Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 19-11-2013 o 19h40

Miss'Fuzja
Paululusia
~ As long as I have a want, I have reason for living. Satisfaction is dead. ~
Miejsce: Sosnowiec

Bardzo możliwe, ze popelnie jakieś błędy, bo pisze na tablecie, i proszę o wybaczenie.
A więc... Problem polega na tym, ze jestem w szkolnym chórku. I jest konkurs kolęd i postoralek. Tam mogłobyc max. 10 osób. No i pani zrobiła po to przesłuchanie, żeby wybrać osoby do konkursu. Dostałam się bez problemu, a ponieważ jako jedna z dwóch najlepszych, dostałam od pani specjalny przydział : mogę wybrać nazwę dla chórku.
I tu jest kłopot. A to ma być nazwa stała, więc wszelkie dotyczące jednego święta odpadają.
Bardzo was proszę o pomoc w tej sprawie i wymyslenie kreatywnych i dobrych nazw.
Liczę na was! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ps. Czy wiecie, ze Delma z masłem smakuje jak masło? xd

#2 19-11-2013 o 19h57

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Skoro to chór szkolny, nie może się po prostu nazywać chór szkoły bla bla bla /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png ? A są w tym chórze same dziewczyny? Bo to także wiele zmienia jeśli chodzi o nazwę. Ja śpiewał w chórze Angelus, może ta nazwa jakoś Cię zainspiruje? Swoją drogą chóry często mają więcej niż 10 osób, więc nie rozumiem skąd to ograniczenie.

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3 19-11-2013 o 20h03

Miss'Fuzja
Paululusia

Nie, nie może, bo w sumie trochę zle się wyrazilam, chodzi mi o te grupie dziewczyn, która przeszła przesłuchania. I są tam same dziewczyny.
Potrzebuje to na jutro, więc proszę o szybką pomoc. ;(
EDIT: chór ma dużo wiecej osób, ograniczenie ma konkurs!

Ostatnio zmieniony przez Paululusia (19-11-2013 o 20h04)

#4 19-11-2013 o 20h10

Miss'Żółtodziób
...

Ja na twoim miejscu zgłosiła bym się do wątku "Pomoc w każdej sprawie".
Tam na pewno ktoś by się tym zainteresował.
Polecam ci poszukać gdzieś jakichś fajnych nazw z filmów połączonych z innymi nazwami ogólnie takimi powiązanymi ze śpiewem. ^^

#5 19-11-2013 o 20h21

Miss'Fuzja
Paululusia

Tyle, ze czasu mało, a ja tylko mam tablet do dyspozycji...
Zwłaszcza, ze muszę już kończyć. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

#6 13-04-2014 o 15h21

Miss'Żółtodziób
...

wiem że teraz to się już nie przyda  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png , ale fajna nazwa to '' miusicgirls'' , bo w końcu to chór dziewczyn , ja też kiedyś śpiewałam w chórze , fajna sprawa , pozdrawiam wszystkie miłośniczki muzyki  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

#7 18-06-2014 o 22h22

Miss'Sensei
Żelkowa
Littlemooonster96

Pewnie już wybrałaś ale ja bym nazwała
-Singing with part for me
-School choir
-I adore the music
Ps.Ja też kiedyś należałam do szkolnego chóru ale niestety mnie wyrzucona.
Smutna historia

#8 18-06-2014 o 23h04

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Myślę,że założycielka już wybrała nazwę, patrząc na datę założenia wątku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Zamykam, w razie potrzeby zapraszam na PW, temat otworzę.

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1