1. Byłaś kiedyś w telewizji?
Nie i nigdy nie chcę być. Jakoś niegdy nie miałam parcia na szkło i sławę. Zawsze wolałam obserwować niż brać czynny udział w życiu.
2. Oglądałaś w dzieciństwie Muminki?
Tak...Buka była straszna ale nie ona mnie przerażała najbardziej tylko te małe palcowate białe stwory, które chodziły za nią.
3. Chciałabyś zjechać z 40 metrowej zjeżdżalni wodnej? (podobno zasuwa 60-70km/h ;_____;)
No raczej nie dla mnie takie ekstrawaganckie...nie ten wiek jeszcze sobie kosci połamię albo coś gorszego złapię.
4. Co gorsze: plamy potu na kiecce na waznej imprezie czy wyjście na miasto z całkiem przetłuszczonymi włosami?
Plamy potu masz ważną imprezkę a tu buum ;/
5. Masz ulubionego polskiego artystę/artystkę? (muzyka).
Chciałam napisać Ed Shereen ale on nie ejst polakiem >.< No z polskich artystów to Grechuta.
6. Kim chciałaś zostać w przyszłości jak byłaś dzieckiem?
Weterynarz, archeolog, kosmonauta, pirat,
7. Pamiętasz FoxKids? (zamienione później na Jetix).
Matko boska jaka ja stara muszę byc skoro pamiętam ten stary kanał i bajki jakie na nim leciały ;/
8. sprechasz w jakis innych niż angielski i niemiecki językach?
hehe nie gadam w innych językcha niż polski. Jestem ułomnym człowiekim, który nigdy nie nauczy się żadnego języka porzadnie.
9. Masz jakąś ukochaną maskotkę?
Niom mojego małego piesia, który jest buszmenem i dzikusem.
10. Co robisz kiedy masz doła?
Kiedy jestem smutna to czytam książki, uciekam w świat fantazji oraz opycham się słodyczami...mnóstwem słodyczy.
1. Udzielasz się na forach pbf?
2. Tworzysz dzieła do szuflady?
3. Kim chciałabyś zostać w przyszłości?
4. Masz jedno życznie, co sobie zażyczysz?
5. Gdybyś się mogła przenieść w czasie to gdzie?
6. Jesteś asertywna czy uległa?
7. Wolisz polskie seriale czy zagraniczne?
8. Twój wymarzony chłopak...?
9. Twój ulubiony cytat
10. Napisz coś mądrego?

najlepiej coś zboczonego albo jakiś bish !
.
ale zazwyczaj słucham rocku i rapu więc wesołe pioseneczki pop albo nie daj Boże reggae do mnie nie trafiają. Disco polo nie słucham z tej racji, że mam je na co dzien i normalnie rzygam już "szalona ruda" czy co to tam jest.