Ja od 4 dni nie mam nikogo na promenadzie, to normalne? ; O
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 163 164 165 166 167 ... 227
#4102 29-05-2015 o 11h08
Nisia (bo mogę Cię tak nazywać, prawda? xD Bez ''x'' ładniej brzmi. xD), to całkowicie normalne. Gwiazdy mogą się nie wyświetlać nawet miesiącami... Tylko podczas eventów (Cannes, Halloween, Wielkanoc, Boże Narodzenie...) wyświetlają się gwiazdy non stop (ale tylko te eventowe - wyjątkiem jest Cannes), aż wszystkich nie ustrzelisz. W innych wypadkach, czy gwiazda będzie, czy nie decyduje Twoje szczęście. I tylko ono! I jeszcze jedno - patrzysz dwa razy dziennie - po północy i po czternastej? O tych godzinach gwiazdy ''wiszą'' na promenadzie.
A poza tym - pytanko kwalifikuje się do tematu ''Wasze pytania na temat gry''. ^^
Już o czym innym - a u mnie są gwiazdy prawie codziennie! Ale nie cykam im zdjęć - STARAM się zbierać na halloween. xD Jeju, jak wkurza świadomość, że i tak wszystkich z tamtego eventu nie ustrzelę. xD ALE będę próbować zebrać jak najwięcej, mam nadzieję, że będą łaskawe, i starczy na obkupienie się w butiku. xD Mamy maj, a ja o październiku. Fajnie. xD
#4103 29-05-2015 o 11h26
Taak, wole Nisia, tylko, ze mam x, bo bylo zajete Nisia xD
Staram sie w tych godzinach patrzeć, z tym, że i tak ciągle jest pusto.
Lady Gagę ustrzeliłam od razu a teraz to jakaś kicha ;D
Gdyby te ciuchy gwiazd byly jeszcze jakies ladne to...
Szkoda wydawac kase na zdjęcia gwiazd męskich ;<
#4104 29-05-2015 o 11h44
Nie no, niektóre ciuchy są naprawdę świetne. A zwłaszcza te od niektórych eventowych. <3 Dia de Los Muertos ma śliczną bluzkę i spódnicę. No i cudny makijaż. Świąteczny Anioł z kolei ma świetne skrzydła. I zamknięte, śliczne oczka. Co prawda te starsze dają tylko jedną wersję kolorystyczną ubrań, ale te nowsze gwiazdy dają kilka wersji kolorystycznych, a te najnowsze całe mnóstwo kolorków ubrań. Wszystkie ubranka od jednej (jednego? Damska wersja męskiej postaci. xD) Sparrou zajmują dwie strony i kawałek trzeciej. Aż 13 wersji kolorystycznych! Jeśli natomiast chodzi o ciuchy dla faceta - mi są niepotrzebne, i strzelam tylko te eventowe. No, wyjątek stanowi Doft (i Ponk, którego nie mam... Albo na odwrót. xD). Dlaczego tylko tym dwóm zwyczajnym chcę zrobić zdjęcie? Bo zakrywają paskudny dziób faceta. xD
Link do moich zdjęć z gwiazdami - aniołek na piątej, Dia na ostatniej.
#4105 29-05-2015 o 11h56
Nooo te eventowe to tak, sa sliczne ;3
Te skrzydla ;3 ;D
Ale np; Hermiona ... jakies znoszone ciuchy albo Angelina. Dluga, brazowa brzydka suknia do ziemi, zakrywajaca caly urok ;d
Poczekam do 14 moze mi sie cos ciekawego trafi ;D i oby za 2-3 razem bo za wiele MM nie mam ;< xD
#4106 29-05-2015 o 12h12
Ojć, trzymam kciuki. ^^ A co do Hermiony - widziałam, i nie mogę się nadziwić, jakim cudem mogli zniszczyć tak fajną postać na gwiazdę </3 Zawsze wyobrażałam ją sobie (gdy czytałam książkę, w filmie moim zdaniem mało pasuje jej wygląd. xD) jako dziewczynę z niesamowitą ilością kasztanowych włosów - niesamowicie potarganych loków. I brakuje mi przemądrzałej miny. </3 No i tych wielkich przednich zębów - co prawda zmniejszyły jej ''się'' po odtrutce na zaklęcie Malfoya (w drugiej części bodajże... Albo trzeciej), no ale i tak były takie pasujące. A tutaj? Włosy bardziej pod rudość zajeżdżają, a mina kojarzy mi sie z miną tego Pedomiśka (Pedobear? xD) skrzyżowaną z... tymi dwoma emotkami:
:3. No i mogli ją ubrać w mundurek Hogwartu, jeśli starsza wersja Hermiony, z Krzywołapkiem na ręce... Ale nie takie coś! xD Chociaż muszę przyznać, że Bellatrix z potterowych gwiazd wyszła chyba najlepiej. To oko. <3 I ma fajną spódnicę, chociaż pewnie w małej ilości wersji kolorystycznych. </3
Poza tym wciąż mi brakuje krwi od Bodi, strasznie by się przydała do wieeelu stylizacji!
#4107 29-05-2015 o 12h39
Skoro już mowa o tym czego brakuje. Skoro jest Lucjusz, Voldek oraz Bella to Draco powinien tym bardziej być. Jakoś mi go brakuje </3.. Hermione mogli dać w wersji z balu Bożonarodzeniowego, jej sukienka była cudna.. w prawdzie nie pogardziłabym zmianą koloru, ale była cudna.
Ostatnio zmieniony przez Nerra (29-05-2015 o 12h39)

#4108 29-05-2015 o 14h02
Nerra napisał
Hermione mogli dać w wersji z balu Bożonarodzeniowego, jej sukienka była cudna.. w prawdzie nie pogardziłabym zmianą koloru, ale była cudna.
Polać tej damie soku pomarańczowego, bo słusznie prawi!
Fakt, wiele gwiazdek ma słabe ubrania, ale syndrom pokemona nie pozwala obojętnie przejść obok żadnej z nich. No cóż... Jeśli o Potterowe gwiazdki chodzi, to nie pogardziłabym ciałem pedagogicznym. Mimo wszystko ciuszki od głównych bohaterów są takie jakieś skromne i nijakie... A wyobrażacie sobie stylówkę od McGonagall albo Trelawney... Ech, pomarzyć dobra rzecz.
A przy okazji pochwalę się, że ustrzeliłam już wszystkie możliwe regularne gwiazdy! :3 Do pełnego "gwiazdozbioru" brakuje mi tylko: gwiazdy 100, trzech mordek ze Świątecznej Krainy i 14 duszyczek z Krainy Halloween. Oby do października nie pojawiło się zbyt wiele nowych gwiazd, bo to może mocno nadszarpnąć liczbę MM, które pójdą na Halloween...

#4109 29-05-2015 o 21h26
Haha Pineapple jaka konstruktywna krytyka tej jakże zacnej postaci 
Oj tak, na halloween sie bedzie dzialo ;d szkoda, ze zaczelam teraz grac dopiero, to mnie wiele rzeczy ciekawych ominelo ;<
i wiele gwiazd ;D
#4110 07-06-2015 o 12h14
Dragonerys za 3. podejściem ♥
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
#4111 07-06-2015 o 13h17
Ja też złowiłam wszystkie klasyczne gwiazdy!
Brakuje mi jeszcze kilku Halloweenowych, walentynkowych, setki i chyba jednej chińskiej. Bożonarodzeniowe mam wszystkie
. No i zapomniałabym o wielkanocy!
Ostatnio zmieniony przez Rainbow (07-06-2015 o 13h20)
#4112 07-06-2015 o 13h18
Mi zostało już tylko 13 gwiazd regularnych xd Jeszcze tylko Halloweenowe, Poziom 100, oraz 13 Bożonarodzeniowych i koniec xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (07-06-2015 o 13h19)

#4113 07-06-2015 o 13h27
U mnie od kilku dni pustki ;< a muszę mieć 120 jeszcze tylko 7 

#4114 07-06-2015 o 16h35
Ostatnio zaczęłam rozmyślać nad faktem, że niektóre ubrania gwiazd męskich np. ''Rambelstiltskin'' ( Ten cudny sztylet.. ah..) lub pozostałych tego typu gwiazd przydały by się też w wersji dla miss

#4115 08-06-2015 o 17h05
Trzeba kliknąc na miasto potem promenada gwiazd i zru zdjecie kosztuje 750mm oczywiscie za 1 razem moze nie pujsc a nawet za 9 ale za 10 musi. Gwazdy sie pojawiają max 2 a nawet wcale
:

#4116 08-06-2015 o 17h07
hej wam piszcie czy jestem ładna w miss komentarzach

#4117 08-06-2015 o 21h02
Klaudia116 upominam za spam i pisanie posta pod postem.

#4118 08-06-2015 o 21h33
Ej mam pytanko skąd niektóre miss mają takie elfie uszy ? nie wiem gdzie to znaleźć a potrzebuję

#4119 08-06-2015 o 21h38
Izabelcia1717 pytania zadajemy w dziale FAQ i Pomoc.
Tak sobie nadrabiam wasze posty i dodam coś od siebie. xD
Oj, dziewczyny, ja się lepiej nie będę przyznawać, ile mi gwiazd brakuje. XD Ze świątecznych chyba nikogo nie mam. No, może ze dwie. Halloweenowe z tego co kojarzę miałam wszystkie, bo chyba pod koniec eventu już mi się żadne nie wyświetlały. Wiosenne też. W regularnych nadal braki, ale jakoś nie przepadam za traceniem kasy na gwiazdy. xD Inna sprawa, że jak potem są potrzebne do misji, to mam kłopot. </3 Kizimizi46 - też niedawno miałam tę misję, chyba z 10 musiałam nadrabiać. Przy około 6 brakujących trafił mi się festiwal w Cannes, więc przynajmniej podwoiłam zarobek MN. <3
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (08-06-2015 o 22h02)

#4120 09-06-2015 o 00h55
Coś mnie cknęło, żeby zajrzeć do gwiazdozbioru - i co widzę? Że liczba gwiazd zwiększyła się o 6. Kurcze, ja tu walczę z chęcią wydawania MM, bo Halloweenowe ciułanie w toku, a Nine mi z nowymi gwiazdami wyskakuje... =.=

#4121 09-06-2015 o 09h46
Dasharia - Ciułanie na Hallowen może być o tyle trudniejsze, że przeczuwam zbliżające się wyprzedaże - gram co prawda dopiero od ostatniego grudnia, ale widziałam w forumowym archiwum, że w zeszłym roku była kilkudniowa zniżka -30% właśnie pod koniec czerwca.
Co do dopracowania strojów gwiazd - poniekąd się cieszę, że są takie a nie inne. Przynajmniej nie kusi mnie do sfotografowania ich kiedy wyskakują i ciułanie idzie łatwiej 
P.S.
Weszłam na Twój profil i jak widzę, środków masz sporo. Czym się martwisz? 
Ostatnio zmieniony przez Kharanne (09-06-2015 o 09h49)

#4122 09-06-2015 o 10h22
Kharanne promocje zaczynają się od -30%, kończą na -60% i trwają ponad miesiąc. Przewiduję, że pojawią się około 24 czerwca.
Już na Anioły vs Demony odgadywałyśmy gwiazdy, może tu ktoś rozpozna resztę. 
Panie
Panowie
Sama nie wiem, czy nie poczekać na promocje z łapaniem gwiazd. Prawdopodobnie szósta będzie za darmo. Tylko pytanie, opłaca się teraz łapać przy cenie 750 MM chociażby dla ostatniej darmowej, podczas promocji będzie taniej, ale w końcu to przypadek zadecyduje, czy mi się w ogóle pojawią.
When the night was full of terrors And your eyes were filled with tears
If you think adventure is dangerous, try routine - it is lethal
as the sky's falling down it crashed into this lonely town
it's pretty clever, but it's got no soul
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g#4124 09-06-2015 o 13h43
Skye odkopałam zarówno wątek sprzed roku, jak i sprzed dwóch. Chyba ślepnę, bo zamiast "lipca" z jakiś powodów widziałam "czerwca".
Co do gwiazd, czy pani po prawej to nie Pixie Lott? Przynajmniej wspomniana pani gdzieś mi w takiej stylizacji mignęła.
Edit:
Trochę poszukałam odnośnie Pixie Lott i znalazłam podobną jej stylizację z Sainbury's festival. Jest to trochę naciągane, ale nie wiem na ile graficy wiernie trzymają się strojów gwiazd.
Ostatnio zmieniony przez Kharanne (09-06-2015 o 13h52)

#4125 09-06-2015 o 15h26
Ejj, te gwiazdy mam nadzieję, że będą na stałe, bo mam tylko 10 tyś. MM (ale jeszcze nie odebrałam premii za dymisję z pracy, taki plus), a Halloween zbliża się wielkimi krokami. Zależy mi przede wszystkim, aby cyknąć wszystkim gwiazdeczką fotki, a każde sezonowe panienki (i panowie) utrudniają mi to :C.
Skye druga pani skojarzyła mi się z Cleo xD. Wiem, że nie ma szans, aby to była ona, ale jednak łudząco mi ją przypomina
.