O jak fajnie, Mulan za pierwszym razem.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 94 95 96 97 98 ... 227
O jak fajnie, Mulan za pierwszym razem.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Yay ^^ Mulan za drugim razem ^^ Można? A nie.. człowiek czasem się męczy kilka razu i nic z tego nie ma ;c

Zi Yang przy 10. próbie.. 
Zdradzi ktoś ile jest wersji kolorystycznych stroju Mulan?

Shiawase napisał
Zi Yang przy 10. próbie..
Zdradzi ktoś ile jest wersji kolorystycznych stroju Mulan?
Shiawase - cztery. Ten ze zdjęcia plus czarny, zielony i niebieski (choć to już pod granat chyba podchodzi).
dona2 napisał
Mnie zaintrygował ten strój. Wiecie może z jakiej jest okazji? Czy może to zwykła gwiazda? Myślałam, że to jest chińska gwiazda...
//photo.missfashion.pl/pl/1/23/moy/17814.jpg
Szkoda, bo już obmyśliłam sobie strój, a teraz muszę czekać 
niarazie na promenadzie Zi Yang, ale chrzanić ją, ja tu czekam na Mulan, jej nie odpuszczę
Wspaniałe nowe gwiazdy
teraz czekam na Mulan
ciekawią mnie już kolejne nowości!
I Mulan za 3 razem! Myślałam, że zje więcej MM, więc jestem zadowolona. 
No i Lucy Li za trzecim razem, nie jest źle! Mam tylko wrażenie, że miss wygląda trochę pokracznie w jej spódnicy 

Mula za drugim razem,takie coś, to lubię.

Zi Yang za 1 razem, dobrze jest 
Zi Yang za drugim. Ma całkiem ładny strój na pewno jakoś go użyje 
Zi Yang za 5/tym...
Lucy Li za 10/tym... O.o
co za niefart.
Szczerze powiedziawszy jak usłyszałam o chińskich gwiazdach to myślałam, że to będzie coś typu chińskie znaki zodiaku (ah...marzenia), a tu tylko 3 gwiazdy i to w dodatku stare. Dlatego też czuję się rozczarowana :C
Zi Yang za 1, Lucy Li za 10 a Mulan za 4 teraz tylko czekać na nowe... 
Mulan za pierwszym razem, pięknie! 

Mulan za I razem, jest śliczna!
Zi Yang za pierwszym, czyżbym miała dziś szczęście? Szczególnie, że nie za bardzo mam forsę na robienie zdjęć.
Edit. Moja radość zmalała, gdy zobaczyłam tą "ogromną" ilość ciuchów jakie od niej dostałam...
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (05-02-2014 o 14h50)

Hej, nowych raczej nie będzie. Nie mam 100% pewności, ale to są gwiazdy oferowane na mniej ważne święto i są jedynie dodatkiem co rocznym dla tych co jeszcze nie mają z nimi zdjęcia. Poza tym będą do 9 lutego, kiedy skończy się darmowa wycieczka, a więc i event. Po tym nie powinno być nic nowego, tylko Walentynki od przyszłego tygodnia. 
Więc jak złapałam wszystkie trzy to teraz aż do końca tygodnia będą u mnie pustki na promenadzie? Lipa trochę 
Ostatnio zmieniony przez Shiawase (05-02-2014 o 20h51)

Lucy Li za pierwszym razem, idę obejrzeć ciuchy ;D

Po kilku dniach Lucy Li za piątym razem
może reszta uda się szybciej 
Dita za trzecim razem 
Ostatnio zmieniony przez YooSti (07-02-2014 o 14h02)