Wiem, że moja siostra pikna3 miała na końcu darmowego Romeo! Mi jeszcze do szczęścia brakuje gwiazda Walentynka
liczę, że zgarnę ją do 5 próby. Trzymajcie kciuki... ale to dopiero jutro 
Strony : 1 ... 155 156 157 158 159 ... 227
Wiem, że moja siostra pikna3 miała na końcu darmowego Romeo! Mi jeszcze do szczęścia brakuje gwiazda Walentynka
liczę, że zgarnę ją do 5 próby. Trzymajcie kciuki... ale to dopiero jutro 
O kurczę. Sporawo ich .______. dziena, Erin za wypisanie wszystkich. Przynajmniej mogę sobie zobaczyć kogo mi brakuje
...
EDIT.
ale spaliłam. Nie policzyłam Pięknej i Bestii. Mimo to byłam święcie przekonana, że brakuje mi co najmniej 4/ch gwiazdek, ale po przejrzeniu całego albumu stwierdzam, że misja złapania wszystkich gwiazdek wykonana xD
Ostatnio zmieniony przez Steno (17-02-2015 o 20h57)
I wreszcie udało mi się złapać wszystkie gwiazdy. ^^ I nie najgorzej mi poszło. :>
Niestety, złapałam już dzisiaj 2 gwiazdy, więc ostatecznie brakuje mi dwóch gwiazd walentynkowych. Ale za to jak romantycznie - brakuje mi Romea i Julii xD

haha faktycznie romantico. Ja niestety już z tamtego roku miałam wszystkie, więc tylko 4 miałam do złapania 
A ja złapałam w tym roku wszystkie walentynkowe gwiazdki! ^^ Większość okazała się nieprzyzwoicie wredna i dała się ustrzelić dopiero za 10 razem, ale i tak nie jest źle, biorąc pod uwagę promocję. 

W evencie bożonarodzeniowym udało mi się złapać wszystkie gwiazdki, a teraz złapałam wszystkie walentynkowe ♥ Milusio ♥
Ostatnio zmieniony przez Iremi (18-02-2015 o 18h36)
Haha, a ja nie miałam jak złapać, bo komp u naprawy był
Ledwo parę złapałam, większość wyjątkowo wredna xD Mam nadzieję, że w przyszłym roku uda mi się wyłapać wszystkie ^^
Lucy Li za 3 razem. ^^
Mulan dopiero za ósmą próbą... Gwiazdy, dlaaaczeeego wy mnie ostatnio tak nie lubiiicieee...?! Q.Q
Mnie też chyba nie lubią. Szkoda, że te zdjęcia nie są tańsze 
No to mam 227/228 gwiazd, sytuacja zmieni się dopiero w listopadzie co za ból ;(

Lucy Li za trzecim razem
Nie jest źle! 
Zi Yang za pierwszym! Na razie szczęście mi sprzyja. ;3
Nie no, super. Z tego, co wiem, są trzy chińskie gwiazdy, na razie złapałam dwie. Obie za 10 razem. Gwiazdy się chyba na mnie obraziły, najpierw walentynkowe nie chciały współpracować, a teraz to :<
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (20-02-2015 o 00h48)

Lucy Li udało mi się ustrzelić za trzecim razem 
Brakuje mi jeszcze Zi Yang do kompletu gwiazd Chińskich.

Zi Yang za pierwszym razem!
Kochana! 
meeeeh, szkoda, że nie ma żadnych nowych, bo tamte złapałam sobie w zeszłym roku.
Moulan za 3 razem. :>
Misja wymaga ode mnie 80 gwiazd, wreszcie będzie cykanie fotek bez poczucia winy że powinnam tą kasę odłożyć <3
I zapewne będą ci się strasznie chowały
Gwiazdy mają to do siebie, że lubią unikać zdjęć akurat, gdy misja tego wymaga xD Dlatego lepiej cykać sobie na zapas xD
EDIT: (niżej) O, właśnie! Ja też mam chęć na kolejne chińskie gwiazdy! Ale nie traćmy nadziei, może w poniedziałek będą 
EDIT2: Odkryłam przed chwilą, kiedy będą gwiazdy wielkanocne! Skoro w zeszłym roku pojawiły się w Wielki Piątek, to zapewne w tym roku będzie podobnie. A więc mamy czas na uzbieranie funduszy na nie do czwartego marca! xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (21-02-2015 o 11h41)
Steno napisał
meeeeh, szkoda, że nie ma żadnych nowych, bo tamte złapałam sobie w zeszłym roku.
EDIT2: Odkryłam przed chwilą, kiedy będą gwiazdy wielkanocne! Skoro w zeszłym roku pojawiły się w Wielki Piątek, to zapewne w tym roku będzie podobnie. A więc mamy czas na uzbieranie funduszy na nie do czwartego marca! xD
chociaż kto wie...
Lol, Steno, przecież ty już wszystkie gwiazdy wielkanocne masz xD Tylko na nowe musisz odłożyć fundusze, tylko tyle xD
Buuu, ja do siebie tej myśli nie dopuszczam xDDD ! O czym Ty mówisz, ja nic nie wiem
Chociaż znając mnie to całe fundusze pójdą na licytacje i tyle będzie z oszczędzania xD i akurat jak wydam ostatni grosz pojawią się nowe. Meeh.
Ostatnio zmieniony przez Steno (21-02-2015 o 13h14)