No i po Halloween, ale za to są jeszcze gwiazdy~! Moja Ami Li! *w* (yuri mode on x2). I jak na złość na końcu będzie Poison Ivy, ale elegancko się złoży, że w ostatniej chwili mi się uzupełni. 
Ostatnio zmieniony przez Misa (03-11-2013 o 00h04)
Strony : 1 ... 65 66 67 68 69 ... 227
No i po Halloween, ale za to są jeszcze gwiazdy~! Moja Ami Li! *w* (yuri mode on x2). I jak na złość na końcu będzie Poison Ivy, ale elegancko się złoży, że w ostatniej chwili mi się uzupełni. 
Ostatnio zmieniony przez Misa (03-11-2013 o 00h04)
TAK! Już było mi szkoda, że nie zdobędę krwi na ubrania od Bodi, bo halloweenowa grafika zniknęła, więc myślałam, że i gwiazdy powrócą normalne, ale patrzę na promenadę i jest! Halloween uważam za spełnione, jestem szczęśliwa ;^;
Złapałam Chouky. Dobrze,że zjadła tylko 3 papiery 
ja na zakończenie halloween dostałam łabędzia. Szkoda, że Bellatrix się nie udało, ale i tak jestem zadowolona.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ale chwila... będzie jeszcze jedna gwiazda, dla tych co nie uzupełnili zapas, co nie? D:
Nie mam dwóch gwiazd ;_; i oczywiście nie mam Haka ... Mam pecha jak nie wiem co ;_; idę się zabić .. Ta gra mnie nie lubi ;_;
A ja złapałam Roślinę, co zamknęło moją listę gwiazd z tego Halloween i oficjalnie mogę powiedzieć, że mam je wszystkie. 8)

ScarletWitch napisał
Nie mam dwóch gwiazd ;_; i oczywiście nie mam Haka ... Mam pecha jak nie wiem co ;_; idę się zabić .. Ta gra mnie nie lubi ;_;

Ostatnio zmieniony przez Miyane (03-11-2013 o 00h38)
Miyane napisał
ScarletWitch napisał
Z tego co widziałam to brakuje Ci tylko Huka i Czarnej Tancerki (nie wiem czy niczego nie przeoczyłam), jeśli po 14 złapiesz Kapitana to zaraz po nim powinna pojawić się Tancerka.
Ale nie wiem tego na 100 procent...
Myślicie, że popołudniu dadzą jeszcze halloweenową gwiazdę?
Aria napisał
Myślicie, że popołudniu dadzą jeszcze halloweenową gwiazdę?
Skoro na banerze z gwiazdami pisze, ze do 3 to chyba caly 3, a nie tylko rano. Przynajmniej jak dla mnie
nivata napisał
A ja złapałam Roślinę, co zamknęło moją listę gwiazd z tego Halloween i oficjalnie mogę powiedzieć, że mam je wszystkie. 8)

Ech, skończy się dobroć pod postacią gwiazdy przy każdym resecie promenady XD Będę za tym tęsknić...
Hildee napisał
Ech, skończy się dobroć pod postacią gwiazdy przy każdym resecie promenady XD Będę za tym tęsknić...
teraz nie wiadomo kiedy następną gwiazdę złapię a tak miałam je wszystkie codziennie. Na świętna mam nadzieje, że będzie tak samo jak na halloween. Codziennie gwiazda i to po 10 000 MN
Bellatrix za 2 razem, jak pięknie, jak miło! Mam je wszystkie! Czuje się jak trener pokemonów 
Moje modły nie zostały wysłuchane... Joker się nie pojawił T-T
O, Michael Jackson mi się jeszcze trafił na do widzenia.
Chociaż wolałabym jakąś damską gwiazdę... 

MariaANTONINA napisał
O, Michael Jackson mi się jeszcze trafił na do widzenia.Chociaż wolałabym jakąś damską gwiazdę...
Tak długo oczekiwałam na Białą Królową, a zamiast niej na pożegnanie mam Mardi Adames! Link do zewnętrznego obrazka
Może pojawi się jeszcze trzecia gwiazda tak jak wczoraj...
martak111 napisał
Tak długo oczekiwałam na Białą Królową, a zamiast niej na pożegnanie mam Mardi Adames! http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/boohoo-crazy-rabbit-emoticon.gif?1292793763
Może pojawi się jeszcze trzecia gwiazda tak jak wczoraj...
Haha~! Ostatnia sztuka papieru, żeby akurat zrobić zdjęcie z Poison Ivy~! Moje Halloween jest kompletne! ^^
AccroSolitaire napisał
MariaANTONINA napisał
O, Michael Jackson mi się jeszcze trafił na do widzenia.Chociaż wolałabym jakąś damską gwiazdę...
Nie powinnaś jeszcze dostać Białej Królowej?

Dzisiaj udało mi się pierwszy raz zrobić zdjęcie. Wprawdzie tylko Michaelowi Jacksonowi, ale za pierwszą próbą, więc nie narzekam.
Mógłby ktoś mi napisać w pw, lub w komentarzu, czy można zrobić jeszcze zdjęcia z osobami z Harry'ego Pottera? Bardzo mi zależy na zdjęciu z Voldemortem i Lucjuszem Malfoy'em
A i jeszcze coś, czy jak już raz kupiłam aparat to muszę kupić go raz jeszcze, czy wystarczy sam papier?
Ostatnio zmieniony przez charmed (03-11-2013 o 21h25)
Jestem zadowolona, w końcu mam Huka i Tancerkę - tak się cieszę, że nie mam pojęcia jak się zabrać za nowy strój - kiedyś zrobię xd