Im więcej zakupisz sukienek tym częściej będziesz się pojawiać na promenadzie.
Edit: Fox napisałyśmy to samo xd
Im więcej zakupisz sukienek tym częściej będziesz się pojawiać na promenadzie.
Edit: Fox napisałyśmy to samo xd
Ellixp - im wiecej sukienek miss kupi, tym czesciej pojawia sie na defiladzie. Moze sie nawet dublowac.
[/url]
Mineo <3
Spsr, ta Twoja creepy twarzyczka <3

O rany, może mam za dużo samouwielbienia, ale to takie przyjemne zobaczyć swoją miss na defiladzie :3

matulu jedyna, jak mi się podobają te stylizacja! Kto to?!
Ostatnio zmieniony przez Sartani (21-10-2015 o 17h28)
Sartani, druga misska to paulakiss101 c; Także bardzo mi się spodobała, szkoda tylko, że przez bugi makijaż wylądował obok, a nie na twarzy..
A właśnie, stylizacja Mineo, którą wrzuciłyście wyżej, jest rzeczywiście świetna ♥ Mam nadzieję, że jeszcze pojawi się na defiladzie, bo już nie udało mi się jej złapać :<
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (21-10-2015 o 18h17)

Nie szkodzi, że twarz jest obok! Właśnie dlatego wygląda tak zabójczo świetnie!
Hahaha, dziękuję, że się tak podoba, ale czy się jeszcze pojawię to nie wiem, bo mało mam tych sukienek x[
A przy okazji znalazłam tę kreację:
Link do zewnętrznego obrazka
Jakoś tak skojarzyła mi się z Dziadami. Miss wygląda tak Polsko, jakby miała zaraz duchy wywoływać i jeszcze te świece z tyłu :>.

O, to moja miss i cieszę się, że skojarzyła Ci się z Dziadami, bo właśnie taki był zamysł. Szkoda tylko, że uchwyciłaś ją akurat w momencie walki ze zbugowanym fryzjerem xd
I w sumie to nie wiem, dlaczego pojawiłam się na defiladzie, bo nie kupiłam ani jednej kiecy.
Nie mam pojęcia kto to, ale jest genialna:D
Jiyoung : to RobinRedem
Wow, te kolory *_* Nie wiem, co to za miss, ale kibicuję mocno <3
Link do zewnętrznego obrazka
Omg, ta miss jest strasznie niepokojąca, oryginalna i pomysłowa. Życzę z całego serca pierwszego miejsca na podium!
Ostatnio zmieniony przez Hildee (22-10-2015 o 16h22)
Hiluś, pierwsza pani to Martyr, rozpoznałam po twarzy XD
Hildee wykrakałaś powiem Ci, zdobyłam I miejsce na podium xD Dziękuję, możesz tak krakać częściej, ja bardzo chętnie ^^
Ojć, z początku były najlepsze stylizacje - teraz troszku lipa już zaczyna być.
Hej-hej, przewiduję, że jutro na podium bankowo stanie ta miss ze skórzastymi skrzydełkami - prawie co stronę mi się pojawia. x'D Przecież to ja miałam dzisiaj zaatakować wybory! XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (24-10-2015 o 21h44)
Ja w ogóle nie wchodzę na te wybory, jakoś nie przepadam za przedzieraniem się przez tłum lasek, które nakupowały kiecek, a wyglądają do bani. 
A pani ze skórzastymi skrzydełkami to Ojsa. xD

Temat trochę upadł, zapewne przez temat o eventowych stylizacjach, ale podbijam.
Cóż, mam wrażenie, że z dnia na dzień poziom wyborów spada, no i często atakują niezbyt ładne klony. Ale dzisiaj udało mi się znaleźć świetną stylizację, ktoś miał zarąbisty pomysł c:

Ygritte napisał
Temat trochę upadł, zapewne przez temat o eventowych stylizacjach, ale podbijam.
Cóż, mam wrażenie, że z dnia na dzień poziom wyborów spada, no i często atakują niezbyt ładne klony. Ale dzisiaj udało mi się znaleźć świetną stylizację, ktoś miał zarąbisty pomysł c:
//photo.missfashion.pl/pl/1/65/moy/51535.jpg
Hetalia napisał
Ygritte napisał
//photo.missfashion.pl/pl/1/65/moy/51535.jpg
No nie, też wpadłam na ten pomysł! D: Damn it, specjalnie po to kupiłam tę laleczkę, a teraz wyjdzie, że jakiś plagiat bym uskuteczniła xD
Wiecie jak miło samą siebie zobaczyć na defiladzie?
Przedostatnie zakupy zrobione, a na defiladzie oserduszkowałam babcię-wilka, najbardziej zasłużona stylizacja jak na razie :-)

Nie widzę już informacji o tym, że miss pojawiają się po zakupie miliona kiecek... Myślicie, że system się zmienił?