CharlotteYork napisał
Ile ogólnie pojawia się świątecznych gwiazd?
Obecnie jest 12 zwyklych + jedna darmowa (po zlapaniu odpowiednich 4 gwiazd).
Potem pewnie dojda nowe, tegoroczne.
Strony : 1 ... 76 77 78 79 80 ... 227
CharlotteYork napisał
Ile ogólnie pojawia się świątecznych gwiazd?
Brakuje mi jeszcze Świątecznego Duszka i Świątecznej Wróżki (+ Świąteczna Księżniczka jako darmówka). Nie obraziłabym się, gdyby w tym roku nowych gwiazd było mniej, niż na halloween, skoro HH nie widać...
dona2 napisał
Spokojnieczuję, że dziś będzie HH

Ostatnio zmieniony przez Shillo (17-12-2013 o 17h04)
dona2 napisał
Spokojnieczuję, że dziś będzie HH
Ostatnio zmieniony przez Crewedka (17-12-2013 o 17h05)
Ej, dziewczyny, to jest watek o gwiazdach, a nie o HH, wiec przystopujcie z tym offopem ;x
Ja juto zrobie sobie chyba przerwe w byciu fotografem i wroce do tego w czwartek, jak nabije mi sie kasy na spokojne zrobienie 10 fotek, bo teraz mialam przez 3 gwiazdy super szczescie, wiec juz powinno sie mscic, a nie chce marnowac kasy ;x
Dorwałam dziś po południu Świąteczną Wróżkę za 4 razem, więc tylko 1 mi brakuje do darmowej. Coś czuję, że pojawi się na końcu czyli jutrzejszego popołudnia w moim wypadku, ale to tylko moje pesymistyczne domysły, bo w sumie albo jedno albo drugi i sio. Tylko czekać na nowe, ale wycieczką się nie nacieszę bez doładowania. 
AccroSolitaire, dzięki za info, w takim razie będę jej wypatrywać, bo ma śliczny strój <3
Tak~! Skrzat Zabawka i cała kolekcja uzupełniona. Księżniczka jest moja a popołudniu będzie czekać Maria Kerry <3
Ostatnio zmieniony przez Misa (18-12-2013 o 00h08)
Jak to jest z tą Księżniczką? Trzeba mieć wszystkie zdjęcia czy kilka konkretnych?
Iluss132 napisał
Jak to jest z tą Księżniczką? Trzeba mieć wszystkie zdjęcia czy kilka konkretnych?
u mnie Maria Kerry, ale czekam na razie na bałwanka i renifera, żeby w razie gdy się pojawią mieć możliwość cykania wielu fotek, chociaż mam nadzieję, że nie będzie to konieczne 
Lodowy Książę za pierwszym xD oj..chyba koniec dobrej passy jest coraz bliżej
Mowilam, ze odpuszcze dzis. Mowilam!
Nie, wpadlam na pomysl, ze "rzuce moneta"! No i wypadlo, zeby jednak robic ta fotke. No to hop hop, Lodowy Ksiaze zjadl kase na 7 zdjec i nic.
Zdenerwowana, ze tyle kasy poszlo w bloto, wzielam pieniadze przeznaczone na sniadanie, pobieglam po doladowanie, zaladowalam kase tutaj... Pierwsza focia... I wyszedl -.-"
No co za... Nienawidzic go bede po wieki ;x
Bałwanek za 1 razem
wynagrodziło mi to tylko die sukienki z adwentowego kalendarza.
Shillo napisał
Iluss132 napisał
Na poprzedniej stonie wszystko jest wyjasnione. I na jeszcze poprzedniej tez. Jeju przejrzenie forum serio nie gryzie ;x
U mnie Lodowy Ksiaze, ale jak zapowiadalam, ja dzis odpoczywam ;P
Iluss132 napisał
Shillo napisał
Iluss132 napisał
Na poprzedniej stonie wszystko jest wyjasnione. I na jeszcze poprzedniej tez. Jeju przejrzenie forum serio nie gryzie ;x
U mnie Lodowy Ksiaze, ale jak zapowiadalam, ja dzis odpoczywam ;P
Ok już wiem jakie gwiazdy trzeba mieć ;p Ale jeszcze jedno pytanie bo do końca pewna nie jestem Księżniczka pojawia się na promenadzie od razu po zrobieniu zdj ostatniej potrzebnej gwieździe?
Wróżka schwytana, a zaraz za nią Świąteczna Księżniczka, w związku z czym do upolowania pozostała mi tylko jedna gwiazda. Ciekawe, czy dziś dodadzą jakieś nowe gwiazdy?
W sumie jest 12 gwiazd razem z Księżniczką? jeszcze jej nie złapałam i nie wiem, czy długo jeszcze będę musiała na nią czekać. 

Mi brakuje jeszcze skrzata z zabawką i będę miała Księżniczkę 

Mnie już brakuje tylko królowej śniegu, więc dziś popołudniu kolekcja będzie uzupełniona i pozostanie mi czekać na nowe gwiazdy 
Mi została do zdobycia jedynie Królowa Śniegu. Na zdjęciu wygląda niesamowicie, aczkolwiek z pewnym rozczarowaniem stwierdziłam, że nie daje nic ciekawego, jak ją złapałam na francuskiej wersji :< tylko jeden zestaw kolorystyczny.

Świateczny duszek jest moj. Oficjalny koniec polowania na teraz ;D
*zlap je wszystkie mode off*
Dzisiaj miałam panią mikołajową za 9 razem niestety, ale strój mi się podoba, potem bałwan za 3 razem i w końcu świąteczna księżniczka, która ma piękną suknie *_*

wow świąteczna księżniczka! Zachwycająca i to za pierwszym razem!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Aria napisał
wow świąteczna księżniczka! Zachwycająca i to za pierwszym razem!
Ostatnio zmieniony przez Misa (18-12-2013 o 14h07)