gigancie!. (bo jestem mała xD)
10. Wierzysz w to że marzenia się spełniają ?
Jasne, mam nadzieję, że tak
1. Jest noc. Idziesz pusta ulicą. Wszystkie latarnie pogaszone, tak samo ciemno w oknach domów. Myślisz tylko o tym żeby jak najszybciej dotrzeć do domu. Nagle słyszysz kroki...co robisz?
2. Wierzysz w Krwawą Marry?
3. Czy zdarzyło ci się kiedyś nie spać całą noc, bo bałaś się, że ktoś chodzi po domu i może Ci zrobić krzywdę?
4. Na podwórku starego domu stoi studnia. Podchodzisz do niej i dostrzegasz, że wewnątrz niej są schodki. Zejdziesz na dół ?
5. Jakimi kolorami byłaby Twoja ulubiona piosenka?
6. Możesz być : szamanem, łowcą demonów, alchemikiem, wojownikiem lub łucznikiem. Kogo wybierasz?
7. Gdyby świat magii istniał. Chciałabyś do niego należeć, czy wystarczy ci bycie zwykłym człowiekiem?
8. W ogródku masz plantację muchomorków. Jaki jest najgroźniejszy ich rodzaj jaki wyhodowałaś i jakie ma właściwości?
9. Co według Cb oznacza liczba 284?
10. Konstruujesz pojazd przyszłości. Jaki? (motor/rower/samochód/etc...jakie bajery będzie miał?)
Ostatnio zmieniony przez Steno (03-01-2014 o 20h46)