No to ja zrobiłam tak jak nelumi i niestety nic w aplikacji mi się nie pojawiło, mówi się trudno 

Strony : 1 ... 18 19 20 21 22 ... 37
No to ja zrobiłam tak jak nelumi i niestety nic w aplikacji mi się nie pojawiło, mówi się trudno 

5 torebek, więc dobrze się zapowiada 

Tylko 3 torebki... Szkoda, jest nawet ładna 
Już jestem ciekawa co będzie jutro. 
Laura napisał
Tylko 3 torebki... Szkoda, jest nawet ładna

U mnie cztery torebeczki, ale jakoś mnie nie zachwyciły
Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej, a nie coraz gorzej 
Ja też tylko 3.
Mam nadzieję, że w kolejnych dniach uda mi się złowić więcej przedmiotów. 
W białym pudełku były 3 torebki 
W żółtym miałam 5 torebek i 50 MN 
U mnie w białej było 5 torebek
W tym roku nieźle zaczynam kalendarz.
warto zainstalować aplikację, bo dostaje się dodatkowy prezent. W kalendarzu jest napisane, że jest tylko 5 kolorów, ja dostałam 4 na komputerze, a po wejściu na telefon dostałam piątą różową
czyli max. można mieć 6 kolorków
Dostałem 4 torebki ze złotego prezentu + jedną z aplikacji
Dzięki Anixa za sposób! 
Ja mam 5 kolorów. 
To dzięki dziewczynom wcześniej postanowiłam sprawdzić! Bo coś mi się ta jedna różowa torebka wyskakująca wszystkim w aplikacji nie podobała 
Udało się zdobyć różową
Trzeba było się zalogować ponownie i wcisnąć mrugające prezenty w prawym, dolnym rogu ekranu 

Udalło mi się zdobyć 5 torebek - 4 z białej paczuszki i 1 z aplikacji 
Jessica23 napisał
Udało się zdobyć różowąTrzeba było się zalogować ponownie i wcisnąć mrugające prezenty w prawym, dolnym rogu ekranu
Ech, nie mam fancy sprzętu jak bogate dzieciaki i większe dzieciaki, więc muszę żyć bez 1 dodatkowego kolorku. No trudno. Trzeba się cieszyć tym co się ma, ale mam do was za to wiadomość:
Goooood for youuu~ x3
Spoko, później będą do dokupienia 
Rozumiem, że dzięki aplikacji można mieć ekstra 6 kolor, który nie jest dostępny w wersji przeglądarkowej?
Neeh! Tylko dwa... *patrzy przez lupę* ...dwie bransoletki, ale kolorami zbyt dużo się nie różnią, więc nie żałuję zbytnio. Lepsze niż nic. I są całkiem śliczne 
Wszystkie kolorki ślicznych bransoletek!
No, pięć kolorków, znaczy się 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (02-12-2014 o 00h05)
Biały prezencik znów przyniósł szczęście - 5 kolorów 
Złapałam tylko dwa kolory (znowu), ale tym razem mnie tyłek nie boli, bo nie są jakieś super.
5 kolorów i 50 MN.
Wybrałam drugi prezent od lewej, to chyba było białe pudełko.
Bardzo mi się podobają te bransoletki