1. Przeżyj przygodę. Wstaw co Ci wyszło http://filing.pl/amnezja/
Biegłeś i biegłeś. Wyszedłeś z lasu i złapała Cię policja. Jesteś oskarżony o zabójstwo swojej matki. To wstrząsające przeżycie przywróciło Twoją pamięć, ale trafiasz do więzienia niesłusznie lub słusznie oskarżony.
2. Z jakiego filmu/ bajki/ serialu jest twój ulubiony szalony kapelusznik z Wonderlandu?
Johnny Depp!
3. Masz do wyboru 3 światy. W którym chciałabyś zamieszkać i dlaczego?
"Niezgodna", "Dary anioła", "Więzień labiryntu".
Nie znam Darów anioła, ale wydają się najbezpieczniejsze na pierwszy rzut GoogleXD
4. Twój ulubiony horror to ..... Wstaw też fotkę z tego filmu.
BĘKARTY DIABŁA (i Droga bez powrotu a le to pierwsze jest bardziej powalone)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

5. Ebay czy allegro? Uzasadnij.Ebay, bo na Allegro mnie oszukano kilka razy.
6. Ferrari, Lamborghini czy McLaren? Uzasadnij.Lamborghini jest najbardziej kozackie *^*
7. Jakie jest twoje hobby?A to każdy musi je mieć? Nie mam jakiegoś takiego jednego szczególnego hobby, a interesuję się wieloma rzeczami. Na przykład jara mnie bardzo kosmetologia, wizaż, po części też moda, lubię pisać opowiadania, wiersze, fascynuje mnie podróżowanie, zwiedzanie nowych miejsc...
8. Wolałabyś skoczyć ze spadochronu czy na bungee? Uzasadnij.Ani z tego ani z tego, bo się boję, że mi serce stanie z nadmiaru adrenaliny czy coś. Ale jak już mam wybierać to bungee, bo z mniejszej wysokości i jest się przyczepionym do czegoś, a tak to swobodnie spadasz z nieba D:
9. Co sądzisz o tego typu rozrywce jak http://www.lostsoulsalley.com/ (dom strachów w Krakowie) czy ecsape room (gdzie trzeba rozwiązać zagadkę by wejść do innego pomieszczenia)?Parę postów wyżej odpowiadałam na to pytanie.
10. KOLEJNOŚĆ PRZYPADKOWA
Ulubiony aktor to - Johnny Depp, Robert Więckiewicz, Marcin Dorociński, Jim Carrey.
ulubiona aktorka to - Helena Bonham Carter, Emma Stone, Cameron Diaz.
ulubiona piosenkarka to - Miley Cyrus, Agnieszka Chylińska, Lana Del Rey, Amy Winehouse...
ulubiony piosenkarz to - Jim Morrison, Marilyn Manson, Ryszard Andrzejewski, Sobota, AK-47, Ed Sheeran, Eminem, Sokół, Pih, Bezczel, Pezet, Pharrel Williams, Eldo, WWO, Snoop Dogg...
ulubiony zespół to - The Doors, Die Antwoord, The Cure, Polska Wersja (raczej jako grupa niźli zespół), Coldplay, Rammstein...
Na pewno o kimś zapomniałam^P Y T A N I A1. Ulubiony album (jeden) twojego wokalisty/ki/zespołu?
2. Gdybyś do końca życia miała czytać książki tylko jednego autora, to kto by to był i dlaczego?
3. Jaki z istniejących filmów przypomina twoje życie i dlaczego?
4. Gdybyś miała się porównać do instrumentu muzycznego to co by to było i dlaczego?
5. Jesteś za obowiązkową służbą w wojsku w Polsce?
6. Gdybyś miała rozkręcić własny biznes to co by to było?
7. Jesteś patriotą?
8. Gdybyś miała wynaleźć lekarstwo, to na co?
9. Jakich rzeczy nigdy na siebie nie założysz?
10. Jaki jest kolor twojej szczoteczki do zębów?
Ostatnio zmieniony przez Carewna (09-04-2015 o 14h55)
( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ͡°) ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)ʖ ͡°)