Twój mi się kojarzy z serem ~ x3 To przez Twoją sygnaturkę z serem (bo miałaś chyba taką). I tak sobie Ciebie z nią skojarzyłam :3

Strony : 1 ... 80 81 82 83 84 ... 103
Twój mi się kojarzy z serem ~ x3 To przez Twoją sygnaturkę z serem (bo miałaś chyba taką). I tak sobie Ciebie z nią skojarzyłam :3

Twój nick kojarzy mi się z sadystą, oczywiście. XD
I sygnaturką, na której koleś trzymał oczy, a ja widziałam w tych oczach tylko i wyłącznie cycki. ._.

Twój nick kojarzy mi się z rośliną majerankiem

Twój nick kojarzy mi się w jedną z wróżek z Winx. Nie pamiętam jak tamta miała na imię, ale chyba coś w podobie Twojego nicku xDDD
Chyba już pisałam, że steampunkiem i innymi stalowymi rzeczami x3

Przyznam, że oczywistym jest Sadysta, ale mi kojarzy się też z czymś smutnym od "sad" i czymś niemieckim przez "ist" XDDDD
Kojarzy mi się z moją babcią, która nazywa się Irena xD
Twój nick kojarzy mi się z cukrem i grą o myszkach. XD

Thourinne- z jakąś bohaterką serii książek fantasy.
Sammy- ze słoneczkami Sammiego z GONE :`D
Całość z nazwą jakiejś egzotycznej wyspy :3
Steno kojarzy mi się z Winx. Nawet nie wiem czemu, chyba nie było tam bohaterki o takim imieniu ani nic. XD

Przez Thourinne skojarzyło mi się z burzą, choć sama nie wiem, co to słowo ma do burzy..

Z imieniem "Ingrid"

Podoina kojarzy mi się z puddingiem
Ostatnio zmieniony przez Lajna (29-08-2015 o 15h25)

z rasą owcy 

Kojarzy mi się z jakimś shak'em xD

Lajna kojarzy mi się z jakimś napojem xD W sensie, że kojarzy mi się z laniem czegoś, dlatego mówię napój xd
Z Lolitą. Gotycką XD To chyba oczywiste, ale z niczym innym mi się Twój nick nie kojarzy...

Choriś wie, że jej nick zawsze kojarzył mi się z koniem XD Ale brzmi podobnie do choroby, więc niech będzie chory koń XDD
Oprócz z Ireną, kojarzy mi się z odmienionym ,,ile mi..." na przykład czegoś dasz.
Twój nick kojarzy mi się z bajką "101 dalmatyńczyków" ;D
Z cho czyli chodź po prostu, a rino z ringo:)
Ostatnio zmieniony przez alice101 (29-08-2015 o 23h31)
Z imieniem Alicja 
Imi z imieniem, tak jakoś nawet nie wiem czy takie imię istnieje naprawdę, a leczka z lekarstwami.