mogłabym powiedzieć że z ananasem ale myślę że to zbyt oklepane a więc powiem że z sosną pinią 

Strony : 1 ... 73 74 75 76 77 ... 103
mogłabym powiedzieć że z ananasem ale myślę że to zbyt oklepane a więc powiem że z sosną pinią 

Z rubinem
Gdyby zamienić pierwszą literę na "r", powstałaby nazwa tego szlachetnego kamienia
Z jakimś rebeliantem, albo ciemną stroną mocy (choć to może przez awek i sygnę)~ xD Ewentualnie z Dark Vaderem~ (Dark Vader ---> DarkWarrior, nawet podobnie brzmi~ :3)
Chyba Ci już pisałam, że z moimi kolegami? To się powtórzę. Moi koledzy z klasy są tacy mądrzy, że chcą nazywać drużynę piłkarską "Kunegunda". Kojarzy mi się jeszcze z takim jednym przedstawieniem, bo główna postać tak miała na imię
P.S. Dziękuję za świetne skojarzenie 
Czarny Pan - Lord Voldemort. xD
Ze słowem "chroniło". :3
Z nazwą jakiegoś pop-rockowego zespołu.

Z jakąś włoską potrawą..

Twój nick kojarzy mi się z filmem przeminęło z wiatrem 

Twój nick kojarzy mi się z jakimś chińskim imieniem Yu Bin

Przywodzi mi na myśl japońskie bóstwo bądź youkai,
chociaż z drugiej strony równie dobrze może być ksywką bądź zdrobnieniem,
jak się dłużej zastanawiam to
- nie wiedzieć dlaczego -
przed oczami staje mi ten dziwny stworek z uszami
z Puella Magi Madoka Magica (?)
to takie białe, czerwono-okie, przypomina szczura xD
~rozmyślania Haku~
Z heroiną a raczej hera koka hasz bo kohaku, ta wiem dziwne xd
Nie wiem, dlaczego, ale trochę z wulkanem.

Z Minionkami, bo wołam na Ciebie Minio xDDD
z Afrodytą. Same się literki układają xD
Z talarkami (jakoś takie skojarzenie od razu nasuwa mi się, jak patrzę na twój nick~ :3), albo z yuri~ (taYURI~ Bardzo mądre z mojej strony~ x3)
Ostatnio zmieniony przez Kunegunda (22-06-2015 o 16h51)
No nic, z legendą o Kunegundzie. 
Kojarzy mi się z Tayuyą z Naruto.
Przez twoje wytłumaczenie w "przedstaw się" kojarzy mi się z twoją postacią z rpg, ale jak zobaczyłam twój nick po raz pierwszy to pomyślałam o Katniss EVerdeen. >.<

Nie czytałem igrzysk, ale z jakiegoś powodu nie odbieram tego skojarzenia zbyt dobrze, pewnie dlatego, że szaleją za nimi wyłącznie osoby za którymi nie przepadam. /:
Twój nick już od początku skojarzył mi się dość specyficznie, ale narkotyki to jak mi się wydaje tutaj zakazany temat, więc może lepiej nie będę wyjaśniał. /:
No cóż, nie chciałam napisać Zioło ani Ranek, więc rozbiłam Twój nick i od razu przypomniałam sobie tego pana XD
JERA
Ostatnio zmieniony przez Iremi (22-06-2015 o 22h20)
Ostatnio prosiłem mamę przez pół godziny, żeby kupiła mi jedną z nich bo była najpiękniejsza na świecie, ale powiedziała, że mam się puknąć w łeb i zastanowić ile mam lat.
((
Ty mi się kojarzysz z Irmą z W.I.T.C.H, której w sumie nigdy nie robiłem, zawsze chciałem być Cornelią albo Calebem.
Z imieniem Ewa :>
Iremi ja kolekcjonuję z tego lalki -_- xD
#kolekcjoner
#lalkinapółcezerootwieraniaxd
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (22-06-2015 o 23h07)