Ja nie dostałam z powrotem tej kasy 
Strony : 1 ... 69 70 71 72 73 ... 227
Ja nie dostałam z powrotem tej kasy 
ja pamiętam, że był zwrot kasy tylko niewiem czy tylko za papier czy też za aparat.
dortnana napisał
ja pamiętam, że był zwrot kasy tylko niewiem czy tylko za papier czy też za aparat.
Ostatnio zmieniony przez Ikan (28-11-2013 o 20h28)
Ja na pewno nie dostałam żadnego zwrotu za aparat, a papieru akurat nie miałam więc nic mi na konto nie wpłynęło.
no to w tym momęcie protestuje chce zwrot pieniędzy za aparat. To nie sprawiedliwe
Dortnana, spokojnie
Grasz na MissFashion od maja, więc z pewnością miałaś wiele okazji aby wykorzystać zakupiony przez siebie aparat. Obecna sytuacja jest i tak na rękę graczom (tańsze zdjęcia). Myślę, że nie ma co się złościć.
Coś za coś 
Hmmm czy trzeba mieć jakiś określony poziom, by gwiazdy zaczęły się pojawiać? Bo od zarejestrowania, nie miałem ani jednej.
Ostatnio zmieniony przez Sahiel (29-11-2013 o 14h37)
Chyba nie, ale gwiazdy są strasznie złośliwe i czasem potrafią nawet tydzień się nie pojawiać, a i zdarza się niektórym, że dłużej promenada jest nieodwiedzana 
Napisze mi ktoś gdzie mogę kupić papier do aparatu?
nie mogę się połapać w tych nowych sklepach.
Już nie trzeba kupować papieru. Za każde zdjęcie płacisz bezpośrednio na Promenadzie Gwiazd. Cena 1 zdjęcia to 750MM. Nie można kupić zdjęć na zapas.
Zain za 10 razem! Ciekawego kogo mi jeszcze brakuje do całego zespołu...
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Gwiazdy pozbawiły mnie oszczędności! Gragra, a teraz Shokira. Shokira ma fajne ciuchy 
A u mnie ciągle cisza...Mam pecha.Proszę, proszę chcę gwiazdę 
Ostatnio zmieniony przez Sakura52 (03-12-2013 o 19h12)
Mam małe pytanko, jeżeli było wcześniej to przepraszam, ale temat jest dość obszerny, patrząc po liczbie stron.
Jest jakaś ograniczona ilość dni po których gwiazda powinna się pojawić? Bo u mnie ani widu, ani słychu sporo ponad tydzień. Ani przed południem, ani po południu, no po prostu pustki, a zdjęć mam bardzo mało, więc gwiazd mogłoby pojawiać się na pęczki. Misji przez to nie mogę wykonać. Czy to normalne, czy jest ograniczenie czasowe, czy gwiazdy pokazać mogą się nawet dopiero grubo po miesiącu? xD
Pixies gwiazdy są kapryśne, tak jak faceci, więc może się zdarzyć że czeka się na nie bardzo długo.
CharlotteYork dziękuję ślicznie. To by wiele tłumaczyło. Jeszcze z moim szczęściem, to sobie do nowego roku poczekam 
Aria napisał
Zain za 10 razem! Ciekawego kogo mi jeszcze brakuje do całego zespołu...
Vanessa Paradiz za pierwszym razem. Tyle wygrać...
Kurczę... Nie, żebym narzekała, w końcu zawsze to jakieś MN i krok bliżej do zapełnienia kolekcji zdjęć, ale Książę Al, brzydal paskudny, dopiero za 10 razem, argh. xd GDZIE TA BLAIR. Mam wrażenie, że wszyscy poza mną już ją mają!

Juhu, Szkocka Księżniczka ! W końcu
I to już za piątym razem 
Mi się jak już się ktoś pokaże to same denne męskie postacie, na które nie mam teraz kasy. Mogliby wrzucić już świąteczne gwiazdy.
ow no masz. Znowu pusto. Oczywiście jak parę dni temu miałam jeszcze kasę to dziwnym trafem Promenadę oblegały tłumy gwiazd =.=
Zrobił ktoś zdjęcie Kim Kardechian i jest chętny się ze mną podzielić ile wersji kolorystycznych ma jej strój? :3
Maka napisał
Zrobił ktoś zdjęcie Kim Kardechian i jest chętny się ze mną podzielić ile wersji kolorystycznych ma jej strój? :3
Emma1 napisał
Maka napisał
Są 4 wersje: czarna, czerwona, zielona i fioletowa badź niebieska (już nie pamiętam dokładnie).